AlfaRoc


AlfaRoc työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi AlfaRoc? Arvostele AlfaRoc työnantajana

13 arvostelua

1/5  
15.2.2022

Kujala on aivan kamala paikka, ekana päivänä haukuttiin pystyyn ja sekin käännettiin mun syyksi. Työ on urakkatyötä ja sulle maksetaan kämästä tuntipalkkaa. Älä helvetissä mene tonne töihin jos haluat, että sua arvostetaan.

1/5  
14.2.2022

Kyseisen paikan esimiehet ovat täysin epäsopivia,osaamattomia, sekä epäoikeudenmukaisia kyseiseen rooliin. Johdon tulisi tarkastella alaisiaan HIEMAN tarkemmin, että mimmosta porukkaa siellä on töissä. Uusia työntekijöitä kirjaimellisesti kiusataan ja otetaan silmätikuiksi. Siitä työnantajalle MONEEN otteeseen sanottu ja yritetty pyytää apua, mutta heitä ei kiinnosta, syyttävät vain kiusattua asioista. Näinkö oikeasti kohdellaan uhreja Hyvä työnantaja ja ihminen ottaisi heti asiakseen auttaa kiusattua ja selvittääkseen asiaa, jotta kiusaajat joutuisivat vastuuseen. Eikä syyttäisi kiusattua. IHMISTEN ARVOSTUS tässä yrityksessä on OLEMATON.

1/5  
14.1.2022

Töitä saa paiskia selkä märkänä. Mikään ei riitä. Työntekijä määrät aivan alakanttiin, ettei millään pysty sillā määrällä tekemään asiakkaalle luvattuja töitä. Asiakas yritykset irtisanovat asiakassuhteitaan, koska keruujonot kasaantuu ja kaikki kestää tuhottoman kauan. Firma ei tajua, että jos asiakas lupauksia ei pystytä täyttämään niin asiakkaat äänestävät jaloillaan...


Ovi käy ulospäin koko ajan ja tilalle ei palkata uusia. Jäljelle jääneet työntekijät väsyvät ja johtoa ei kiinnosta se miten työntekijät jaksavat niin henkisesti kuin fyysisesti :(

Johtoa vaivaa ahneus, tyõntekijä on vain kasvoton kylmä pelinappula. Johdolta epäinhimillistä toimintaa vaikka Alfarocin sivulla annetaan ymmärtää aivan toista.

Alfarocissa työntekijāt menettävät terveyden ja ovat joutuneet Elon tai Kevan kuntoutusputkeen. Että sellainen tyõpaikka :0

Huonoin työpaikka ikinä, karta älä mene...

1/5  
9.12.2021

töitä pitäisi tehdä 5 miehen edestä
palkka taas mitä maksetaan ei riitä edes yhdelle miehelle

2/5  
25.10.2021

Palkat tulee ajallaan, siitä 2. Ylin johto imee mehut irti jokaisesta hullu rahan kiilto silmissä, työntekijöiden arvostus 0, esimiestasolla ok.

1/5  
13.2.2020

Kyrpä otsassa pälvikalju ja en käytä työvaatteita meitsi vanha patu mut teini ikusesti mä tääl renkomäessä luhdan verkkokaupassa . Hyvä paikka kun tälläset vammasetki pääsee töihi.

1/5  
13.2.2020

Kyrpä otsassa pälvikalju ja en käytä työvaatteita meitsi vanha patu mut teen ni ikusesto mä tääl renkomäessä. Hyvä paikka kun tälläset vammasetki pääsee töihi.

1/5  
13.2.2020

Ne ketkä tekee vähiten töitä saa pisimmät sopimukset.

1/5  
1.2.2020

Jos nähdään potentiaalia voidaan siirtää toiseen toimipisteeseen. Rekrytoijien kaverit saa taas kuulema päättää minne haluavat mennä.

1/5  
1.2.2020

Työnjohtajaksi nimetää henkilö joka on nii laiska ettei jaksa edes esitellä itseään ja ei tiedä mitä kaikkea työpisteellään tehdään kuukauden jälkeenkään. Kavereitaan ottaa töihin ja antaa heille parhaat työt.

1/5  
14.12.2019

Renkomäessä sisäsiittosta porukkaa. Vakituisemmat saa tehdä mitä lystää uudet joutuu silmätikuiksi. Hemmetisti porukkaa jotka ei tee mitään lol.

1/5  
28.6.2019

Työporukka otti silmätikuksi, taukoja seurattiin ettei menisi minuuttiakaan yli, määräaikaisia lyhyimmillään viikon sopimuksia, jatkosta saa tietää pari päivää ennen kuin työttömyys iskisi.

1/5  
14.10.2017

huono kokemus

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > AlfaRoc > Arvostelut

Palkat ammateittain