Vantaan Kaupunki


Vantaan kaupunki työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Vantaan kaupunki? Arvostele Vantaan kaupunki työnantajana

7 arvostelua

5/5  
14.9.2021

Vantaan kaupungilla ei ole kyseisen kuvauksen mukaista naispalomiestä, vielä huippupalkkaista

5/5  
1.3.2021

Minulla on loistavat tiimikaverit, hyvä pomo ja mielekkäät tehtävät. En todellakaan ymmärrä noita valittajia, joilla mikään ei tunnu olevan hyvin.

1/5  
5.9.2020

Heh, muissa arvosteluissa totuuden siemeniä.

Lisätään vielä maininta kaupungin sisäisestä ohjeesta ottaa nykyiseen () esimieheen työpaikkaa hakiessa. Vantaalla nerous kukkii

1/5  
22.8.2020

Useissa Vantaan yksiköissä haasteena on usein epämääräisesti koulutettu, tuottavuutta arvioiden ylipalkattu ja kuitenkin huonosta palkasta ja resurssipulasta valittava, jämähtänyt, työhaluton, tympääntynyt ja muutoin vaikea keskijohto, minkä vuoksi työilmapiiri ja arjen työnteko ei ole asiallista mihinkään suuntaan.

Arjesta selviytyäkseen ylempi johto käy verkostoitumassa seminaareissa ja muissa kissanristiäisissä, tosiasiassa kuitenkin paeten keskijohdon luomaa epäterveellistä kulttuuria ja ympäristöä. Palkkaluokitus ja tehtävänkuva edellyttäisi tietenkin muutakin, mutta todellisten muutosten sijaan toistuvat organisaatiomuutokset ovat näennäisiä ja vanha sakki jatkaa vuosikymmenestä toiseen resurssipulaa valittaen.

1/5  
22.8.2019

Virallisesti arvot kauniita, mutta todellisuus on jotain muuta. Ei kannata hakeutua, koska kielteiset mielikuvat eivät ole syntyneet ilman syytä.

1/5  
21.5.2014

Hitlerimäistä, Diktaattorimaista, AT, ylhäältä alaspäin käskyttämistä, kiusaamista, eriarvoista ja epätasapuolista johtamista, kuppikuntia, ei arvosteta työntekijää, huonoin palkka

1/5  
12.2.2014

Joustamaton ja ei tue työntekijöiden hyvinvointia.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Vantaan Kaupunki > Arvostelut

Palkat ammateittain