Attendo


Attendo työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Attendo? Arvostele Attendo työnantajana

44 arvostelua

0/5  
22.12.2022

2/5  
1.10.2021

Hyvää autonominen työvuorosuunnittelu ja ihanat asukkaat. Palkka surkea ottaen huomioon työn vastuullisuuden ja jatkuvasti lisääntyvien työtehtävien määrän. Liian pieni henkilöstömitoitus, vajaalla mennään miltei joka päivä. Uusia työntekijöitä ei saada, jatkuvasti vaihtuvat sijaiset. Huono työilmapiiri, esimies ei saa otetta työntekijöihin. Sovituista asioista ei pidetä kiinni. En suosittele Attendoa työnantajana.

0/5  
9.5.2020

Pirkkala toivionrinne ihan sairas työmaa olin siellä vähän aikaa ja pois Hyvät työntekiät jotka tietävät talon savustetaan ulos Uusi pomo epäpätevä epävarma rahan ahne

1/5  
20.4.2020

Hoitajat valittavat kiireestä mutta ehtivät istua jatkuvasti keskenään juoruamassa, huono johto näkyy kaikessa ja hoitajien huono ammattitaito ja heiltä puuttuu työmoraali kokonaan, kaikki kunnioitus hoitotyötä tekeviä kohtaan itseltä mennyt

1/5  
21.9.2019

Luulin menneeni töihin paikkaan missä hyvä henki, Toisin kävi. Kun pari kertaa arvostelin joidenkin vakihoitajien työtä jotka oikeasti epäpäteviä niin minut savustettiin pihalle. Pomo myös on vaan muiden kaveri siellä.

2/5  
19.9.2019

Paljon potentiaalia. Vastuuta liikaa verrattuna palkkaan. Osa hoitajista sooloilee niin, että useampi varoitus olisi sietänyt tulla,ellei potkut. Potilaiden vaarantamista. Lääkkeiden lainailua . Omien valtuuksien ylittämistä jatkuvasti ilman seurauksia. Ruoasta pitää maksaa vaikka sitä ei edes itse kerkeä syödä tai jos ehkä kerkeää se on jo kylmää.
Johdon puututtava epäkohtiin, palaute otetaan todesta. Ei laiteta mappiööhön.
Ei etenemismahdollisuuksia.
Tiedonkulku huono. Työntekijöiden hyvinvoinnin eteen ei paljoa tehdä, 2 tapahtumaa vuodessa ei ole mitään. Keikkalaisten huono kohtelu, sekä itse keikkalista niukka. Nyt vasta alettu miettiä kiertäviä keikkareita Attendolle.
Palkkaus aivan kökkö Kaikkee pitää osata,tehdä ja kehittää . Ja mitoitus aivan järkyttävän huono. Vakiohenkilökuntaa ei ole tarpeeksi Kaikki väsyy loputtomaan kiireeseen ja lopputulos pitkät sairaslomat.
Alan vaihto mielessä...

1/5  
25.7.2019

Esiintyy paljon työpaikkakiusaamista, liian vähäisen resurssoinnin takia töitä on mahdotonta tehdä hyvin. Paljon ihmisiä sairaslomalla koko ajan. Työnantaja ei kuuntele mitään työntekijöiden palautetta. Erittäin huono työnantaja

1/5  
19.2.2019

Työkaverit hauskoja ja tunnollisia pääpirteittäin. Tiimipalaverit unohtuneet. Sovittujen asioiden hoito unohtuu/viivästyy yläportaalla.Kehittämisehdotukset esimiehet tulkitsevat kritiikiksi. Tilat epäesteettiset, epäkäytännölliset. Keittiö surkeassa kunnossa. Palkka pienin mahdollinen. Sijaisia ja keikkalaisia vilisee joka työvuoroissa.

1/5  
4.6.2018

Sovittuja työvuoroja "häviää" työvuorojärjestelmästä.Epätevä johtaja.Vastuuvuoroon keikkalaisia.Perehdytys surkea,josko ollenkaan.Yöllä pyykkinpesua.Liian vähän henkilökuntaa,jatkuva,kiire.Painostus tuplavuoroihin.Likaiset tilat.Työkaverit uupumisen vuoksi sairauslomalla.Tiskit,pyykkäys,ruuan lämmitys vie liikaa aikaa hoitotyöstä.Henkilöstön jatkuva narina ja tyytymättömyys!

