Terveystalo


Terveystalo työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Terveystalo? Arvostele Terveystalo työnantajana

9 arvostelua

0/5  
8.3.2023

Raha puhuu...

1/5  
2.12.2022

Huonot työkaverit.

2/5  
29.10.2022

Sekalainen työyhteisö, ulospäin näyttäytyy hyvin organisoituneelta. Johdossa paljon parannettavaa. Palkkaus on pärstäkerroin, samasta työstä voidaan maksaa jollekin yli 1,500€/kk enemmän kuin toiselle. Paljon palkoissa heittoa.

1/5  
27.1.2022

Sairaanhoitajan vastaanottotyö itsessään oli kivaa ja työkaverit huippuja. Työilmapiiri johdon kannalta erittäin nihkeä. Työn organisointi ja suunnittelu puutteellista välillä listoja kiinni vaikka väkeä oli paljon töissä ja välillä listoja auki useampi vaikka olit yksin. Kukaan ei tiennyt ketä tulee vuoroihin, kuka tekee ja mitä tekee ja työvuorojakin saatettiin vaihtaa ilmoittamatta. Mihinkään oman työn kehittämiseen ja organisointiin et itse saanut vaikuttaa. Eri mieltä olevat kollegat ajettiin tylysti pois siirtämällä muihin toimipisteisiin, jos eivät itse tajunneet irtisanoutua. Ei osastontunteja eikä mitään foorumeita, jossa yhdessä olisi voinut puhua asioista. Yksi kerrallaan otettiin pomojen huoneeseen suljettujen ovien taakse keskustelemaan työilmapiiristä, vaikka keskenään kukaan ei kokenut että ilmapiirissä olisi ollut ongelmaa. Mainittakoon myös että palkka pk-seuduin huonoin verrattuna pk-seudun kuntiin ja muihin yksityisiin toimijoihin. Perehdytys oli luokkaa lue ohjeet, joita runsaasti firman nettisivuilta löytyikin. Oletus oli, että sairaanhoitaja osaa kaikkea ja mitä vain ilman koulutuksia. Omituisin työympäristö missä olen koskaan ollut, lähdin lopulta muualle töihin. Vaihtuvuus oli suurta ja jännä ettei siihen kiinnitetty huomiota mistä johtui, ilmeisesti tulijoita riitti.

2/5  
5.2.2016

Palkkaus tyydyttävä , vähän parempi kuin julkisella.Yrityksessä keskitytään pitämään lääkärit tyytyväisinä , muulla ei ole paljoakaan väliä.
Hoitajat ovat vain välttämätön kuluerä.

1/5  
22.4.2015

Kuvantamisessa huono työilmapiiri. Jokainen puukottaa toisiaan selkään ja ei oteta tosissaan jos sanotaan että on liian vähän töitä, ei usko edes henkilöstöjohtaja.

1/5  
18.12.2014

Työmäärä kohtuuton palkkaan nähden. Työntekijöitä ei kuunnella missään asiassa. Lääkärit yliarvostettuja ja muut ammattiryhmät paikkaavat heidän tekemisiään.

2/5  
24.10.2014

HR-politiikka on kovaa. Jos olet eri mieltä ja kriittinen, niin sivuun tai pois. Varoituksia jaetaan. Lääkärit ammattiryhmänä ovat yliarvostettuja ja heidän toimintansa epäkohtiin puututaan yleensä heikosti. Ammatinharjoittajat valikoivat töitään. Melkoisen sekava systeemi eli johtamisessa puutteita...

1/5  
15.1.2013

Jäykkä,itse pitää huolehtia asioista,km korvaukset viipyy,työntekijät eriarvoisessa asemassa esim. palkkojen suhteen

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Terveystalo > Arvostelut

Palkat ammateittain