Nordea


Nordea työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Nordea? Arvostele Nordea työnantajana

14 arvostelua

2/5  
20.2.2021

Markkinatasoa selvästi huonommat palkat, jonka lisäksi palkkakehitys olematonta myös korkeasti koulutetun henkilöstön osalta.

2/5  
5.3.2019

Palkkaa on mahdotonta saada nousemaan, mutta vastuuta lisätään kyllä koko ajan. Talossa on jokin kummallinen ajatus, että johtajat ovat niin sitoutuneita Nordeaan, että kestävät kyllä vuosikausia paikallaan junnaavan palkan.

Muutoin ihan ok työnantaja, mutta palkkakehityksen vuoksi pakko hakeutua muualle.

1/5  
13.11.2017

Käytännössä nuorille ei ole etenemismahdollisuuksia, kaikkiin tehtäviin edellytetään usean vuoden kokemusta, urakehitys hidasta ja huonoa, palkkapolitiikka sellaista, että aina löytyy joku peruste miksi maksetaan vähemmän kuin vastaavissa tehtävissä muussa yksikössä. En menisi uudestaan enää ja tiedän monia, jotka lähteneet vuoden kahden jälkeen muualle

4/5  
3.2.2016

Johtaminen on hyvin heikkoa, eikä siihen panosteta muuta kuin puheissa. Vuosittaisen työtyytyväisyyskyselyn huonoilla esimiesarvioilla ei ole mitään merkitystä. Olevinaan asiantuntijat ovat työaikalain piirissä, mutta tosiassa ihmiset joutuvat tekemään pitkää päivää.

1/5  
4.11.2014

Vaaditaan myyntitavoitteiden täyttämistä, mutta niiden saavuttamisesta ei palkita, edes kiitetä. Osaamistavoitteet palkkaan nähden suuret, mutta ei toisaalta vaadi akateemista osaamista, joten kenelle tahansa kaduntallaajalle sopivaa työtä kyllä. Ylenemismahdollisuuksia hyvin harvoilla, lähinnä nuorilla miehillä, mutta heillekään ei enää nykyään makseta käypää palkkaa. Koulutuksiin ei pääse, ulkopuolelta hankittua koulutusta ei arvosteta. Johtoa myöten alkaa olla tradenomien valtakuntaa.. ja siinä joukossa tunnetusti tyhmyys tiivistyy. Toistuvat YT:t tuloksesta riippumatta. En suosittele tuhlaamaan parhaita työvuosia täällä.

1/5  
19.7.2014

1/5  
1.3.2014

Nordea on huono työnantaja. Palkat naisilla naurettavat, työmäärät valtavat ja taukojahan ei tässä yrityksessä pidetä. Johto on ala-arvoista ja työntekijät saatika asiakkaat eivät kiinnosta heitä lainkaan.

5/5  
11.12.2013

Nordea on upea työantaja, mahdollisuuksia annetaan heille joka sen ansaitsee!

3/5  
29.10.2013

Säännöllinen sisätyö, lounas, kahvitauot (jos ehtii pitää), työterveyshuolto.
Tasa-arvo ei toteudu, miehet etenevät. Henkilöitä nimitetään tehtäviin vaikka kunnon rekrytointiprosessia ei järjestetä. Osa henkilöistä etenee huomaamatta, toisille ei avaudu mitään kehitysmahdollisuuksia. Keskijohdossa monella homma noussut päähän. Pitävät paikoista kiinni, kun eivät pärjäisi enää missään muuallakaan. Juristien keskittymä. Ovat saavuttaneet pitkällä jouksulla hyvät palkat ja pitävät niistä kynsinhampain kiinni, odottavat vaan eläkeikää. Koulutuksiin pääsevät vain esimiehet, johto. Nuorten ei kannata uhrata tänne parhaita työvuosiaan, osaamistaan. Ennen asiat oli paremmin, nyt liian iso konserni. Missä johto?

1/5  
1.2.2013

Firma tekee parasta tulostaan ja täällä maksetaan naurettavaa palkkaa. Alkää menkö tänne töihin jos ette halua palkkakuoppaan ja ikusisesti homehtuneiden hyllyjen taakse staattiseen ympäristöön missä mikään ei kehity....

2/5  
11.7.2012

Todellinen osaaja ja tunnollisia tekijöitä ei arvosteta, vain sumeilematon myyntitykki on se jota palkitaan ja joka etenee urallaan.

2/5  
17.6.2012

Työntekijöitä nimitetään avoinna oleviin tehtäviin vaikka ei ole koskaa paikkaa hakenutkaan.

3/5  
2.6.2012

3/5  
2.6.2012

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Nordea > Arvostelut

Palkat ammateittain