Vaisala Oyj


Vaisala Oyj työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Vaisala Oyj? Arvostele Vaisala Oyj työnantajana

6 arvostelua

4/5  
20.10.2021

On aivan totta että tuotannossa ja operatiivisessa toiminnassa on huonoa ilmapiiriä ihan johtajistosta johtuen. Kuitenkin ruoho on vihreämpää bisnesalueiden tuotekehityksissä. Täällä saa puhua vapaasti ja pomot eivät hengittele niskaan. Uusi tuotekehitystalo on toki kammottava avokonttori, mutta onneksi korona mahdollisti etätyöt ja hybridimalli taisi tulla jäädäkseen. Palkkaus on toki muissa firmoissa parempaa ja etenemismahdollisuudet ovat täällä niukat, mutta Vaisalan tuotekehityksessä viihtyy ekana valmistumisen jälkeisenä työpaikkanaan sen 5 vuotta. Firma on yllättävän vakaa ja laajat YT:t ovat harvinaisuus, jokunen pikkuporukka tuolta jostain järjesteltiin uusiksi, mutta ydintoiminnassa ei YT:itä juuri tarvita. Työaikojen joustavuus on parantunut viimevuosina ja nykyään jopa kokonaisia päiviä voi pitää vapaana jos plussaa on sen verran ja työkuorma sen mahdollistaa. Työn kuormitus on hyvinkin kohtuullinen, osa valittajista ei vaan itse osaa sanoa ei ja hallita ajankäyttöään. Mutta edelleen tuotannossa malli on jäykempi.

1/5  
19.11.2019

Rekrytointiprosessi antoi huonon vaikutelman. Kävin työhaastattelussa asiantuntijatehtävään ja lupailivat palata asiaan kahden viikon kuluessa.

Vastausta ei kuulunut joten soitin kuukauden kuluttua, eivät muistaneet koko tapausta mutta soittivat uudelleen. Puhelun aikana palautteen antaminen heiltä oli epämääräistä ja ylimielistä.

3/5  
22.9.2016

Työtehtävät ovat erittäin mielenkiintoisia ja yrityksessä on todella päteviä työntekijöitä. Viimeisen 5 vuoden aikana ylemmän johdon nimitykset eivät ole olleet yrityskulttuuria tukevia. Etenemismahdollisuuksia ei juurikaan ole muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Tämä aiheuttaa turhautumista työntekijöiden parissa ja tiimiessä ihmisuhteet ovat kärsineet. Palkkataso on huonohko verrattuna muihin firmoihin samoissa tehtävissä. Spesialistit tekevät usein managerin hommaa, mutta saavat spesialistin palkkaa. Esimiehet voivat käyttäytyä miten haluavat, vaikka aiheuttaisivat toiminnallaan vahinkoa operatiiviseen tekemiseen. HR on esimiehiä ei työntekijöitä varten. Etätyöt eivät ole mahdollisia ja muussakin toiminnassa on havaittavissa vanhanaikaisuutta. Varsin varma työnantaja menneinä vuosina tehden ok tulosta. Vuoden 2015 YT:t jätti ikävän fiiliksen, irtisanottuja vain muutama ja hekin kokeneita pitkänlinjan tekijöitä. YT:t pidettiin todellisuudessa jonkun muun syyn vuoksi kun säästöjen. Viikko YT:eiden päättymisen jälkeen oli avoimia työtehtäviä joissa haettiin tekijöitä talon ulkopuolelta.

1/5  
5.7.2015

palkka on paska työn vittumaisuuteen verrattuna & esimiehet !

1/5  
21.2.2015

Työntekijöiden joukossa ns.pomon perseennuolijat joille annetaan palkankorotuksia vaikka eivät ole sen ahkerampia kuin toisetkaan työntekijät.

2/5  
19.7.2014

Hyvä että on työtä, mutta vois olla kyllä enempi samankaltaiset palkat silloin kun tehään samaa työtä. Arvostus on aika tyypillinen tehdastyölle, jos sanoo jonkun epäkohdan voi olla ettei kuunnella.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Vaisala Oyj > Arvostelut

Palkat ammateittain