2/5  
26.3.2018

Onko kukaan ajatellut asiaa asukkaan kannalta? Olen menossa Attendon Valkamahovin
palvelukotiin aluksi kuntoutusjaksolle - ja siitä herra ties minne.
Ja en ole ikinä kuullut Attendosta mitään hyvää!

1/5  
5.4.2017

Leikkaa palkat alas

1/5  
7.2.2017

Jatkuvat säästötoimenpiteet ovat johtaneet henkilöstömitoitusten kiristämiseen entisestään. Sijaisia ei oteta, työntekijät juoksevat kieli vyön alla ja haaveilevat flunssasta, että saisi jäädä kotiin lepäämään. Kiitosta ei kuulu, vaikka jokainen mummo on pesty alimiehityksestä huolimatta. Negatiivista palautetta kyllä ehditään antaa tuon tuosta. En voi suositella kenellekään.

1/5  
21.5.2016

Liian vähän henkilökuntaa suhteessa työn vaativuuteen. Hoitajien työkuva: kaikki tekevät kaikkea. Olet sh:na yhtä aikaa hoitotyön asiantuntija ja suuressa vastuussa. Toisaalta viet roskia, luuttuat lattioita, toimit keittäjänä ja hoidat pyykkihuoltoa. Tilastoissa näyttää, että minimimiehitys toteutuu, mutta mikä on todellinen hoidon laatu? Töitä tehdään kuin tornadot, mummoja kiskotaan kainaloista kuin hiekkasäkkejä, kun ei muuten saada liikkeelle yksinään (parityöhön ei riitä aika). Johtaja ymmärtämätön ja kylmä, hiillosti niskassa joka asiasta kuten ulkoilujen toteutumattomuudesta. No niin kai... Koin että hoitotyötä ei pystynyt tekemään ammattietiikan mukaisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Eihän sitä nykypäivänä pysty enää monessakaan paikassa, mutta Attendo oli kyllä omista kokemuksistani huonoin. Samoin palkkaus oli huonoin, mihin olen törmännyt, eikä siinä ollut neuvotteluvaraa.

5/5  
22.4.2016

Inhimillinen ja joustava työnantaja, esimiehet erinomaisia ja mukavia ihmisiä. Henkilökohtaista tukea ja apua aina saatavilla. Loma-asiat ym. byrokratia hoituvat aina moitteettomalla tavalla. Suosittelen.

5/5  
16.4.2016

Inhimillinen ja joustava työnantaja, esimiehet erinomaisia ja mukavia ihmisiä. Henkilökohtaista tukea ja apua aina saatavilla. Loma-asiat ym. byrokratia hoituvat aina moitteettomalla tavalla. Suosittelen.

3/5  
20.11.2014

Työpaikan hyvät puolet: Inhimillinen lähiesimies, hyvät työkaverit, työvuorotoiveet huomioidaan, kodikas ilmapiiri. Huonot puolet: palkka alempi, kuin julkisella sektorilla. Attendon arvot ovat enemmänkin "sananhelinää" ja toiminta näyttää paperilta ja tilastoissa hienommalta, kuin mitä todellinen käytäntö on. Työnantaja ei muista työntekijöidensä merkkipäiviä esim. 50-v.

5/5  
18.11.2014

Suht hyvä työnantaja, meillä aivan loistava yksikönjohtaja ja kivat työkaverit. Näin meillä täällä itävantaalla. Kaiken maailman tilastoiden ja suunnitelmien tekeminen vaan vie liian paljon aikaa. Palkka huono, lh reilu 2000€. Huonomminkin voisi olla.

1/5  
16.9.2014

Palkka huono ja herkästi savustetaan ulos,jos työtapaturma tapahtuu.

4/5  
16.9.2014

Olen ollut opiskelun ohella Attendolla nelisen vuotta, ja olen ollut tyytyväisen. Ensi kuussa saan vakituisen työsuhteen Attendolta jossa palkkani on 2100e/kk. Työntekijä pystyy yksityisellä vaikuttamaan omaan palkkaansa, toisin kuin kaupungilla. Kannattaa perustellusti kysyä palkan nostoa ja tuoda omia vahvuuksia esille.

