Te-toimisto


Te-toimisto työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
5 / 5

Onko työnantajasi Te-toimisto? Arvostele Te-toimisto työnantajana

9 arvostelua

1/5  
2.4.2022

Täysin samaa mieltä viimeisimpien arvostelujen kanssa. Palkka ei ole missään suhteessa työn määrään, laajuuteen, vastuuseen ja vaativuuteen. Asiantuntijuuteen ja asiantuntijan ”itseohjautuvuuteen” ja ”harkintaan” vedoten vastuu työtehtävien mahdottomuudesta on siirretty asiakasrajapinnan työntekijöille. Asiakaspalvelijan palkka melkoista substanssiosaamista vaativasta työstä, puhumattakaan vastuusta ja työmäärän lähtökohtaisesta rajattomudesta.

1/5  
16.1.2022

Huonoin työpaikka ikinä. Työilmapiiri on suoraansanottuna kusinen. Työntekijöiden hyvinvointiin ei panosteta. Melkein vuoden ehdin olemaan töissä, vähempi olisi riittänyt. Kiitosta työstä ei saanut lainkaan, perehdytystä ei ollut. Esimies ei välittänyt ja vähätteli terveysongelmia, jotka olivat syntyneet työn ohella. Työpaikkakiusaaminen yleistä. En suosittele.

1/5  
18.11.2021

Olen ollut talossa pian puoli vuotta ja etsin jo seuraavaa työtä. Työkaverit ovat aivan loppuunpalaneita, varsinkin ne, jotka ovat olleet talossa pitkään. Loppuunpalaminen on johtanut siihen, että ei ole aikaa ja kiinnostusta perehdyttää uusia. Esimies välittää vaan strategisista tavoitteista ja johdon tahtotilasta, eikä siitä miten alaiset jaksavat. Koko ajan joku on saikulla ja työpaikalla tapahtuu työpaikkakiusaamista. Keski-ikä jossain tiimeissä on jopa 55 v ja muuten on 44 v. En suosittele kenellekään TE-toimistoa työnantajana. Ei ole sen väärti. Huono palkka, oma henkinen hyvinvointi koetuksella ja työnkuva on liian laaja.

1/5  
20.8.2021

Täysin samaa mieltä mitä kaksi tuoreempaa kommenttia kertovat. Luvattua perehdytystä ei ole, työkaverit nauravat selän takana niin asiakkaille kuin toisille. Laki ei ole sama kaikille. Näin Hämeen TE-toimistossa. Onneksi minäkin tajusin lähteä pois.

1/5  
3.3.2020

Lahdessa olin töissä ja työkaverit nauroivat ja pilkkasivat joitain asiakkaita porukalla. Kävi sääliksi ja hävetti näiden aikuisten ihmisten toiminta.

1/5  
27.1.2019

Ei hyvää sanottavaa. Esimies valehtelee minkä kerkeää, henkilöstö jaksamisensa äärirajoilla. Asiakasmäärät kohtuuttomat työn vaativuuteen nähden ja johto täysin ulalla henkilöstön työstä ja tilanteesta. Uusia virkailijoita tulee jatkuvasti, mutta perehdytykseen ei kukaan halua tai ehdi. Eikä esimiehiä kiinnosta seurata tilannetta. Vaihtuvuus todella suurta. Osaamisen taso vaihtelee huomattavasti ja asiakaspalvelun taso täysin riippuvainen siitä, kenelle virkailijalle sattuu osumaan. Laki ei tunnu olevan kaikille sama.
Tämä tilanne Hämeen TE-toimistossa. Muualla tilanne voi olla toisin.

5/5  
6.3.2014

Hyviä puolia: Työaika on liukuva, ruokatauot tarvittaessa pitkät, ei ilta- eikä viikonloppua työtä. Asiakaspalvelu ja vaihtelevat asiakastilanteet ovat työn suola, sekä erityisesti tietenkin onnistuneet työnvälitykset ja kiitolliset asiakkaat. Työkaverit mukavia ja auttavaisia, kun alussa erittäin paljon uutta opittavaa toimintatavoissa ja lakipykälissä. Kokemuksen myötä työ on hyvinkin itsenäistä. Työnantaja panostaa erittäin paljon henkilöstön osaamiseen, sillä tieto-taito pitää olla jatkuvasti ajantasalla. Tämän vuoksi koulutusta on paljon suhteessa muihin työnantajiin. Työpaikan ilmapiirin on avoin ja suvaitsevainen.

Huonona puolena viimeaikaiset organisaatiouudistukset, kun henkilöstöpakkaa ja rakenteita on ravisteltu liian paljon. Lisäksi lisääntynyt työttömyys on aiheuttanut paljon työkuormaa eikä henkilöstöä ole lisätty riittävästi tarpeeseen verrattuna. Työntekijät vanhoja ja ajatusmaailmaltaan vanhakantaisia, organisaatio ei ole nykyaikainen, tosin pääasiassa ministeriöstä johtuvista syistä. Palkkataso alhainen.

Etenemismahdollisuuksia on ja vaihtuvuutta tapahtuu, mikä edes auttaa uusien työntekijöiden pääsemistä kiinni vakivirkoihin. Esimiehiä kuitenkin vähennetty, viime aikoina, joten ylennystä vaikea saada.

Johto arvostaa työntekijöitä ja pyrkii muutoksiin jos organisaatiossa voidaan huonosti. Kaikki otetaan huomioon, mikäli uskaltaa ottaa omat haasteensa esille.

TE-toimisto on mahtava työpaikka jos pitää asiakaspalvelusta, eikä pelkää haasteita!

2/5  
18.1.2014

Kokemus huononi työsuhteen loppua kohti. Alkuun vaikutti esimies mukavalta, mutta lopussa se kiitos seisoo tai sitten ei seiso... Esimies ei edes sanonut heippa, saatika käynyt minkäänlaista lopetuskeskustelua edes puhelimessa, kun oli viimeiset työpäiväni. Työkaverit olivat ne, jotka muistivat ja kiittivät hyvin tehdystä työstä. Palkkahan on huono. Nuoremmat työkaverit ihan jees, suurin osa aika kuivaa, +45v sakkia ja kyllästynyttä tiukalla pipolla varustettua porukkaa. Avokonttoreihin siirtyminen on/oli huono asia, omat huoneet ja työpisteet poistuivat, se on erittäin ahdistavaa kun viedään työrauha ja eräänlainen yksityisyyden suoja. Vaikuttaa varmasti negatiivisesti työhyvinvointiin. Onneksi työterveys palvelut ainakin toistaiseksi hyvät. Työkuorma työntekijöillä suuri, ei ole tarpeeksi tekijöitä, eikä ilmeisesti budjettia palkata lisää. Te-toimiston asiakkaat kärsivät, kun työntekijöillä ei ole tarpeeksi aikaa. Pääasiassa viihdyin ja pidin työtehtävistäni, mutta todella huono maku jäi suuhun.

5/5  
24.10.2013

Hyvä työyhteisö. Hyvä esimies.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Te-toimisto > Arvostelut

Palkat ammateittain