Qentinel


Qentinel työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Qentinel? Arvostele Qentinel työnantajana

14 arvostelua

1/5  
21.6.2018

Qentinel O y:ssa jengi menee ja tulee kuin Stockkan pyöröovista

3/5  
28.2.2018

näyttää olevan tosi kivaa, jengi näyttää ainakin olevan kännissä

https://www.youtube.com/watch?v=DCZOZTszsS8

1/5  
28.2.2018

erittäin huono ilmapiiri

1/5  
19.2.2017

Olin Qentinel nimisessä yrityksessä jossa työpaikan henki oli kuin Danten helvetistä. Kaikki kyttäsivät toisiaan ja yrityksen johtaja on psykopaattikiusaaja. Hänellä oli tapana saada hillittömiä raivokohtauksia joissa oli potentiaalien väkivallan uhka mukana. Kuulinkin että hänestä on tehty rikosilmoituspahoinpitelyn yrityksestä ja kun googletin niin löysiin videon jossa hän hyökkää autoilijan kimppuun. Nyt vasta monen viikon lähdön jälkeen alan voida paremmin niin sairas ilmapiiri siellä oli. Kyseinen toimitusjohtaja on jopa videoitu väkivaltaisista raivokohtauksista:

https://www.youtube.com/watch?v=dLakcFPNvb4

5/5  
13.2.2016

Täällä yksi ja sama katkera henkilö kirjoittelee herjaavaa tekstiä yrityksestä. Kannattaa ehkä käydä ihan itse tutustumassa. Se jahtaava-verikoira-toimitusjohtajakin usein tavattavissa sekä julkisissa tilaisuuksissa että yksityisesti. Käy juttelemassa ja tee omat johtopäätöksesi.

Mitä sitten tulee sinuun, herjaaja, käy sinäkin juttelemassa, nimittäin psykiatrin kanssa, taas kerran. Saat lääkitystä. Mika vaivasi lineenkään, nieleppä kiltisti pillerit, ja jos vaikka päähän koski, niin helpottaa.

0/5  
27.1.2016

Qentinel toimitusjohtaja on verikoira joka jahtaa kaikkia jotka uskaltavat olla erimieltä, nämä ajojahdit ja vainoamiset aiheuttavat monille työntekijöille merkittävää työtehon ja motivaation laskua. Kuten Linkedinistä huomaa, on yli 100 henkilöä lähtenyt pois Qentinel Oy:stä viimeisen 5 vuoden aikana...

5/5  
29.11.2015

Näiden herjausten kirjoittaja ei ole koskaan ollut kyseisessä firmassa töissä, eikä muuten kolmeen vuoteen missään muuallakaan. Retoriikka on niin tuttua, että kirjoittaja on helppo tunnistaa. Raukkamista, että ensin ajaa oman elämänsä umpikujaan ja sitten tekee muiden kiusaamisesta elämänsä tarkoituksen.

1/5  
7.11.2015

Kyseinen firman työtekijöiden kiusaaja "johtaa management by perkele" ja "pallien kutistus by Jorma Ollila" tyylillä, ohessa esitys vapaa aikana kuin töissäkin:

https://www.youtube.com/watch?v=DCZOZTszsS8

https://www.youtube.com/watch?v=dLakcFPNvb4

1/5  
7.11.2015

Nyt kun kaikenlaista tästäkin yrityksestä liikkuu niin entisenä työntekijänä voin sanoa että ko. yrityksen johto on sekä käytökseltään että osaamiseltaan surkeimmasta päästä. Tämän lisäksi yrityksen toimitusjohtaja on päässyt ko hommaan reittä pitkin ja ryssinyt homman aivan täysin. Milloin mistäkin asiasta on kaikenlaista henkilöstöinfoa jossa mm. selvitettllään yritysvakoiluasioita tai omistuskuvioita. Yritä nyt siinä myydä tietoturvatestausta puolustusvoimille tai oikeusministeriölle kun oma tietoturva on Aku Ankka tasoa josta peruskoululainenkin menee hakemaaan haluansa tietoa. Lisäksi porukka tekee vain ihan minimin klo 9-17 ja huomattavalla osalla pyörii saikkuloma jatkuvasti. Jos et hypi psykopaattitoimarin pillin mukaan niin elämä käy hyvin hankalaksi. Lisäksi ko. hemmo on saanut tajunnanräjäyttäviä raivokohtauksia jossa yhtäkkiä nousee seisomaan kesken kokouksen ja iskee pöytää kaksin käsin siten että pöytälevy murtui. Siinä vaiheessa totesin että on hyvä lähteä kun toimitusjohtajalla ei ole enää mutterit kiinni, ja hyvä päätös on ollut. Qentinel on muutoinkin liukumäessä, -30% on liievaihtolaskenut ko. skitson "johtamisen" alla eikä loppua näy. Ja kun Linkedin palvelusta katsoo niin ex- työntekjöitä on 2 kertaa enemmän kuin nykyisiä, vaihtuvuus 25% luokkaa.

5/5  
30.10.2015

En ole koskaan ollut töissä Qentinelissä, mutta vihaan Esko Hannulaa. Teen hänestä selvää! Vielä tulee päivä, jolloin Hannula makaa edessäni maassa ja anelee armoa ja anteeksiantoa. Hannulalla on vain yksi tutkinto, itselläni on useita. Asiamieheni ovat dosentteja. En ole hullu! En ole!

1/5  
4.8.2015

Esko Hannula Qentinel on julkisuuden henkilö!!!

0/5  
31.7.2015

Valitettavasti nämä arvostelut ovat tosia. Itse ymmärsin vasta kun olin päässyt toiseen, yhteen suomen parhaimmista työpaikoista. Qentinelin johdolla on hukassa niin strategia, asiakkaiden hoito kuin myös työntekijöiden hyvinvointi. Kaikessa tähdätään lyhyisiin voitohin huonon laadun, asiakastyytymättömyyden sekä työntekijöiden pahoinvoinninkustannuksella. Lisäki yriytksen omistajat riitelevät sekä keskenään että myös ulkopuolisten kanssa useissa eri oikeudenkäynneillä joka kertoo omaa kieltä mikä on tärkeintä heille, ei ainakaan liiketoiminta eikä työntekijät. Parasta Qentinelisssä oli kun pääsi pois sieltä :-D

0/5  
1.7.2015

Qentinel on ehdottomasti worst place To be, ilmankos maili serveri käy kuumana kun kaikki lähettää lähettääcv ulos ja toimitusjohtaja on ihan täydellinen katastrofi ja kuormasta syöjä

1/5  
15.6.2015

Qentinelissä minulla oli käsittämätön paha olla, ylin johto tekee aivan über exceltaulukoita ja ppt. esityksiä joista en tajunnut puoliakaan eikä muuten asiakkaatkaan jotka niistä joskus kysyi. Kaikessa haetaan vain ja ainostaan vain lyhye aikavälin voittoa ja tilauksia ilman että todellisesta asiakastyytyväisyydestä välitetään OIKEASTI!!!

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Qentinel > Arvostelut

Palkat ammateittain