Sodexo


Sodexo työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Sodexo? Arvostele Sodexo työnantajana

17 arvostelua

1/5  
23.12.2019

Sodexo on huonoin työnantaja ikinä. Vuoden jaksoin katsoa tätä touhua. Palkkaus todella huonoa(mäkkäristä saa parempaa tuntipalkkaa), liian vähän työntekijöitä työmäärään nähden, päälliköt vaihtuvat kokoajan, työntekijää ei arvosteta, palkkaa joutuu oikeasti tarkastamaan joka kerta koska aina joku väärin. En suosittele.

1/5  
9.5.2018

...

1/5  
6.4.2018

Kiinteistöpuolella aina palkat joko myöhässä tai väärin. Johtuen kipan tessistä menivät normaalipalkka ja lisät täysin eri tahtia. Joka ikisen palkkakuitin sai syynätä tarkkaan ja oikeastaan itse laskea onko se oikein. Milloin on ollut tuntipalkka väärin, milloin tuntimäärät väärin. Paras oli, että tappelin vielä puolivuotta tehtyjen ylitöitten jälkeen jotta sain sen oikean määrän rahaa siitä mikä kuuluikin saada. Jotkut työkaverit ovat myös onnistuneet saamaan sellaisia palkkakuitteja joissa ollaanki maksajia eikä saajia eli joko palkanlaskennan tai jonkun muun tahon mielestä SINUN pitäisi maksaa firmalle siitä hyvästä, että olet heillä töissä.

Etenemismahdollisuuksia ei ollut lainkaan. Pakolliset koulutukset kyllä järjestettiin. Myös pakollinen työvaatetus järjestettiin turvakenkiä myöden.

Palkkaus on paljon paljon huonompaa eikä oikeastaan lainkaan kilpailukykyistä verrattuna muihin alan firmoihin.

Paikallinen työnjohto oli jonkin verran välinpitämätöntä ja ylin johto suhtautui kiinteistöhuollon puoleen sillä tavalla, että olimme välttämätön paha. Konsernin johto palkkasi erään pätevän henkilön kääntämään kelkkaa ylimmässä johdossa, mutta henkilö totesi melkein puolen vuoden jälkeen, että tehtävä on niin massiivinen ja välinpitänätön asenne niin syvällä, että totesi homman mahdottomaksi ja vaihtoi firmaa. Näkisin ainoaksi mahdollisuudeksi kiinteistöpuolen pelastamiseksi melkolailla koko johtopuolen vaihdon.

Ainiin käytännössä juuri kukaan konsernin sisällä myyntipuolella ei joko tiennyt osaston olemassa olosta tai sitten osannut tai viitsinyt sitä myydä asiakkaille.

Hae kyseiseen firmaan, jos pidät joka viikkoisesta palkkanauhojen tarkistuksesta, esimiehistä joita ei kiinnosta, yrityksestä joka ei halua mitään tekemistä koko osaston kanssa, yritys joka ei muutenkaan pidä työntekijän puolia, jos asiakas esittää vääriä syytöksiä ja muuten vain kaikin puolin huonosta firmasta.

Yksi positiivinen asia ruoka oli lähestulkoon aina joko ihan oikeasti hyvää tai vähintään mukiin menevää.

2/5  
30.11.2017

Palkkaus erittäin huono. Ei mitään toivoakaan palkankorotuksille,.. Yritys vaan kerää voittoa ja työntekijät risuja. Jatkuva henkilöstö pula, ei palkata henkilökuntaa vaikka siihen olisi suuri tarve. Työnantaja ei arvosta työntekijöitään. Plussaa ainoastaan kivat työkaverit. nimimerkillä: alan vaihtoa tai edes työpaikan vaihdosta haaveileva.

1/5  
15.7.2017

-

2/5  
23.2.2017

Aluepäällikkö ei tunnu arvostavan lainkaan Lahdessa sijaitsevassa henkilöstöravintolassa tekevien työtä. Päivittäin käy 40-60 syöjää, lisäksi kaksi tehdassalissa tehtävää kahvitarjoilukierrosta päivittäin, lisäksi usein kabinetteihin vietäviä kokouskahvituksia. Aluepäällikön mielestä pitäisi pärjätä pääasiassa yksin ja selviytyä 14.30 mennessä kotiin. Uusi keittiövastaava tekee tämän kaiken lisäksi kirjanpitotyöt eikä ehdi pitämään minkäänlaista taukoa koko päivänä. Silti ruokaraha menee palkasta. Kun työaika ei riitä, tulee moitteita. Keittiöapua oli aikaisemmin sovittu 20 tuntia viikossa, nykyään sekin on kuulemma liikaa vaikka syöjämäärät eivät ole vähentyneet merkittävästi.

