CGI


CGI työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi CGI? Arvostele CGI työnantajana

5 arvostelua

2/5  
11.3.2022

Matalalla hierarkiassa on mukavia lähiesihenkilöitä ja erinomainen ryhmähenki, mutta korkeammalla portaikossa on usein valitettavia persoonia vanhahtavine asenteineen.
Esimerkkinä annettakoot, että koronakriisin aikana tiimejä painostettiin lähityöhön avokonttorille pakolla. Perusteena mainittiin tuottavuus, vaikka juuri oli juhlittu onnistumisia laatumittareissa. Protestit ja eroamiset eivät pelastaneet vapautta etätyöskentelyyn, vaikka etätyöskentelyn järjestelyt olivat toimineet hyvin lähemmäs kaksi vuotta. Yllätyksettä, tungos konttorilla johti isoon koronatartuntojen ryppääseen ja sairaslomien jyrkkään kasvuun, sekä palvelulaadun laskuun.
Toisena esimerkkinä suuret ryppäät ilmoituksia työhyvinvointi-/jooga-/koulutustapahtumista, jotka ovat työaikana (mutta joita ei lasketa työajaksi). Pride & CGI-tapahtumakin kannusti joukkosähköposteissa työntekijöitä osallistumaan opetustilaisuuksiin oppiakseen seksuaalivähemmistöistä (joihin allekirjoittanut kuuluu) ja näiden tilanteesta. Valitettavasti näille tapahtumille ei olla tehty minkäänlaista tilaa työn aikatauluun. Ne ovat siis puhtaasti koristeellisia (ja palkattomia).
CGI:llä saa kokemusta ja täytettä CV:n jatkoksi, jonkin verran leipää pöytäänkin, mutta vaihtuvuus on suurta ja monet järjestelyt sekä metodit joko improvisoituja tai pölyisiä kerrostumia perintönä fuusioista ja yrityskaappauksista.

Ainakin toimiston lähellä on Halvan tehdas ja tehtaanmyymälä. Mukava paikka, hyvää lakua.

3/5  
20.2.2021

Hyvät etuudet, palkkaus keskitasoa. Firman bileissä ei säästellä. Eteneminen riippuu siitä pääsetkö sisäpiireihin. Töitä on tolkuttomasti ja lisää tulee mikäli suoriudut. Palkka ei valitettavasti nouse samaa tahtia. Byrokratiaa todella paljon, mutta toisaalta prosessit on valmiiksi mietitty. Hyvä koulu, josta voi ammentaa seuraavissa tehtävissä. Julkisivu erittäin kiillotettu.

1/5  
16.12.2016

CGI on kokemuksieni mukaan ottanut pitkän takapakin nykyaikaisesta luovasta työntekemisen meiningistä. Kokemattomia "pikkunuikkejä" nostetaan bosseiksi ja esimieheksi. Mielivalta ja työntekijän painostus pilkkuja viilaamalla ovat kokemukseni mukaan fokuksessa. Jos olet vielä CGI:llä niin hakeudu muualle jo ihan terveydellisistä syistä. Raskasta byrokratian pyöritystä jossa todellinen työntekeminen ja asioiden eteenpäinvieminen on ihan sivuosassa!

5/5  
21.7.2015

Hyvä tulostavoitteinen ilmapiiri. Tulos tai ulos pitää kyllä ehkä paikkansa, mutta eikö työnantajalla ole oikeuskin vaatia tulosta maksamaansa palkkaa vastaan.
Hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työtehtäviinsä ja kouluttautua, uralla eteneminen ei yleensä kovin nopeaa, mutta siihen tarjotaan kuitenkin järkevät mahdollisuudet.
Tämän kokoluokan yritykseksi mielestäni erittäin hyvin hoidettu

2/5  
19.3.2013

Eteneminen ei perustu ammattitaitoon, vaan erilaisten "sisäpiirien" oikeanlaiseen tuntemiseen. Tulos-tai-ulos toimintamalli, joka koskee tosin vain työntekijöitä ei johtoa. Hyvää se, että aivot narikkaan jättämällä ja minimityöt hiljaisesti tekemällä johdon pillin mukaan on mahdollisuus vaikuttaa omaan henkiseen hyvinvointiin pysymällä pois toimistolta etätöiden varjolla.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > CGI > Arvostelut

Palkat ammateittain