Te-toimisto


Te-toimisto työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
5 / 5

Onko työnantajasi Te-toimisto? Arvostele Te-toimisto työnantajana

5 arvostelua

1/5  
3.3.2020

Lahdessa olin töissä ja työkaverit nauroivat ja pilkkasivat joitain asiakkaita porukalla. Kävi sääliksi ja hävetti näiden aikuisten ihmisten toiminta.

1/5  
27.1.2019

Ei hyvää sanottavaa. Esimies valehtelee minkä kerkeää, henkilöstö jaksamisensa äärirajoilla. Asiakasmäärät kohtuuttomat työn vaativuuteen nähden ja johto täysin ulalla henkilöstön työstä ja tilanteesta. Uusia virkailijoita tulee jatkuvasti, mutta perehdytykseen ei kukaan halua tai ehdi. Eikä esimiehiä kiinnosta seurata tilannetta. Vaihtuvuus todella suurta. Osaamisen taso vaihtelee huomattavasti ja asiakaspalvelun taso täysin riippuvainen siitä, kenelle virkailijalle sattuu osumaan. Laki ei tunnu olevan kaikille sama.
Tämä tilanne Hämeen TE-toimistossa. Muualla tilanne voi olla toisin.

5/5  
6.3.2014

Hyviä puolia: Työaika on liukuva, ruokatauot tarvittaessa pitkät, ei ilta- eikä viikonloppua työtä. Asiakaspalvelu ja vaihtelevat asiakastilanteet ovat työn suola, sekä erityisesti tietenkin onnistuneet työnvälitykset ja kiitolliset asiakkaat. Työkaverit mukavia ja auttavaisia, kun alussa erittäin paljon uutta opittavaa toimintatavoissa ja lakipykälissä. Kokemuksen myötä työ on hyvinkin itsenäistä. Työnantaja panostaa erittäin paljon henkilöstön osaamiseen, sillä tieto-taito pitää olla jatkuvasti ajantasalla. Tämän vuoksi koulutusta on paljon suhteessa muihin työnantajiin. Työpaikan ilmapiirin on avoin ja suvaitsevainen.

Huonona puolena viimeaikaiset organisaatiouudistukset, kun henkilöstöpakkaa ja rakenteita on ravisteltu liian paljon. Lisäksi lisääntynyt työttömyys on aiheuttanut paljon työkuormaa eikä henkilöstöä ole lisätty riittävästi tarpeeseen verrattuna. Työntekijät vanhoja ja ajatusmaailmaltaan vanhakantaisia, organisaatio ei ole nykyaikainen, tosin pääasiassa ministeriöstä johtuvista syistä. Palkkataso alhainen.

Etenemismahdollisuuksia on ja vaihtuvuutta tapahtuu, mikä edes auttaa uusien työntekijöiden pääsemistä kiinni vakivirkoihin. Esimiehiä kuitenkin vähennetty, viime aikoina, joten ylennystä vaikea saada.

Johto arvostaa työntekijöitä ja pyrkii muutoksiin jos organisaatiossa voidaan huonosti. Kaikki otetaan huomioon, mikäli uskaltaa ottaa omat haasteensa esille.

TE-toimisto on mahtava työpaikka jos pitää asiakaspalvelusta, eikä pelkää haasteita!

2/5  
18.1.2014

Kokemus huononi työsuhteen loppua kohti. Alkuun vaikutti esimies mukavalta, mutta lopussa se kiitos seisoo tai sitten ei seiso... Esimies ei edes sanonut heippa, saatika käynyt minkäänlaista lopetuskeskustelua edes puhelimessa, kun oli viimeiset työpäiväni. Työkaverit olivat ne, jotka muistivat ja kiittivät hyvin tehdystä työstä. Palkkahan on huono. Nuoremmat työkaverit ihan jees, suurin osa aika kuivaa, +45v sakkia ja kyllästynyttä tiukalla pipolla varustettua porukkaa. Avokonttoreihin siirtyminen on/oli huono asia, omat huoneet ja työpisteet poistuivat, se on erittäin ahdistavaa kun viedään työrauha ja eräänlainen yksityisyyden suoja. Vaikuttaa varmasti negatiivisesti työhyvinvointiin. Onneksi työterveys palvelut ainakin toistaiseksi hyvät. Työkuorma työntekijöillä suuri, ei ole tarpeeksi tekijöitä, eikä ilmeisesti budjettia palkata lisää. Te-toimiston asiakkaat kärsivät, kun työntekijöillä ei ole tarpeeksi aikaa. Pääasiassa viihdyin ja pidin työtehtävistäni, mutta todella huono maku jäi suuhun.

5/5  
24.10.2013

Hyvä työyhteisö. Hyvä esimies.

Etusivu > Työnantajat > Te-toimisto

Palkat ammateittain