METSO


METSO työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi METSO? Arvostele METSO työnantajana

6 arvostelua

2/5  
9.2.2016

Metso korostaa henkilöstön hyvinvointia ja hajautettua organisaatiota. Tiukan paikan tullen käyttäytyy kuten muutkin pörssiyhtiöt. Säästöjä YT:n kautta jotta saadaan omistajat pidettyä tyytyväisinä. Säästöt usein näennäisiä ja toteutuvat usen pitkän ajan kuluttua. Aluksi kustannukset vain nousevat, mutta se ei menoa haittaa. Etenemismahdollisuudet vähäisiä kuten yleensäkin supistuvassa organisaatiossa. Palkat tabu, palkoista ei paljon puhuta. Vanhasta Metsosta ei busineksessa ole paljon jäljellä.

1/5  
17.2.2014

Nyt muututtiin Valmetiksi, mutta sama meno jatkuu. Liksat eivät nouse, alituiset YT:t päällä. Olen saanut viimeksi marginaalisen korotuksen palkkani 10 vuotta sitten, muutoin on menty yleiskorotuksilla. Palkankorotuksista on turha haaveilla tässä yrityksessä.

1/5  
8.8.2013

Henkilöstöpolitiikka on tylyä ja välinpitämätöntä ja syrjivää. Nepotismia esiintyy. Työntekijöiden arvostus aivan nollassa. Työntekijät ovat vain resursseja, joita siirrellään kuin pelinappuloita. Ylitöihin painostetaan, mutta ylityökorvauksia ei haluta maksaa.

1/5  
7.4.2013

Henkilöstöstä ei piitata, henkilöstöpolitiikka tukee työvoiman vuokraamista ja työkaverin "käräyttämistä", vahtimisen ilmapiiri

2/5  
23.11.2012

1/5  
26.6.2012

???

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > METSO > Arvostelut

Palkat ammateittain