Keusote


Keusote työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Keusote? Arvostele Keusote työnantajana

5 arvostelua

0/5  
19.10.2023

Olin muutaman vuoden töissä ns kotiutusyksikössä joaka muuttui jossain vaihdeessa muutaman uudistuksen” jälkeen ARKI tiimisksi. Kokemukset aluksi olivat hyvät ja tiimihenki kukoisti. Pikkuhiljaa esimiesten vaihduttua muutamaan kertaan koko ajan kokemukset huononi. Esim asiakkaiden kuntoutus oli aina tauolla viimeistään kesäajan kun kotihoito tarvitsi kaikki resurssit itselleen. Arki tiimin tulessa kuvioihin kuntoutus vain oli nimessä ja mainoksissa mukana, pelkkää sanahelinää, kokemattomat pomot jotka tulivat koulunpenkiltä olivat pihalla kuin lumiukot. Pikkuhiljaa työntekijät siirtyivät Setälän alaisuudesta muualle ns järkiperäisempiin hommiin. Eikä Päälikkö Laakkosta juuri kiinnostanut miksi hoitajat lähtivät ..

1/5  
28.5.2023

Uskomatonta puuhastelua

1/5  
31.5.2021

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtajan Pirjo Laitinen-Parkkosen ansiotulot olivat 2019 144 076 euroa,kyllähän tuota tarvitsee vielä sponsoroida 15000e vuodessa koulutusrahalla,menee samaan kastiin VTVn johtajan kanssa. Sille on ihan sama miten tavallisella hoitajalla on asiat, ja työt menee yksityisille hyvinvointiyrityksille. Palvelut tulevat vain huononemaan kun hoitajien joukkopako jatkuu, jos ei ole vakuutusta tai muuten rahaa niin siinähän kärsit kun hoitoon et pääse.
Mutta ei se johtoryhmää haittaa kunhan palkka juoksee......

Valitettavasti palveluote ja asenne eivät ole sellaisia kuin tänä päivänä pitäisi olla. On paljon työntekijöitä, jotka käyttäytyvät töissä kuin toteemit: ilmekään ei värähdä, kun ihminen tulee asiansa kanssa, Palvelujohtaja Erja Pentti sanoi. Käytös- ja tapakoulutus on edessä, jotta julkinen puoli pärjää tässä kisassa.” Siinä esimerkki johdon asenteesta työntekijöitä kohtaan.

1/5  
7.5.2021

Huonoin tähänastisista työpaikoistani. Palvelut toimii vain paperilla. Organisaatio täynnä asiantuntijoita ja kehittäjiä, jotka eivät tee yhteistyötä. Kehittäminen näennäistä, tavoite miellyttää kuntapäättäjiä, ei toteuttaa lakia tai palvella hyvin. Kehittää et saa, etkä ajatella itse. Onneksi on vaihtoehtoja, hyviä sellaisia

2/5  
4.6.2020

Avosairaanhoidossa sairaanhoitajien kohtelu on huonoa ja eri ammattiryhmiä kohdellaan eri arvoisesti. Lääkärit saavat tehdä etätöitä ja heillä on omia huoneita, mutta sairaanhoitajien kohdalla koronaan liittyvistä etäisyyssuosituksista ei välitetä vaan hoitajat ahdetaan tiimihuoneisiin, joissa on kammottavat olosuhteet. Joka päivä saa pelätä, että töistä tulee tartunta. Huoneet on pakattu täyteen pöytiä, joista osa on liian pieniä työn tekemiseen ja osa on sijoitettu ikävästi selin oveen, osa on pimeissä nurkissa ja kulkuväylille niin että työskennellessään joutuu väistelemään ohi meneviä ihmisiä. Parhaista paikoista käydään joka aamu kilpailua ja jos tulee minuuttia myöhemmin kuin kollega niin saa huonomman paikan. Työvälineet ovat huonot, puhelimet ovat vanhaa mallia eivätkä toimi ilman jatkuvaa latausta, kuulokkeista osa on huonoja. Jopa työtuoleista kilpaillaan, koska esimerkiksi satulatuoleja ei ole kaikille riittävästi. Etävastaanottoja täytyy tehdä työpäivän aikana vähintään 25 kappaletta, tai muuten joutuu puhutteluun. Tavoite on 5-6 vastaanottoa tunnissa.

Etenemismahdollisuuksia ei käytännössä ole. Periaatteessa HR on linjannut 12 koulutuspäivää vuodessa, mutta avosairaanhoito soveltaa sitä niin, että koulutuspäiviä ei saa sellaiseen koulutukseen, johon ainakin teoriassa voisi hakea Kelasta opintotukea.

Bruttopalkka on n. 100 euroa parempi kuin Helsingissä, mutta vain kymppejä enemmän kuin Espoossa tai Vantaalla. Verojen jälkeen ero on mitätön, eikä korvaa epätasa-arvoista ja turvallisuudesta piittaamatonta kohtelua ja kohtuuttoman suurta työmäärää.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Keusote > Arvostelut

Palkat ammateittain