Capgemini Finland Oy


Capgemini Finland Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Capgemini Finland Oy? Arvostele Capgemini Finland Oy työnantajana

13 arvostelua

1/5  
29.10.2014

Capinkään ei ole myöhäistä muuttaa vinoutunutta suuntaansa.

4/5  
28.10.2014

Alihankinta/ulkoistusfirma niin hyvässä kuin pahassakin. Jos ymmärrät, että laskutus on kuningas ja asiakas saa mitä tilaa, sovit firmaan. Rahasta (eli asiakkaalta laskutettavasta rahasta) puhutaan suoraan ja työntekijöitä pidetään aikuisina. Leikkinurkkauksia ja pelihetkiä ei ole, duunariportaassa ei oman firman ökybileitä, eikä kivoja työkaluja saa. Kaikki on toisin, jos saa asiakkaan maksamaan. Myyntireiskat, seniorit ja managerit hoitavat "palkintomatkat" ulkomaille ja lapinmökeille. Mutta parempi tämä on kuin pari muuta isoa suomalaista it-alihankinta/ulkoistustaloa.

1/5  
20.5.2014

Esimiehiksi ja johtajiksi nostettu parin vuoden työkokemuksen (koko aika Capilla) untuvikkoja, joilla ei ole ihmissuhdetaitoja saati osaamista johtamastaan osa-alueesta. Mutta ovat halpoja ja täysin ylemmän johdon vietävissä. Kokeneet konkarit savustettu ulos. Johdon visio on toimittaa kaikki muualta kuin Suomesta. Ei siis mikään tulevaisuuden työpaikka.

1/5  
16.3.2014

Työsuhde-edut on ajettu alas. Palkka ei voi käytännössä nousta, ellet kuulu hyvä veli -rinkiin. Kaikessa säästetään, varsinkin työkaluissa. Kaikissa mahdollisissa prosesseissa korvaukset pyritään kikkailemaan alakanttiin sekä sääntöjä ja myös lakeja ”sovelletaan” erittäinkin väljästi. Bonusjärjestelmä perustuu naaman miellyttämiseen ei osaamiseen. Johto elää omassa sfäärissä, eikä osaa ohjata työntekijöitä. Jopa vuotuiset indeksikorotukset osataan kikkailla hyvä veli -ringin eduksi, siten että kaikki eivät niitä aina saa. Koulutusmahdollisuudet on olemattomat mutta korupuheet sitäkin parempia.

1/5  
16.3.2014

Olen ollut firmassa töissä 14 vuotta, nykyään työpaikasta ei ole enää mitään positiivista sanottavaa. Koko ajan yritetään vaan vedättää työntekijöitä ja säästää ihan kaikessa, myös työntekijöiden hyvinvoinnissa. Palkka ei voi todellakaan enää nousta, vaikka vaihtaisi parempiin tehtäviinkin. Uusi hieno gradejärjestelmä pitää siitä huolen, naamioitu säästötoimenpide sekin.

1/5  
16.3.2014

Olen ollut firmassa töissä 14 vuotta, nykyään työpaikasta ei ole enää mitään positiivista sanottavaa. Koko ajan yritetään vaan vedättää työntekijöitä ja säästää ihan kaikessa, myös työntekijöiden hyvinvoinnissa. Palkka ei voi todellakaan enää nousta, vaikka vaihtaisi parempiin tehtäviinkin. Uusi hieno gradejärjestelmä pitää siitä huolen, naamioitu säästötoimenpide sekin.

1/5  
23.10.2013

Capgemini tekee liiketoimintaa ulkoistuksilla. Capgeminin Outsourcin-yksikkö suorittaa ulkoistettavan yrityksen työtehtävien siirron Intiaan samanaikaisesti kun toteuttavat yt-ja irisanomismenettelyt omistamansa IBX Finland -yhtiön kautta.
Tehtävien siirtoon ja kouluttamiseen käytetään irtisanottavaa henkilöstöä irtisamonisajalla, johon sisältyy työvelvoite loppuun asti.

1/5  
17.6.2013

Capgeminiä ei kannata edes ajatella työnantajaksi, vaan korkeintaan vierailua vuokratyöntekijänä voi harkita parempaa duunia etsiessään. Talo tarjoaa huonot palkat ja KOHTALAISET työsuhde-edut. Työntekijöitä ei kunnioiteta millään tavalla, vaan tehdään alusta alkaen selväksi että SINÄ olet ratas jonka kuuluu pyöriä mahdollisimman halvalla ja tehokkaasti. Sinua ei kouluteta tehtävään Word -dokumenttia kummemmin, vaan opiskelet uudet jutut ylhäältä päin tulevilla natinoilla kaikista virheistä mitkä teit tietämättäsi oikeaa tapaa tehdä tiettyä asiaa. Tehokkuuttasi mitataan päivittäin ja verrataan muihin tiimin jäseniin ja "tulokset" ovat julkisia. Ole tarkkana työsopimusta kirjoittaessasi, mihin irtisanomisaikaan sitoudut, sillä talo tarjoaa yleisesti 2-3 kk irtisanomisaikoja ilmeisesti sitouttaaksesi sinut taloon. Tuolla irtisanomisajallahan ei muita töitä katsellakaan.

1/5  
21.5.2013

Capgemini on it-ulkoistustalo joka ei ole siitä paremmasta päästä. Työntekijöitä ei kouluteta, asiakkaille selitellään vähän mitä sattuu ja johto on täysin vieraantunut tuotannosta ja tuotannon ongelmista. Kaikki tehdään kiireellä ja mahdollisimman halvalla. Palkkaus on keskitasoa alempi, muita työetuja ei pahemmin ole. Viestintä johdon ja työntekijöiden välillä on täysin epäonnistunut, samoin firman epäselvät ja kankeat byrokraattiset prosessit. Jos nautit haasteista, tämä talo niitä tarjoaa.

1/5  
11.4.2013

Etenemismahdollisuuksia vain hyvä kaveri-kerhon jäsenille. Palkkaus alakanttiin kilpailijoihin verrattuna (tämä on fakta). Sisäinen viestintä epämääräistä, vähäistä ja asioita kaunistelevaa. Koulutukseen pääsy tehty mahdottomaksi, paitsi jos voit kouluttaa itsesi firman tarjoamalla webinarilla (!!!).

2/5  
13.3.2013

Ankkalammikko

1/5  
23.1.2013

huono

2/5  
28.11.2012

Koulutusmahdollisuudet olemattomat. Ammattitaito rapistuu muutamassa vuodessa.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Capgemini Finland Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain