Turun Kaupunki


Turun kaupunki työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Turun kaupunki? Arvostele Turun kaupunki työnantajana

4 arvostelua

3/5  
17.7.2021

Yli 20 v. työelämässä olleena ja useita työpaikkoja (myös muita kunnallisia) läpikäyneenä, ihmettelin toiminnan hitautta. Työni aloitus oli ollut tiedossa useita kuukausia ja silti meni yli kuukausi kaikkien lupien hakemiseen, jotka muilla kuntatyönantajilla oli ollut valmiina työtä aloittaessa. Perehdytyksenä oli eri alan toimijan tunnin ohjaus ja tämän jälkeen yritin epätoivoisesti kysellä perehdytysmateriaalia, mitä ei ollut tai se oli useita vuosia vanhentunutta. En ole ennen turhautunut työn puutteesta, mutta sekin tuli koettua tässä työpaikassa. Kun sain työvälineet kuntoon purin työjonon alle kuukaudessa, ja yritin metsästää tämän jälkeen lisää tehtävää työtä. Tehotonta johtamista, en tiedä johtuiko siitä, että olin työyksikön ainoa terveydenhuollon ammattilainen, mutta yrityksistä huolimatta ei osaamistani osattu juuri hyödyntää. Heikompaa palkkaa en ole nauttinut missään muussa työpaikassa.

1/5  
9.6.2015

Lähihoitajan palkka vanhuspuolella 3-vuorotyössä todella naurettava 1980e. Tienasin pohjoisessa enemmän..harmittaa. Työpaikassa omia sääntöjä. Työyhteisö ei arvosa muualta tullutta ammattilaista.
Ei kuunnella ehdotuksia ja painetaan villaisella jos uskallat ehdottaa parannuksia. Muualta tullut jätetään tavallaan sivuun kaikesta.

2/5  
30.9.2013

Terveydenhoitaja ja palkka 2200 kuussa. Todella surkea!

3/5  
24.8.2013

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Turun Kaupunki > Arvostelut

Palkat ammateittain