1/5  
6.9.2014

Työpaikan ainoat hyvät puolet ovat ihanat mutta väsyneet työkaverit sekä hoidettavat asiakkaat. Siksi jaksan tätä paskaa. Nämä muiden kirjoitukset ovat niin samaa kuin meillä. Uhkailua ja kiristämistä johdon puolelta mikäli toivoo muutoksia. Ulkomaalaista, osaamatonta työvoimaa on alettu tuoda Attendon pisteisiin, he luulevat tulevansa hoitajiksi mutta jynssäävät paikkoja puhtaaksi kun koulutetut laitoshuoltajat on pistetty/ väsytetty pihalle! Nykyajan suomi suvaitsee tälläisen uudenaikaisen orjatyövoiman käytön. Attendon arvot kuinka ne näkyvät johdon kohdatessa työvomaansa? Silloin arvot ovat ahneus, alistaminen, ahdistaminen, kiristäminen, syyllistäminen! Tämäkö on nykyaikaa? Ehkä ennen Ruukkien patruunat toimivat näin, mutta nykyaikana luulisi olevan toisin.

3/5  
4.7.2014

Työskentelen hoivakodissa, missä palkka on huono mutta muuten olen tyytyväinen. Tietysti naisvaltaisella alalla puhutaan p.tä toisista työntekijöistä mutta meillä yhdestä syystäkin kun yrittää olla pomo kaikille. Asukkaat ovat ihania ja niiden kanssa on rattoisia juttuhetkiä. Meillä arvoista pidetään kiinni vaikka miehitys vajaa välillä onkin. Tunne kyllä välillä on että milloin täällä viriketoimintaa kerkiää pitämään kun on muukin hoitotyö.

3/5  
4.7.2014

Työskentelen hoivakodissa, missä palkka on huono mutta muuten olen tyytyväinen. Tietysti naisvaltaisella alalla puhutaan p.tä toisista työntekijöistä mutta meillä yhdestä syystäkin kun yrittää olla pomo kaikille. Asukkaat ovat ihania ja niiden kanssa on rattoisia juttuhetkiä. Meillä arvoista pidetään kiinni vaikka miehitys vajaa välillä onkin. Tunne kyllä välillä on että milloin täällä viriketoimintaa kerkiää pitämään kun on muukin hoitotyö.

1/5  
16.6.2014

Epäpätevä työnjohto. Työssä pärjää hiljainen rivihoitaja joka ei uskalla puuttua epäkohtiin eikä kyseenalaistaa toimintatapoja, oli ne kuinka moraalittomia tahi potilasturvallisuuden vaarantavia tahansa. Rivistä poikkeava hoitaja poistetaan vahvuudesta välittömästi ja pyritään uhkailemaan hiljaiseksi.

1/5  
10.3.2014

En suosittele. Liian pienellä miehityksellä tehdään töitä, usein työparina kouluttamatonta väkeä.

1/5  
2.2.2014

Palvelukodin johtaja diktaattori ja suosii häntä mielisteleviä työntekijöitä! Tiedonkulku takkuaa pahasti. Työntekijöitä ei arvosteta eikä kehuta, vaan aina haukutaan. Sairauslomalle jäävää katsotaan karsaasti.

1/5  
14.1.2014

Keikkalaisena työskentelen Attendolla. Palkka surkein mitä mistään olen saanut. Johtajat suosivat vain tuttuja naamoja. Työtä saa tehdä paljon.

1/5  
1.1.2014

Epäoikeudenmukainen,kiero työnantaja. Kohtelee henkilöstöä epätasa-arvoisesti ja huonosti.Hankitaan halvoilla tarjouksilla uusia sopimuksia pikavauhtia ja ylpeillään sopimuksista ja markkinoista .
Myydään ns sika säkissä vaikka valmiuksia,ohjeistuksia , kokemusta ja osaamista palvelun tarjoamiseen ei ole edes tarjolla. Hankitaan kokenutta henkilöstöä , joille annetaan tehtäväksi luoda työ ja toimintatavat ja sitten kun katsotaan tarpeettomaksi , potkitaan pihalle . Ei ikinä enään Attendolle töihin . En todellakaan suosittele !.

