ISS


ISS työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi ISS? Arvostele ISS työnantajana

18 arvostelua

0/5  
27.5.2022

Eivät maksa siivoojille tehdyistä työtunneista. Alipalkkaus...

1/5  
8.2.2022

ISS-Siilinjärvi on lastentarha, nöyristellään työnjohdolle, joka vaihtui taas edellisen loppuun palamisen takia.

Sopimuksessani on 37.5h, mutta saan viikolla tehdä vain 20h sekä la-su 10h, jotta yrityksen ei tarvitse maksaa palkan lisiä. Monella muulla aivan samanlainen viikko...

Omalla autolla likaisten ja puhtaiden liinojen raahaus kohteesta toiseen, samoin pesuaineet. Firman paku seisoo käyttämättä toimiston pihalla.

Lomat, saattaa saada juuri siihen mihin ne tahtoo, jos ei ole vastustellut pomoille..

Palkat laskettu väärin melkein joka tilissä, välillä 200€ puutteen korjaaminen vaatii useita puheluita.

Kiertäkää kaukaa Siilinjärven toimipiste.

4/5  
19.11.2018

Työnantajana hyvä, jos hoidit omat hommasi niin kuin oli sovittu ja tavoitteet täyttyivät sait olla rauhassa ja pyörittää arkea. Mutta kun paikalliseksi päälliköksi palkattiin alasta tietämätön ja kokematon aluepäällikkö, joka sitten sekoitti kaikki asiat. Oli itselläni paikallaan työnantajan vaihto, harmi sinänsä kun viihdyin ISS:llä.

4/5  
31.5.2018

Ihan ok työnantaja, ainakin teknisellä puolella (putki/iv/sähkö). Palkka tes:in mukaan ja ajallaan. Jos ylitöitä/päivystyksiä, niin tilinauha kannattaa tarkistaa. Aina on korjattu heti, jos jtn on väärin. Työnjohtajat ok ja työ sopivaa tuntityötä, työajat joustavia työntekijän eduksi.
Etenemismahdollisuuksia on, jos kouluttautuu ja on aktiivinen.

1/5  
10.11.2017

huijataan työsopimuksissa, palkoissa ja vedetään kaikki välistä mitä et huomaa. ota kaikki kirjalisena ja kuulu liittoon. Olen ollut siivouspuolella ja nyt ravintola puolella.

1/5  
2.2.2017

Iss:llä työntekijä on välttämätön paha, joka irtisanottaisiin jos ilman tultaisiin toimeen! Työskentelin ko. firmassa 15-vuotta ja koko aika oli jatkuvaa yt neuvottelua, pirun stressaavaa, kun ei voinut suunnitella tulevaisuutta.
Kaikkia etuja leikattiin jatkuvasti... yleensä firma tarjosi lautasellisen joulupuuroa ennen joulua, mutta sekin poistettiin liian kalliina, samalla johtajat porsastelevat lapissa ns. kosteissa seminaareissa ja laskut ovat kymmeniä tuhansia per reissu!
Työnjohto kahmi itselleen kaikkia etuja ja suhmuroi aliurakoisijoiden kanssa sellaisia sopimuksia jotka eivät kestä päivänvaloa.
Jos teillä ihmiset on jokin muu vaihtoehto työpaikaksi, niin miettikää kaksi kertaa ennen kuin vedätte nimenne issin paperiin.

1/5  
1.12.2016

Hyvät työntekijät laitetaan pihalle. Ei arvosteta koulutusta ja kokemusta. Kieroilijat saavat jäädä. Ei etenemismahdollisuuksia. Jotain hyvää - iso työnantaja.

1/5  
15.4.2016

Rekrytointi oli hyvin erikoista. Alussa olivat kiinnostuneita, mutta kun muutama kuukausi oli kulunut, eivät edes vaivautuneet vastaamaan tiedusteluihin.Heiltä puuttuu normaalit hyvät käytöstavat. Rekrytoija sen sijaan oli ylennetty päälliköksi. Nyt rekrytoivat nuoria "lupauksia", joille ei tarvitse maksaa kunnon palkkaa. Nykyisessä työssäni voin tyrmätä heidän tarjouksensa. Onneksi alalla on monia päteviä yrittäjiä.

