Puolustusvoimat


Puolustusvoimat työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Puolustusvoimat? Arvostele Puolustusvoimat työnantajana

12 arvostelua

1/5  
27.8.2017

Ei ole enää hyvä paikka. Jatkuva kiire, työuupumus yleistä ja ainut mihin kiinnitetään huomio on liikunta. Liikuntaa ja hyvää kuntoa yliarvostetaan ja ihannoidaan. Urheilillaan työajalla ja teetätetään turhia testejä. Ei etenemismahdollisuuksia ja huonot työolot. Vanhan aikainen ja kehittymätön.

5/5  
18.2.2017

Hyviä palkankorotuksia 4-5% vrt teollisuus. Etäpäiviä saa pitää (tekemättä mitään). Harvassa paikassa palkka tulee yhtä helpolla.

5/5  
18.2.2017

Hyviä palkankorotuksia 4-5% vrt teollisuus. Etäpäiviä saa pitää (tekemättä mitään). Harvassa paikassa palkka tulee yhtä helpolla.

5/5  
6.7.2016

Erittäin hyvä työpaikka. Sopii miehille ja naisille, jotka hakevat selkeyttä, laaja-alaisuutta, pysyvyyttä ja haasteita. Mikäli haet upseerin uralle ja et ole valmis muutamaa kertaa olemaan reppurina muilla paikkakunnilla (95% isot keskukset) paikka ei ole sinulle sopiva.
Palkka on kilpailukykyinen edut ovat joustavuudessa (työjoissa ja työmuidoissa), ei kiusaamista jne, töiden selkeydessä. Ulkomaan tehtäviin pääsee kohtuullisen helposti, joka vaiheessa uraa. 1/3 osa siviilityöntekijöitä, joiden panos myös todella tärkeä.
Mikäli olet muodostanut oman käsityksesi Puolustusvoimista varusmiespalveluksen ajalta, et tiedä Puolustusvoimista paljoakaan. Kannattaa tutustua olet sitten harkitsemassa sotilasuraa tai haet töitä siviilivirkaan. Sopiiko työpaikaksi kaikille - ei varmasti, mutta normaali suomalaiselle hyvä työpaikka.
Henkilötyövuoden keskihinta oli vuonna 2015 yli 58 000€.

2/5  
30.1.2016

Huono työpaikka nykyään. Henkilöstöjohtaminen alaluokkaista. Nopeasta virkakierrosta johtuen monissa j-osastoissa asiat "junnaavat" paikoillaan. Saamattomia johtajia löytyy, ei tekijöitä...
-EVP-

5/5  
2.7.2014

Palkat tulee osaamisen ja tehtävän mukaan Virkamatkustus vie jonkin verran voimia, mutta normityöaika on loistava kaikkine liukumineen.

5/5  
10.4.2014

Oma asenne vaikuttaa paljon menestymiseen uralla. Palkkaus on hyvä ja työt mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Varsinkin poikamiehelle hyvä työpaikka koska tehtävät vaihtuvat usein muualle Suomessa tai ulkomailla. Suosittelen työpaikkana reippaalle nuorelle miehelle/naiselle ja eläke-edut ovat hyvät (48-vuotiaana voi jäädä pois) joten ehtii vielä luoda toisen uran muualla jos "virtaa" riittää.

5/5  
23.10.2013

PV on parasta A-ryhmää työnantajana. Laajoja ja todella mielenkiintoisia tehtäviä kaikenlaisille osaajille. Talo todella huolehtii työntekijöistään ja edut ovat hyvät, esim pitkät lomat, koulutusmahdollisuudet, jousto työntekijän hyväksi jne. Ura kehittyy kokemuksen, koulutuksen ja iän myötä aina vain uusiin ja haastellisempiin tehtäviin. Todella paljon valinnanvaraa suuntautumisvaihtoehtoina.

Haasteita saattaa tietysti tuoda se, että koko maata puolustetaan, joten työpaikkoja on ympäri maata ja joskus voi muuttokin iskeä kohdalle. Uran alkupuolella, varsinkin upseereilla, saattaa myös olla kohtuu paljon ns metsähommia, joten jos niistä ei pidä, on alku tietenkin vaikeaa.

3/5  
16.3.2013

Silmästä ponnistajien temmellyskenttä. Jos osaat oikein lipoa ja perseesi kestää epämukavia olosuhteiteta noin 100 päivää vuodessa voit ansaita melko hyvin.

1/5  
12.12.2012

paska työnantaja vaikka olet ahkera niin potkut saa,

5/5  
21.10.2012

3/5  
22.7.2012

Etusivu > Työnantajat > Puolustusvoimat

Palkat ammateittain