1/5  
29.12.2013

Irtisanottuna työntekijänä ("tuotannolliset syyt") yhdyn monen kirjoittajan kommenttiin. Samanlaisia kokemuksia itselläni todella paljon. Vaikka vakipaikka lähtikin alta, ei ikävä ole takaisin! En todellakaan suosittele työpaikkana!!

1/5  
19.9.2013

En suosittele.Alituinen kiire,kohtuuttomat vaatimukset,epäreilu kohtelu,epämääränen työnjako.

1/5  
19.9.2013

En suosittele.Alituinen kiire,kohtuuttomat vaatimukset,epäreilu kohtelu,epämääränen työnjako.

1/5  
18.9.2013

Olen Attendolla sairaanhoitajana. Tehtäviini kuuluu kaikki lähihoitajan työt eli perustyö, lisäksi vien roskia, pesen asukkaiden pyykkiä, tiskaan, pesen henkilökunnan pyykkiä, jaan lääkkeitä yms yms loputon työsarka. Hoitajia aivan liian vähän. Asukkaita ei pysty hoitamaan niin hyvin kuin olisi tarpeellista, aika ei riitä. Palkka ei vastaa työnkuvaa eikä raskautta, aivan liian pieni (2070€/kk). Sairaanhoitajana en ole pelkästään tietokoneella tai lääkehuoneessa...itseasiassa hyvä jos joskus edes ehtii mitään kirjaamaan ja jos niin sekin menee ylitöiksi.

5/5  
4.9.2013

Lääkärinä jo yli 10 vuoden ajan töissä ja koko ajan olen ollut erittäin tyytyväinen. Oma valta/vapaus työvuoroihin ja palkkaus kohdillaan. Edut erinomaiset ja neuvontaa hyvin. Esimiehet mukavia ja reiluja. Keikkahommaakin voi tehdä halutessaan, mutta löytyy myös useita "vakipaikkoja" ympäri Suomea. Töitä välillä paljon mutta eihän nämä asiat kultalautasella tarjoilluiksi ole tarkoitettukaan.

1/5  
1.9.2013

Työpaikan hyvät puolet: Lyhyt matka töihin.
Huonot puolet: Työnantaja katsoo pelkkiä lukuja, säästöä säästöä ja säästöä. Mahollisimman vähän työntekijöitä vuoroissa ja kaikki vastuu on kaadettu lääkkeiden jaosta siivoomiseen lähihoitajien niskaan. Siivoojia ei palkata, lattiat ovat palvelutalossa todella pask*iset ja sen ovat huomanneet myös omaiset. Lähihoitajille ruvetaan laittamaan siivousvuoroja, esim parvekelasian jynssäystä 8 tuntia, huuhteluhuoneen ja ruokailutilojen siivoamista 8 tuntia. Naurettavaa.
Sairaanhoitajat eivät osallistu ollenkaan hoitotyöhön, näpyttelvät koneella koko työpäivän ja valittavat miten kiire heillä on. Työntekijöitä ei arvosteta, palkkaus on todella surkea ja hoiva-avustajia ruvetaan ottamaan koko ajan lisää taloon.
Jos jotain opin tästä työkokemuksesta niin sen, että haluan ehdottomasti kunnalle töihin seuraavaksi.
Onneksi oli tukena edes muutama ihana työtoveri, jonka kanssa oli mukava tehdä töitä. Loput juoksivat kieli ruskeana johtajan toimistossa jauhamassa omia tarinoitaan, toivoen ilmeisesti sitä kaipaamaansa arvostusta. Naisvaltanen ala = paska ala.

2/5  
28.8.2013

Keikkatyöntekijöitä listalla paljon ja yleensä tekevät vuoron tai kaksi. Muutama johtajan suosikki keikkalainen saa taas paljon vuoroja. Vakituisten työntekijöiden kannalta todella ikävää, koska joutuu aina perehdyttämään uutta. En ymmärrä miksi aina palkataan uusia työntekijöitä? Johtaja saisi myös seurata miten keikkalaiset työnsä hoitavat!

