Kunta


Kunta työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Kunta? Arvostele Kunta työnantajana

2 arvostelua

2/5  
24.11.2021

Esimiehet vaihtelee paljon mutta suurinosa on sellaisia jotka eivät ole kyseisen alan töitä tehneet ns kenttä-tasolla ja sen näkee kun toiveet ja suunnitelmat ovat asetettu aivan liian korkealle.
Jatkuvasti resurssipulaa kaupungilla. Työntekijöitä liian vähän ja asian eteen ei tehdän mitään jos palat loppuun. Voit käydä keskustelemassa asiantuntijan kanssa työajalla mutta luultavammin pienen saikun jälkeen asiaa ei enään käsitellä ja ollaan kun sitä ei tapahtuisi.
Määrä-aikaisia myös sorretaan alalla pahasti. Työkavereista esimiehiin asti. Emme saa esittää toiveita vaan pitää pokkana vetää sopimuksen loppuun asti täysillä. Jos halusin perjantain aamuksi niin piti tehdä se jo monta kuukautta etukäteen tai muuten joku vakituisista käyn sen hakemassa ja perustelee sen näin: minä olin ensimmäinen tai Olen ollut täälä pisimpää töissä. Joka kerta olen naurahtanut tämän kuullessa

Tykkäsin kyllä käyttää paljon työaikaani eri koulutuksiin joita en päässyt hyödyttämään työssäni lainkaan. Mutta tykkäsin siitä että ei tarvinnut olla nuorisotalolla vaan sain olla työajalla jossain muualla.

Digitoimintaa painotetaan ja toivotaan mutta henkilöstöä ei edes kiinnosta mitä työvälineitä on tarjolla mutta ei siitä sen enempää.

Jos tahdon olla nuorten kanssa töissä varsinkin nuorisotalolla niin sinulla ei ole juuri muuta vaihtoehtoa kun lähtee kaupungille töihin ja toivoa että saat niistä 50 nuorisotalosta sen hyvän talon jossa on hyvä yhteishenki, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Sekä esimies ja alueenjohtaja jotka eivät ole kavereita keskenään ja pyörittävät omaa whatsapp/facebook ryhmään joihin pääsee vain tietyt ja valitut

3/5  
14.9.2013

Työnantajan tulisi arvostaa enemmän koulutusta ja työkokemusta. Loukkaavaa on, jos ammatillisen koulutuksen oppisisältöjä ei juuri noteerata palkkauksen määrittelyssä. Henkilökemiat vaikuttavat liiaksi siihen, mitkä ovat työssä etenemismahdollisuutesi tai miten tulospalkkioita jaetaan. Sinut voidaan samoista syistä jättää heikommalle osalle viestinnän, koulutuksen, virkistystoiminnan yms. suhteen. Epäkohtiin voisi työntekijänä saada puuttua asia- eikä ongelmalähtöisesti ja siihen ei tulisi suhtautua agressiolla.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Kunta > Arvostelut

Palkat ammateittain