HUS


HUS työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi HUS? Arvostele HUS työnantajana

10 arvostelua

1/5  
17.4.2023

Palkka ei vastaa työn kuormittavuutta/vastuuta

1/5  
23.9.2021

Sairaanhoitajille on hieno urakehitysmalli. Perehtyvä, suoriutuva,jne..Ja lopulta taitava hoitaja. Akuutissa perehtyvän alkupalkka pienempi kuin vuodeosastolla, n.2400e ja nousee vuoden päästä normaaliin palkkaan ja se jälkeen ei nouse lisäkoulutuksista huolimatta. Eli taitava hoitaja saa saman kuin suoriutuva. Ei kannusta. Opiskelijoille markkinoivat loistavana urakehityksenä. Ei näy palkassa.

1/5  
9.2.2021

Todella ahdistava paikka olla töissä. Palkka tulee ajallaan ja osa työkavereista on ihan jees. Siinä ne hyvät puolet sitten olikin...
Töitä tehdään ns. naru kaulan ympärillä päivästä toiseen ja kokoajan sitä narua vielä jostain suunnasta kiristetään. Johtaminen on todella huonoa ja päätöksiä tekee porukka jotka kattelee tilastoja, mutta joilla ei ole käytännön työstä kokemusta. Uutta duunia etsimässä....

1/5  
5.1.2021

Johtaminen ala-arvoista. Työntekijöiden arvostus samoin. Hienoja arvoja ja muita on plakaateille painettu, mutta todellisuus on muuta. vaaditaan laatua, mutta jatkuvalla vajaamiehityksellä kovin korkean laadun toteutuminen on mahdotonta. Työnteko on päivästä toiseen selviämistä. Henkilökunta voi huonosti ja jatkuvaa kyttäystä on havaittavissa.
Päivittäisen johtamisen palaverit ovat alkaneet varmaan n. 3 vuotta sitten ja meillä niitä on pidetty 3 vuoden aikana n. 2 kertaa. Eli hitokseen hyviä ideoita, jotka eivät toteudu, koska näitä hirvittävän hienoja ideoita kehittelee porukka, joka ei itse kenttätyöstä mitään tiedä. Ja ei meiltä, jotka tätä työtä oikeasti tekee, ei kysytä mitään, koska meitä pidetään paljon alempiarvoisena ja ilmeisesti myös hieman pöllöinä.

1/5  
19.11.2019

Hyviä puolia: palkka tulee ajallaan.
Huonoja puolia: kaikki muu. Johtaminen ala-arvoista, erityistyöntekijöiden arvostus pyöreä nolla, (toimintaterapeutti, fysioterapeutti ym.) palkka ei vastaa työn vaativuuden tasoa. Työpaikkakiusaamista katsotaan läpi sormien, porukkaa tulee ja menee jatkuvasti, eikä ihme, maine on kyllä kiirinyt edelle. Eihän kukaan tuolla jaksa olla. Etenemismahdollisuuksia ei ole. Onneksi nuoret työntekijät äänestävät jaloillaan.

2/5  
6.2.2019

Ei arvosta työntekijöitä vaan kokoajan tulee lisää tiukkaa otetta talutushihnaan. Ei voi suositella. Uusi työpaikka esim. kaupungilla kokoajan etsinnässä.

2/5  
30.12.2016

Arvostus hyks akuutissa nolla työntekijöitä kohtaan. Työmäärä kohtuuton. Etenemismahdollisuudet nolla.

3/5  
3.12.2016

Dialyysihoitaja. Palkka ei vastaa työn vaativuutta ollenkaan! Sihteereillä ja lähihoitajilla lähes sama palkka kuin meillä! Suuri vastuu ja henkisesti raskasta hoitaa samoja ihmisiä kolme kertaa viikossa!

4/5  
2.11.2013

Työyhteisö on hyvin toimiva ja innostunut, kehitysmyönteinen. Työ on raskasta sekä fyysisesti että henkisesti (lastenpsykiatrinen osastohoito). Työ vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja hyvin erilaisten ihmisten, aikuisten ja lasten kohtaamista sekä ymmärtämistä. Työssä onnistumisessa auttaa, jos on lisäkoulutusta, esimerkiksi psykoterapiasta ja perhetyöstä. Työ ei todellakaan ole vain lasten kanssa leikkimistä ja perustarpeista huolehtimista, niin kuin palkkauksesta voisi päätellä. Monet hankkivat koulutusta omilla kustannuksillaan ja oma-aloitteisesti siksi, että voisivat auttaa lapsia ja perheitä mahdollisimman hyvin ja ajan tasaisin tiedoin. HUS kouluttaa myös, mutta koulutukseen pääseminen voi kestää. Palkkauksessa lisäkouluttautuminen ei kuitenkaan näy, mistä pitkä miinus! Helsingin ja Espoon kaupungeilla esimerkiksi palkkaus on parempi.

1/5  
29.11.2012

Hussissa ei arvosteta alempaa kastia ollenkaan.
Laitoshuoltajallakin jos on ammattitutkinto,niin on samassa asemassa,kun suoraan kadulta tullut työntekijä,eli sellainen jolla ei ole halastua tietoa koko alasta.
Hus-desiko palkkaa ulkomaalaista halpatyövoimaa,lähinnä virolaisia niitä tulee liukuhihnalla ja jauhetaan sanonko mitä,ettei muka suomalaisille kelpaa työ.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > HUS > Arvostelut

Palkat ammateittain