1/5  
4.8.2013

Jatkuva pelko jatkuuko työt ja joutuuko korvattavaksi halvemmilla työntekijöillä. Palkkataso julkiseen sektoriin nähden huonompi. Johtamisessa paljon kehitettävää, mutta sen sijaan esimies-/johtotasoa kiinnostaa vain katteet.

1/5  
4.8.2013

Jatkuva pelko jatkuuko työt ja joutuuko korvattavaksi halvemmilla työntekijöillä. Palkkataso julkiseen sektoriin nähden huonompi. Johtamisessa paljon kehitettävää, mutta sen sijaan esimies-/johtotasoa kiinnostaa vain katteet.

1/5  
30.7.2013

Pelottavan epäreilu työnantaja.
Henkilöstöä savustetaan ulos sitä mukaa, kun he löytävät epäkohtia työnantajan toimista.
Potilailla tarjottavat lääkkeet vanhoja, ruoka toisinaan pilaantunutta, hoitotarvikkeista pulaa.

En suosittele kenellekään.
Ainakaan pirkanmaan alueella.
Kiertäkää kaukaa!

2/5  
30.6.2013

Palkka on surkea suhteessa työmäärään joka työntekijöillä teetetään. Työntekijät laitetaan tekemään työtehtäviä joihin ei ole koulutusta, sijaisia ei hankita, palkan/lisien/lomapäivien kanssa saat olla tosi tarkkana, että maksaavat mitä kuuluu, asukkaille ei ole aikaa, työntekijöitä minimimäärä(paperilla), oikeasti ei sitäkään!

3/5  
2.6.2013

Palkkaus huono. Liian vähän työntekijöitä vuoroissa. Viestintä ei toimi. Ei myöskään arvosteta työntekijöitä

1/5  
16.4.2013

Huono kokemus työnantajasta. En suosittele. Kaunista puhetta attendon sivuilla, mutta pelkkää sanan helinää.

5/5  
17.1.2013

Erinomainen!

2/5  
10.10.2012

Hyvät puolet? Lyhyt työmatka. Huono puolet? Huono palkka, työnantajan antama yksipuolinen palaute, negatiivinen ja vain negatiivinen , työkaveri, samaa työtä tekevä mutta jaksaa mielistellä saa myös positiivista palautetta, saa jopa mahdollisuuksia kouluttautua ja muutenkin enemmän tietoa.
Johtamistapa työpaikalla on miten milloinkin, katsotaan naamaa ja loput arvotaan. Et saa missään nimessä sanoa omaa mielipdettä, arvostella tai kertoa kehitystapoja. Palkkauksen kohdalla naama on se kriteeri, omalta kohdalta taidan olla se joka jää ilman lisiä ja palkankorotuksesta taitaa olla turha puhua.Arvostus... joo on , hoida hommasi ja ole hiljaa. Taukoja? Miten ja missä pidät, et voi etkä ehdi, tai jos pidät , häiritset muita. Talossa on muutama jotka kellottavat menosi, tulosi, taukosi, vessassa käyntisi, kaiken. Itse istuen ja nautiskellen renotuttavasta kahvikupposesta johon sinulla ei ole mahdollisuuksia tai aikaa.Etenemäänpääsy on sitä että huristelet hissillä ylös alas... hupiahan sekin ;)
Naisvaltaisen alan ongelmat ovat jostain syystä suurimalta osalta se että ollaan niin avoimmia, kerrotaan ja keskustellaan kaikki, lusikan paikasta siihen kuka käy pihalla tai montako kertaa joku on tupakkapaikalla nähty. Luulisi olevan tärkeämpääkin tekemistä?
Huh, tässä minun mielipiteeni.

5/5  
9.10.2012

Saan itse vaikuttaa työhöni, palkkaukseen olen tyytyväinen. Kehitystyötä arvostetaan ja työntekijöitä kannustetaan kouluttautumiseen sekä kehittämiseen. Työhyvinvointiin panostetaan. Mielestäni hyvää on my virheiden myöntäminen ja niistä otetaan oppia.

1/5  
31.8.2012

Epäoikeuden mukainen, palkkaus naaman mukaan, samoin etenemismahdollisuuden sitä paremmat mitä hienommin osaat mielistellä.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Attendo > Arvostelut

Palkat ammateittain