Palmia


Palmia työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Palmia? Arvostele Palmia työnantajana

18 arvostelua

1/5  
28.10.2019

Kohde-esimiehet ainakin pk-seudulla epäasiallisia, ilkeitä ja ahneita. Työntekijää pompotetaan miten sattuu ja palkka on naurettava. Pomot mussuttaa pullaa palaverissa.

1/5  
1.10.2019

Huono palka,
Huonot johtajat

1/5  
15.7.2017

Rekrytointi aivan surkeaa, haastattelut lähinnä vitsi. Palkkaus todella alhainen. Työterveyshuolto ei toimi. Esimiehet osaamattomia. Mitä vielä... surkeaa!!!!!!!!

1/5  
10.6.2017

-

1/5  
1.4.2017

Esimiehet täysin kädettömia, kukaan ei osaa mitään. Kun esimies ei osaa palkataan uusi esimies esimiehelle jna. Kenttätyöntekijät kyllä hoitavat hommansa, johto ja esimiehet aivan pihalla. Päivät kuluvat paskaa puhuessa palavereissa, se tehokkain joka eniten istuu palavereissa ja muuta shittiä jauhamassa, pyörä keksitään monta kertaa viikossa uudestaan. Laaditaan muistioita joista ei ymmärretä mitään, täysin käsittämätöntä touhua.

1/5  
10.8.2015

Palmialle otetaan oppisopimuksella työntekijöitä paikkaamaan henkilöstöpulaa. Palmialla ei ole aikomustakaan kouluttaa opiskelijoita. Palmia saa heistä halpatyövoimaa kun heistä maksetaan palkkatukea sekä heidän palkat on 10% pienemmät.

4/5  
5.6.2015

Olen aina ollut ahkera ja uskollinen työntekiä,ja tykännyt työstäni toimitilahuoltajana.Surullista kyllä mutta ainoa ongelma on työssäni aina ollut työnanatajani eli Palmia,tuntuu että he koko ajan yrittäisi tehdä työstämme vaikeampaa ,niin että emme voi tehdä työtämme kunnolla.Palmian muututtua yksityiseksi,se ei enään välitä pitää kiinni sopimuksista jotka on tehty asiakkaan kanssa,siivoojien työajat on tehty niin tiukiksi että kaikkia töitä ei enään pysty tekeen,sitä vaan lääpitään isommat liat päältä ja näkyvimmät villakoirat.
Tämä on hyvä tietää jos Palmialle töihin haluaa,itse en tätä paikkaa enään kenellekkään voi suositella.Palmia on tehnyt meistä "roska työntekiöitä "ihan itse.Lähtisin jos voisin mutta viisikymmisenä on vaikea enään lähteä minnekkään joten tässä sitä ollaan puhtaudesta paskaan vajonneena.

1/5  
13.4.2015

Oppisopimuslaisia kierrätetään jotta saadaan palkkatuettua halpatyövoimaa. Työttömänäkin tienaa enemmän. Mikään ei toimi ja suurin osa työntekijöistä vätyksiä.

1/5  
17.3.2015

Palmia on todella surkea.esimiehet epäpäteviä,palkka surkea,väkeä liian vähän,viestintä ei toimi,mikään ei toimi.en suosittele kenellekkään palmiaa.

5/5  
3.2.2015

Kaikkien narisijoiden olisi hyvä huomioida että teette töitä verorahoilla ja niiden tuhlaus on loppu. Onneksi työnantaja nykyään puuttuu tähän saikuttamiseen kun mikään ei näille vinkujille riitä.
Palkkaa (parempaa)maksetaan hyvin tehdystä työstä, positiivisesta asenteesta ja asiakkaiden arvostamisesta. Hankkikaa peili, sieltä löytyy vastaus kaikkiin ongelmiinne.

1/5  
2.2.2015

Vaikka keittiöpuolen kokemusta olis 20v,ei sitä arvosteta ja vielä vähemmän työpanostasi jos lähentelet eläkeikää.Sairastaa ei saa ja kun joudut leikkaukseen paraantaaksesi raajojen liikkuvuutta,saat happamat naamat vastaan:sinun olisi parempi ottaa lopputili,kun olet noin sairas,oli erään esimiehen kommentti,kun kalkkia poistettiin olkanivelestäni ja olin 8kk sairaslomalla tahtomattani.Tästä seurasi minulle uudelleensijoitusprojekti,eikä palmialla ole 2v aikana ollut osoittaa mitään uutta työtä tai koulutusta edes uuteen työhön.Olen itse yrittänyt hakea koulutuspaikkoja,mutta suurin osa on nuorille tai mamuille.
Nainen 45v,ei edes ikäloppu ;)

1/5  
29.11.2014

Palmia catering on surkea työpaikka. Palkkaus syvältä jostain autokannen alapuolelta. Ammattitaito, kokemus ja koulutus ovat heille pelkkää miinusta. Kaikki esimiesasemassa olevat ovat naisia. Miehillä ei yrityksessä ole mitään mahdollisuuksia edetä. Kaikki kurssit ja ylenemismahdollisuudet mitä tarjotaan ovat pesuaine- ja rätinheilutuskursseja, jotka järjestetään iltapäivisin ja samaan aikaan täytyy olla myös töissä.
Tasa-arvovaltuutetun täytyisi puuttua palmia cateringin rekrytointihuijauksiin.Ainoa asia missä he ovat onnistuneet on henkilökunnan kyykyttäminen ja nöyryyttäminen.

1/5  
5.10.2014

Kaikki negattivinen arvostelu Palmiasta pitää paikkansa.
Useimmat esimiehet ammattitaidottomia, esim. siivouspuolelta henkilö valitaan jostain kumman syystä kokin esimieheksi. Ei arvosta ruuan laatua tai välitetä asiakkaiden toiveista/ tyytyväisyydestä.Vain tuottavuus, nopeus ja lomakkeiden täyttäminen on tärkeää. Kokin amaattiylpeys kärsii.
Epätasa-arvo samanlaisten työpisteiden välillä, se mikä toiselta kielletään se sallitaan kollegalle , jos kollega mielistelee esimiestä.

5/5  
24.6.2014

Hyvä työnantaja. Koulutusta saa jos on kiinnostunut. Joku elämäntapanarisija ollut joskus työkaverina mutta sai kenkää onneksi. Hyvät työvälineet ja uusia saa kun pyytää.

1/5  
28.5.2013

Huono palkka, työntekijän pitää aina joustaa, työnantaja ei jousta koskaan. Liian vähän työntekijöitä aina kohteessa, kaikilla työntekijöillä aina kiire , tehdään ihan liukuhihna työtä, ei kunnon taukoja, työntekijää ei arvosteta ollenkaan, eikä kuunnella, näytetään ovea jos et ole tyytyväinen.

2/5  
15.5.2013

Catering-työntekijöitä ei arvosteta.

1/5  
17.11.2012

paska työpaikka, parhaat työt sukulaisille, paitsi siivoustöitä mamulle.

1/5  
21.6.2012

Duunariin ei luoteta pätkääkään, kaikki on anottava pomoilta, monikertainen raportointi joka työstä. Aitoa neuvostoliittilaista tehottomuutta ja jatkuvaa kyttäystä. Iskulaiseetkin suoraan kolhoosin seinältä ja jatkuvia tyhjiä juhlapuheita. Palkat mäkkärin tasoa tai vähän alle.

Etusivu > Työnantajat > Palmia

Palkat ammateittain