Wurth Oy


Wurth oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Wurth oy? Arvostele Wurth oy työnantajana

5 arvostelua

0/5  
6.4.2018

Teoriassa ja juhlapuheissa kaikki toimii hienosti, ja työntekijöitä ollaan arvostavinaan, mutta käytäntö onkin eri. Työntekijöiltä katoaa usein motivaatio, kun palkkakehitys on se mitä indeksikorotuksilla saat. Muusta on turha haaveilla. Joskus voi tulla satunnaisia bonuksia, mutta niiden varaan ei elämää kannata laskea. Järjestelmiä muutetaan tarpeen tullessa niin ettei kukaan"saa liikaa". Palkastasi voit neuvotella realistisesti vain kerran, työsopimusta tehdessä. Sen jälkeen on turha kysellä, teit sitten työsi hyvin tai huonosti, niin aina löytyy selitys miksi korotuksia ei voi juuri nyt tehdä. Edustajaksi lähtiessä on tuurista kiinni millaisen myyntialueen saat, sillä hyviä on harvoin tarjolla. Ja ne hyvät alueet ja asiakkaat jaetaankin yleensä pomojen lapsille, tms suosikeille. Jos elämässäsi ei ole MITÄÄN muuta vaihtoehtoja, niin Wurth on ihan kiva paikka harjoitella myyntityötä, seuraavaa, oikeaa työpaikkaa varten. Tuotteet oli laadukkaita ja niitä oli suhteellisen helppo myydä, tekniset järjestemät toimii hyvin. Edustajien provisioperusteista ei tosin kukaan saanut selvää. Työilmapiirissäkin oli suuria alueellisia eroja.

4/5  
16.11.2016

Tervehdys!
En voi tarpeeksi kiittää rouva Rantasta siitä, että valitsi minut aikoinaan palvelukseen...myynnin korkeakoulu, jonka vuoksi revin nykyisin suht korkeaa liksaa b&b tukkukaupan parissa tai ainakin parempaa kuin yllämainitut. Firmassa varmasti omat "saksalaiset" huonot puolensa, mutta aloittelevalle myyntitykille aivan mahtava paikka katsoa onko myynti sitten kuitenkaan se oikea ammatti itselle.Mahdollisuudet edetä firmassa ovat olemassa, mutta oikeille palkoille päästään vasta kun siirrytään "vapaille" markkinoille...ymmärtääkseni tuplaV:n kaverit ovat yhä edelleen suhteellisen kysyttyjä toimijoita tässä maassa...perusjutut kun ovat koulutuksen vuoksi hyvin hallussa.

5/5  
9.2.2014

Edellä mainnuja kommentteja kannattaa lueskella pienellä suodatuksella. Talossa saa arvostusta ja pärjää kyllä mukavasti, mutta niiden eteen pitää myös tehdä duuniakin. Maailma on täynnä kaikenlasia "simapippeleitä", jotka "elävät kaikki tänne heti nyt"-periaatteella. Palkka pitäisi olla eurolleen sama tai mieluummin vähän enemmänkin kuin 10-20 vuotta vanhemmalla kollegalla. Anteeksi avautumiseni, mutta tehkää ystävät rakkaat duuninne sydämellä, niin alkaa se tili sitten jossain vaiheessa vastaamaan odotuksianne. Työkavereille terveiset turusta ed.nro 15... ja ei muuta kuin kaupallista kevättä.

Ps. Olen myös kertonut palkkani, joka on listalla ensimmäinen v.2014 ilmoitettu.

1/5  
29.12.2013

Täällä ei työntekijää arvosteta pätkääkään, huono työilmapiiri

2/5  
12.6.2013

Huonot urakehitysmahdollisuudet

Etusivu > Työnantajat > Wurth oy

Palkat ammateittain