2/5  
15.12.2016

Etenemismahdollisuuksia, tai koulutuksiin pääsyä ei ollut, vaikka niin mainostivat. Syinä mm. taloudellinen tilanne. Työntekijöitä ei arvostettu tai luotettu. (Tosin miksi luottaisivat, koska ei tt:ään työnantajaan.) Meilläkin tuo muiden mainitsema jatkuva yt:sta puhuminen ja painostaminen. Liian vähän työntekijöitä kiireeseen nähden. Palkkaus pieni, kuten aiemmin täällä esimies maininnut. Mutta toisaalta, miksi maksaa edes esimiehelle muuta kuin keskivertotyöntekijän palkkaa, kun ei vaatimustasokaan ole korkea. Töitä vain tehdään, ei tarvita asiantuntijaa. Peruskoulupohja riittää sodexolaiseksi, joten yksinkertainen työ, ei vaadi aivotoimintaa.

2/5  
10.12.2016

ÄLÄ MENE SODEXOLLE KIINTEISTÖ PUOLELLE yt-neuvottelut antoi mulle potkut 10 vuoden jälkeen

Mut edes vanhalla työntekijämäärälläkään ei saada töitä tehtyä kuten pitäisi ja sitten vielä vähennettiin 6

2016 pääluottamusmies EI uskalla sanoo mitään sodexolle koska edellinen pääluottamusmies erotetttin 2014 joten ikälisiä ei makseta kuten kuuluisi.

Jatkuva kiire vaikuttaa suhteisiin työkavereiden välillä.vaikka mun työkaverit oli tosi mukavia se oli suurin syy miks jaksoin noin kauan Sodexolla

5/5  
12.9.2015

Olen ollut Sodexolla 15 vuotta ravintolapäällikkönä neljässä eri toimipaikassa. Sodexo kouluttaa, kehittää järjestelmiään, pysyy ajan hermolla koko ajan. Työpaikan viihtyvyys on paljolti kiinni omasta asenteesta, meillä on aina ollut hyvä tiimihenki. Palkkaus tällä alalla on huono, mutta täytyy myös rohkeasti uskaltaa pyytää lisää, mikäli mielestään sen ansaitsee.

2/5  
16.5.2015

Hyvää päivätyö ja viikonloput sekä juhlapyhät vapaat. Huonoa henkilökunnan kokoaikainen uhkailu irtisanomisilla, huonot esimiehet joilla ei koulutusta. Eihän toki koulutus tee esimiestä mutta jos edes tietotekniikan osaisivat ja henkilöstöhallinnasta olisi edes jokin haju niin hyvä olisi.Työntekijää ei arvosteta, on vain kuluerä firmalle. No onneksi työkkärin kautta saa niitä kauniita ja nuoria jotka sitten kiidättävät Sodexon nousuun.

1/5  
27.3.2015

Jatkuvat yt-neuvottelut jouluisin tarjoituksena siirtää jp-päivien maksu yhteiskunnalle. Työntekijöitä kohdellaan kuin orjia. En suosittele koskaan kenellekkään.

2/5  
25.3.2015

Päivätyö ja viikonloput ja pyhät vapaana ovat hyviä asioita.Huonona koen kokoajan joko YT tai henkilöstön vähennyksillä peloitteluilla.Asioita katsotaan kuukausitasolla eikä selvää suunnitelmallisuutta ole.Iso firma joka hoitaa henkilöstöasiansa huonosti.Ikävää mutta totta.hienot ovat fraasit joita hoetaan vaan käytäntö on itten jo toinen juttu...

2/5  
28.7.2014

Työntekijöitä ei arvosteta. Masentava firma.

1/5  
15.9.2013

Meillä töissä jatkuva kiire, tällä hetkellä yt-neuvottelut käynnissa työntekijöiden vähentämiseksi.
Tällä työntekijämäärälläkään ei saada töitä tehtyä kuten pitäisi ja sitten vielä vähennetään 37 henklöstä n.9.
Palkkanauhat ovat niin epäselviä, ettei kukaan saa niistä selvää. Vastaavan lisiä ei makseta kuten kuuluisi.
Jatkuva kiire vaikuttaa suhteisiin työkavereiden välillä. Meillä käy päivässä 1200-1600 syöjää eikä meillä ole käytössä kuin kaksi kassahenkilöä, valitettavaa, mutta totta niin ne ovat asiakkaat jotka joutuu kärsimään siitä, ettei meillä ole henkilökuntaa tarpeeksi.
Ja jos meiltä vielä vähennetään väkeä niin voin uskoa miten ala-arvoiseksi palvelu muuttuu, kun kukaan ei ehdi töitä tekemään kunnolla :(

1/5  
3.4.2013

Ei hyvää sanottavaa

1/5  
26.3.2013

TYöntekijöitä pidetään kiireisinä ja pelokkaina työnsä puolesta,koska aina on "huonot ajat": Liikaa vastuuta kasataan mutta palkkaa ei makseta sen mukaan.

1/5  
1.12.2012

Huono palkka, liikaa töitä/hlö, työaika ei riitä töiden tekemiseen. Työntekijöitä ei arvosteta.
Henkilökunta väsyy ja voi huonosti sekä henkisesti, että fyysisesti.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Sodexo > Arvostelut

Palkat ammateittain