1/5  
19.12.2014

Olen 3,5 vuotta töissä ISS llä ja aina on kun esim .nyt.... Meillä 1kpl siivooja on talvilomalla, 2 kpl on sairauslomilla, ja minä teen kaikki mitä tee 3 täys(7,5t) siivoojat eli 3*7,5 t=22,5t työt vain 7,5 tunnilla,ei tulee mitään korvauksia ei mitä "kiitoksia" ja Joulun lahjoja ei koska mitää!!!!!"hyvää" motivaatio,bravo!

1/5  
8.10.2014

Todella huonot suhteet johtoportaaseen. Esimiestä ei kiinnostanut minun hommani yhtään. Hyviä puolia ei ole!

1/5  
22.5.2014

olin töissä 22v ja palkka ihan paska.tein kaikki lumihommat koneella korjasin koneet opetin alaisia ei mitään kiitosta eikä ikä lisiä.nyt on hyvä työ ja palkka alkaa kolmosella kk

2/5  
17.1.2014

ISS Palvelut Oy, yhtiössä ei ole "ylenemis" mahdollisuuksia, vaikka vapautuisi parempi työkohde, et sitä saa, jos se on toisen työnjohtajan kohde.
Työnjohtajat pitävät mustasukkaisesti kiinni omista työntekijöistään.

2/5  
12.12.2013

Huono työnantaja. Siivouskohteessa oli niin kiire että joutui juoksemaan, kamala stressi, ei saanut apua ja paikat piti jättää jatkuvasti likaisiksi. Perehdyksessä opetettiin lakaisemaan roskat tasojen alle ja jätettiin kertomatta siivouskohteen turvakoodit ym. Palkka erittäin huono ja pomoni oli ilkeä. Ei mitään työsuhde-etuja eikä myöskään kerrottu miten saa kaikki lisät työstä. En suosittele kenellekkään.

2/5  
28.11.2013

En kehu ISS työtä,huonot kokemukset,todella huonot,yksin jouduin tekemään työt,ei kaveria.

1/5  
7.8.2013

Erittäin huono työnantaja..Annettiin ymmärtää,että sain vakituisen työn,mutta kun koeaika oli lopuillaan,minut potkaistiin pihalle ilman mitään syytä..vaikka olin huipputyöntekijä!!
Palkka huono ja kolmen ihmisen työt harteilla,en suosittele!Verojen ja pakollisten vähennysten jälkeen sinulle jää käteen enää työnilo,ei muuta! Kohtelu työntekijänä erittäin alavertaista ja luvattua perehdytystä ei koskaan tullut!En suosittele!

1/5  
26.7.2013

iss ihan p:stä ihmistä ei arvosteta työn tekijänä vaan orjuutetaan ja väheksytään, omaa järjen käyttöä ei sallita. Taitaa saada jotain valtion tukirahoja? Erittäin outo virma! Oisko jotain Vakoilu hommia?

1/5  
14.7.2013

Iss Viherpalvelut/Vantaa
Puutarhurin ammattitutkinto

Ylitöitä ilman ylityökorvausta. Yli meneviä tunteja kertyy, mutta ne on pakko käyttää lomana ennen tiettyä pvämäärää (työtuntien tasaus järjestelmä, mihin suostutaan allekirjoittamalla paperi työsopimuksen yhteydessä). Ylityötunnit voi myös menettää sairasloman omavastuupäivänä (-7,5h) jos satut sairastumaan.
Ensimmäisenä työpäivänä työkaveri painottaa pistämään kaikki tunnit ylös omaan paperiin, yrittävät kuulemma huijata kaikkia.
Nopeimmat työntekijät valitaan tiettyihin ryhmiin. Eri ryhmillä eri edut. Epävarma olo siitä saako kaikki itselleen kuuluvat rahat. Tilinauha hyvin epäselvä. Ei lainmukaisia suojavarusteita tai varotoimia. Kesätyöntekijät käyttävät glyfosaattia ilman kunnollisia suojavarusteita huonossa valvonnassa. Myrkytysalueille ei jätetä pakollisia varoituskylttejä, eikä aluetta täten rajata pois käytöstä vaadituksi ajaksi. Myös terassit missä ruokaillaan saatetaan suihkuttaa juuri ennen lounasaikaa.
Kaamea kokemus.

1/5  
16.7.2012

työkohde oli hyvä ja asiakkaat.iss palveluoäällikkö vanhempi nainen törkeä.aivan törkeä. kiitos.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > ISS > Arvostelut

Palkat ammateittain