Securitas Oy


Securitas Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Securitas Oy? Arvostele Securitas Oy työnantajana

8 arvostelua

5/5  
13.12.2022

Ihan loistava työpaikka, kunhan on kannuksensa ensin ansainnut ja osoittanut kykynsä ja joustavuutensa. Toivomuksia kuunnellaan, lomia ja vapaita saa mahdollisuuksien mukaan pyydettäessä ja kunhan on ajoissa liikkeellä eikä pyydä kuuta taivaalta.

Tiedän, että toisenlaisiakin mielipiteitä kyllä on, meidänkin yksikössä. Ilmeisesti työntekijöihin suhtautumisessa on myöskin suurta vaihtelua yksikkökohtaisesti.

1/5  
4.3.2020

Henkilöstöpolitiikka ala-arvoista, firma ei ole yhtään kiinnostunut yksittäisen tekijän työhyvinvoinnista, tai mistään muustakaan. Samat osaamattomat ja minkäänlaiseen henkilöstöjohtamisen kyvyttömät henkilöt istuu päällikköinä ja esimiehinä. Tuttujen suosiminen vallalla hyviin vakansseihin.

2/5  
4.4.2018

Firma jossa saa taistella kaikesta. Palkat maksetaan yleensä ajoissa, mutta palkkakuitit pitää tarkistaa aina. Ylitöitä tarjotaan harvakseltaan ja työtehtäviin ja ns. "lisähommiin" nähden palkka aivan naurettava. En suosittele alaa kenellekään enkä varsinkaan securitasta yrityksenä. Tes määrittelee kriteerit jolloin tuntipalkkalaisesta tulee tehdä vakituinen työntekijä, mutta securitas aktiivisesti yrittää välttää tätä tapahtumasta. Heti kun on "tunnit tulossa täyteen" ne tiputetaan minimiin jottei täyty kriteerit. Mutta jostain se on leipä ansaittava ja eipä ole ainakaan mitään äärimmäisen vaativaa hommaa. Tietenkin kohteesta riippuen..

2/5  
13.12.2017

Palkkaluokka on ja pysyy aina alimmalla tasolla. Firmalta on ihan turha pyytää mitään varusteisiin tai työoloihin parannettavaa, asiat "unohdetaan" siihen asti kunnes työntekijä kyllästyy niitä pyytämään. Jos asiakasta ei kiinnosta työolot, ne voivat mennä todella huonoksi. AVI:n kannattaisi tehdä pistotarkastuksia paikallisvartioinnin kohteisiin. Organisaation työsuojelun toiminnasta, ainakaan oman uran ajalta ole mitään konkreettista esimerkkiä.

Työsopimuksen tunnit pidetään ehkä jopa laittoman pienenä(kukaan näitä ei valvo), että työntekijä on varmasti jatkuvassa löysässä hirressä ja ottaa vastaan kaiken p*skan mitä tarjotaan. Työvuoroista kieltäytyminen, ainakin koeajalla johtaa uhkailuun esimiesten toimesta.

Hyvänä puolena on että parhaimmillaan ei sinun tarvitse tehdäkkään mitään töissä, pidät vain yllä näennäistä työnteon kulissia. Tienaat kummiskin vähän enemmän kuin työttömänä.

Jos et arvosta itseäsi ihmisenä tai sinulla on joku fetissi alistumiseen, suosittelen ehdottomasti.

2/5  
21.10.2015

Securitas Oy on paras vartijafirma mitä tulee työntekijän oikeuksiin (puuttumiseen).
Palkka on alimman mukaan vaikka taitosi olisi ylemmässä luokassa siksi, että joku sen tekee minimipalkalla.
Mikäli yrität saada ideaasi tai kehitystä vaativaa asiaa esille siinä tulee nopeasti tyrmäys kun sinua ei valittu sääntöjä tekemään vaan vartioimaan.
Omat mielipiteet ovat kirosana ja esimies aina mulkku.

3/5  
22.10.2014

Rahat jostain on saatava, vaikka työnantaja ei arvosta ja vie kaiken kunnian. Työtehtävät ovat lähellä turvallisuuspäällikköä, mutta palkka laahaa perässä. Jos edes palkan saisi kuntoon niin viekööt kaiken kunnian minun tekemästä työstäni. Monta kertaa ottanut asian esille, mutta mitään ei tapahdu. Heti kun tulee mahdollisuus siirtyä sellaiselle työnantajalle, mikä arvostaa työtäni ja osoittaa sen palkassa niin firman menee vaihtoon. Suosittelen firmaa jokaiselle opiskelijalle, mutta tällä palkalla ei kunnolla eletä.

Työkaverit ovat onneksi olleet erinomaisia ja puhalletaan yhteen hiileen!

4/5  
19.8.2013

Iso firma missä sinua ei aina huomata, kaikki toimii kun iso firma.

1/5  
4.3.2013

Mikäli haluat tapella lakisääteisistä tauoista, työehtosopimuksen mukaisista lisistä, niin tule meille Securitas Oy:n töihin! Tällä sinua arvostetaan yhtä paljon kuin kahdesti halikolla ammuttua vesiämpäriä. Ei paljon järki päätä pakota. Tule töihin ajoissa, nappaa kaikki merkit, palaa työpaikalle ajoissa vuoronvaihtoon ja nuole lähiesimiehesi persettä, niin olet paras työntekijä ja sinut tullaan palkitsemaan hyvin! Omia mielipiteitä sinulla ei saa olla ja mitään et saa kyseenalaistaa. Kehuja tulee ja menee, mutta niillä et tee mitään, yhtään asuntolainaa et niillä kehuilla maksa. Welcome! One Securitas!

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Securitas Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain