Stockmann


Stockmann työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Stockmann? Arvostele Stockmann työnantajana

11 arvostelua

1/5  
29.5.2017

Kokemukseni myyjänä Stockmannilla on ollut huonoa. Työntekijöitä ei arvosteta lainkaan vaan esimiehet käyttää valtaansa miten itse huvittaa; jos naama ei miellytä, sinut siirretään muihin tehtäviin, tai annetaan kirjallisia varoituksia täysin aiheettomasti esim. Vessassa käymisestä työpäivän aikana esimiehen tietämättä. Tällainen tietenkin laskee motivaatiota ja työnhyvinvointikin kärsii. Viestintä takkuilee ja etenemismahdollisuuksia firmassa ei juurikaan ole. Palkkauskin lienee huonommalla tasolla suhteessa muihin työnantajiin. Johdon tulisi puuttua ankarammin huonoon esimiestyöhön. Ainut hyvä puoli mikä stockmannilla on, on mahtavat työkaverit. Muuta hyvää siellä juurikaan ei ole. En suosittele.

1/5  
3.10.2014

Aika usein palkasta on puuttunut muutama tunti, myös työkavereilla, kerran jopa 12 tuntia jäi maksamatta. Tarkista oma palkka ja lisät jos menet sinne töihin.

1/5  
13.11.2013

Työntekijöitä ei arvosteta. Töitä pitäisi tehdä koko ajan vaan enemmän ja saada lisää myyntiä, palkaksi tulee vaan lisää vaatimuksia. Tes palkkaus, ei bonuksia,ei pikkujouluja eikä mitään muutakaan henkilökunnalle. Etenemään pääsee vaan nuoleskelijat.

2/5  
5.11.2013

Työntekijöitä ei arvosteta tarpeeksi.Johtajat nostavat täysin ammattitaidottomia tehtäviin joita ei hallita alkuunkaan,koska ovat muuten vain heidän mieleen.Täysi naamapelillä mennään.

1/5  
1.7.2013

asiakas on ykkönen, mihin sijalle työntekijät asetaan? mappi ööhön. Ei arvosteta panostusta firmaan eikä ole mahdollisuutta ylentyä jos ei ole ruskea kieli

1/5  
10.2.2013

Toimistotyössä (ostot) todella huono palkkaus. Ylitöistä ei makseta. Hyvää palautetta ei juuri tipu vaikka kuinka hommat menisi hyvin. Ei bonuksia eikä muutakaan kannustetta. Edut ihan ok (kuntosali, uima-allas, henkilöstöalennukset) Todella vaikea saada palkankorotuksia.

3/5  
14.1.2013

Työntekijöille annetaan palautetta sekä hyvässä että pahassa. Jos ylitöitä teetetään, niistä ei makseta ylimääräisiä korvauksia mutta ne pitää kuitenkin tehdä. Henkilöstöedut on ihan kohtuulliset, mutta palkat jää kilpailijoista. Määräaikaisilla ja 30h/vk sopimuksilla kikkaillaan että tekevät entistä enemmän voittoja.

1/5  
26.11.2012

3/5  
19.10.2012

Työntekijät halutaan pitää talossa, mutta määräaikaisuuksia ketjutetaan mahdollisimman paljon. Toimistopuolen palkkaus huomattavasti heikompi kuin kilpailijoilla. Henkilökuntedut kohtuullisen hyvät, toisaalta varmistetaan rahan palautuminen takaisin taloon. Bonuksista on turha haaveilla.

5/5  
25.5.2012

2/5  
23.5.2012

Asiakasta kyllä arvostetaan muttei omia työntekijöitä

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Stockmann > Arvostelut

Palkat ammateittain