Vr Track Oy


Vr track oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Vr track oy? Arvostele Vr track oy työnantajana

6 arvostelua

2/5  
15.5.2016

Ei kauheasti hyvää sanottavaa. Esimiesasemassa olevat eivät arvosta työntekijää ja ajavat vain omia etujaan.Koskaan et kiitosta saa mistään ja palkka on huono työhön nähden.

5/5  
11.8.2015

Loistava yhtiö

2/5  
16.1.2014

Ihmettelen noita ilmoitettuja kuukausipalkkoja. Mielestäni tuohon taulukkoon olisi hyvä laittaa se peruspalkka. Eli tes-palkkaluokan mukainen + henk. koht. lisä. Eikä mitään mega ylitöillä saavutettua ja vielä päivärahat lisättynä korvausta. Sillä kaikki eivät halua/jaksa paiskia ylitöitä jatkuvasti EIKÄ PÄIVÄRAHA OLE PALKKAA vaikka moni ehkä niin kuvittelee.
Ihmetyttää nimittäin ratajätkän 3000€/kk tulot. Ei taida kyllä palkkaluokka 5 olla ihan niin hyvä.

2/5  
7.2.2013

Virmasta annetaan lopputili vanhoille työntekijöille,jos he sairastuvat,eivätkä kykene entisiin töihin. Tämäkö on hyvää henkilöstöpoliitiikkaa?

4/5  
30.11.2012

Vaikka moni yritystä mollaa ja kommentoi, että kilpailukykysopimus heikentää työntekijän ansiota ja roolia, on muistettava että vastaavanlaista käytäntöä käytetään yksityisellä rakentamisen puolella. Kysynkin, että moniko teistä muista työtä tekevistä ei ole seitsemältä aamulla maanantaina työmaalla valmiina hommiin. Vr:llähän se ei ollut ennen näin. Siksipä kun Valtio on ilmoittanut että VR:n tulee taistella muiden kanssa samalla viivalla, kyseinen sopimus on pakollinen toteutuksen kannalta. Sopimuksen käyttämiseen muiden maiden tappioiden nollaamiseen on vaikea uskoa, mutta jos faktaa tästä löytyy sitähän tietty tarkastellaan.

Lisäksi kommenttinä muille on huomioitava, että kerta Valtio on muuttanut ratojen kunnossapidon kilpailun alaiseksi, ei VR omaa kaikkien raiteiden kunnossapitoa. Tämä tarkoittaa, että esim joillain radoilla sopimukset ovat vain 5 vuoden pituisia ja joillain VR ei tee mitään. Siksipä kannattaa huomata, että minkä firman aiheuttamia ovat nämä maankuulut kaukojunien hidastumiset, koska VR Track ei pidä raiteista huolta muualla kuin minne heidän sopimukset velvoittavat. Siksi on turha huudella asemilla VR:n nimen perään, koska oikeasti he eivät ole vastuussa kaikesta mitä tapahtuu rataverkolla. Valtio omistaa raiteet, VR Transpoint hoitaa liikennoinnin ja ratojen toimivuuden ja kunnossapidon hoitaa eri yksityiset toimijat tai muut (VR Track, Destia Rail, Völker Rail, Komsor Oy).

Sitten palkkaukseen. Palkkaus on tietty heikompaa kuin yksityisellä sektorilla, mutta toisaalta on muistettava, että esim. kunnossapito-osastolta ei ketään ole nakattu mäkeen vaan jokaiselle on sorvattu jatkoa, jos kunnossapitotyöt loppuvat alueella. Siksi onkin sanottava, että tällä hetkellä kaikkien muiden irtisanoessa VR ei ole tietääkseni ilmoittanut työntekijöiden irtisanomisista tänä aikana. Palkalla tulee toimeen ja se ei ole huono. Tästä kokemuksena oma tuloni, joka putosi hieman, mutta nousee ajan kanssa ohi aiemman kun siirryin yksityisen puolelta Vr Trackin hommiin.

2/5  
9.9.2012

Palkat on maksettu kyllä ajallaan ja lähest ulkoon poikkeuksetta tehtyjen tuntien mukaisesti.
Mainostaa itseään "vastuullisena työnantajana", kuitenkin lähellä eläkeikää olevat työntekijät irtisanotaan. Työntekijöiden ehtoja on leikattu niin rajusti, että omalta alaltani on irtisanoutunut huomattava osa tekijöistä. Itsekkin muita töitä etsimässä, koska jos tämä meno jatkuu ei vuonna 2015 ole enää yritystä nimeltä VR-Track.
Jatkuvaa painostusta työnantajan puolelta huonontamaan entuudestaan kehnoja työehtoja, "kilpailukyvyn parantamiseksi". Työpaikalla ollut viimeksi vakaat oltavat vuonna 2010 tammikuussa, eli kaikenlaista "vääntöä" nyt 1,75 vuotta. Tässä tilassa olevaa VR-Track Oy:tä en suosittele kenellekkään työpaikaksi.
Kuitenkin, nähtyäni ko. yrityksen myös silloin kun oli vielä työrauha ja vakaat tulevaisuuden näkymät, todettakoon, mikäli VR-Track saa asiansa järjestykseen, ja työrauhan palautettua on yritys varteenotettava työpaikka. Olihan VR-Track kuitenkin valtion omistama yritys jossa oli se paljon puhuttu "pitkä ja kapea leipä". Nyt siitä leivästä on vain se pituus hävinnyt.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Vr Track Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain