Valmet Automotive


Valmet Automotive työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
5 / 5

Onko työnantajasi Valmet Automotive? Arvostele Valmet Automotive työnantajana

6 arvostelua

3/5  
15.9.2021

Työkaverit aivan loistavia, ilmapiiri hyvä ja työnteko ihan mukavaa. Tahti on kuitenkin aika kova ja kropalle raskasta hommaa. Palkka aivan liian matala vaativasta kolmivuorotyöstä.

2/5  
16.11.2020

Pieni palkka vaikka kaksi vuotta on siellä jo tosi kiva lähtee Turusta aamu ilta ja yö mutta paska palkka ja paska työtäz en suosittele ellei halua paska niskaan...

2/5  
25.1.2018

Palkka jäi yli 2€/h pienemmäksi kuin työhaastattelussa kerrottiin. Tosi kiva yllättys kun muutat toiselle puolelle suomea hyvän palkan perässä jota et tule ikinä tule saamaan. Ainoa hyvä asia on että se vähäinen palkka tulee yleensä ajoissa.

2/5  
26.3.2017

Fyysisesti raskasta työtä. Taukoamatta määrätty, muuten on kiinni linjalla. Toki on tuuraan olemassa jos haluaa käydä tupakalla tjn. muuten painetaan hommia. Itseäni kaduttaa että muutin tänne kauas ystävistä jne. tämän työn takia. Ja nyt kun on tämä kyky juttu niin joka viikko saanut jäädä palkattiin ylitöiden ja jopa lauantaiaamuna. Ja lyhyellä varaamalla ilmoitetaan näistä. Ja on pakollisia. Jos on hyvin joustava ihminen ja tykkää tiimityöstä ja kroppa kestää kovaa rasitusta niin voihan tuohon tottakai sitten.

1/5  
29.3.2015

Urakkatahti mutta palkkaus tuntipalkka. Firman suuntaan pitäisi olla koko ajan joustamassa mutta sieltä ei tulla vastaan. En suosittele.

5/5  
17.6.2014

Palkka on pieni, mutta työ on mukavaa.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Valmet Automotive > Arvostelut

Palkat ammateittain