Slo


Slo työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Slo? Arvostele Slo työnantajana

11 arvostelua

3/5  
29.4.2021

Ihan Ok paikka, paskemmissakin ollut töissä. Kuinka hyvin viihdyt on omasta asennoitumisesta kiinni.
Hyvät puolet. Hyvät työkaverit, mahdollisuus kouluttautua työn ohessa ja Palkka tulee ajallaan.
Huonot puolet. Jonkinlainen kuilu johtajiston ja työtekijäportaan välissä ( kuppikunnat), etuja karsittu/ säästäminen ehkä vääristäpaikoista ja ehkä tunnettu että ei kuulu avokätisimmin palkkaa maksavana....

1/5  
31.3.2020

Yrityksessä ei arvosteta ja välitetä työntekijöistä. Vaaditaan tuloksia ja tehoja aina vaan enemmän vaikka työnantajan tarjoamat työkalut työn suorittamiseen eivät kehity.

5/5  
3.10.2017

Tosi hyvä työpaikka. Alansa johtava yritys jossa saa todella mielenkiintoisia hommia. Vakaa työnantaja. Suosittelen.

1/5  
17.11.2016

Aivan hirveä paikka olla töissä. Työntekijöitä kohdellaan kuin koiria.

1/5  
30.10.2014

Kauhea paikka

1/5  
28.4.2014

Olen samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa, kuunneltuani miestäni joka kertoo päivittäin epäkohdista töissä. Uuden johtajan tultua asia menneet TODELLA huonoon suuntaan! Yritys joka ei arvosta työntekiöitä.

1/5  
10.1.2014

Slo:n kuukausipalkka + suorite 10€ nykyisin.Slo muuttui vuonna 2012 kun saneeraaja astui remmiin eli halus vanhat työntekijät pihalle ja vuokrafirman duunarit tilalle!!!Toimitusjohtaja on pihalla ku lumiukko ,kiertäkää kaukaa koko firma!!!
terveisin entinen Slolainen yli 30 vuotta talossa ollut

1/5  
6.11.2013

Hirveä paikka! Suoritteiden taso nostettu niin korkealle ettei sitä saa, ellei hiki hatussa juokse pitkin käytäviä tai jätä taukoja pitämättä. Ilman suoritteita palkka on useita satasia vähemmän kuin muissa "kunnon" varastoissa. Monilla työntekijöillä paha olla ja puhuvat kuinka haluaisivat lähteä jos vain jotain muuta löytäisi ja varsinkin vuokrajuhtien keskuudessa vaihtuvuus suurta kun ei jakseta huonoja palkkoja, inhottavaa ilmapiiriä ja raskasta työtä. En suosittele kenellekään, onneksi lähdin!

2/5  
17.4.2013

Aivan paskafirma nykyään!!Uusi toimitusjohtaja ei tunnu tietävän mistään mitään ku motto on et jos ei kiinnosta ni voi lähtee vaikka NHL:n pelaamaan;kyllä onkin ovet käyny ku porukka vaihtunu tiuhaan ja niistä suoritteista ni aivan paskat!!!EN SUOSITTELE SLO:TA!!!!!!!!

1/5  
18.2.2013

Kokemusta vain varastosta, jota en suosittele kenellekään. Oli joskus hyvä työnantaja jossa työntekijät tekivät kymmenien vuosien uran. Sitten lähti ylemmän johdon mopo keulimaan: säästöjä haettiin yt-neuvotteluilla ja kaiken huipuksi poistamalla suoritteet. Jos varasto hommia etsit, kierrä Slo:n keskusvarasto Vantaan tuupakassa kaukaa.

1/5  
18.2.2013

Slo oy:n varasto oli asiallinen työpaikka. Meno muuttui 2009 ja 2012 muutettiin suoritejärjestelmä niin, että sitä ei käytännössä saa ollenkaan. En suosittele kenellekään täysijärkiselle. Mieluummin esim. Keskolle jossa varasto on ammattitaitoisesti suunniteltu.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Slo > Arvostelut

Palkat ammateittain