RTK-Palvelu Oy


RTK-Palvelu Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
5 / 5

Onko työnantajasi RTK-Palvelu Oy? Arvostele RTK-Palvelu Oy työnantajana

19 arvostelua

1/5  
26.10.2018

Pysykää todella, todella kaukana, varsinkin esimies- ja toimistopuolelta. Konsernin hallitusta kiinnostaa vain ja ainoastaan se, mitä jää viivan yläpuolelle, mistä syystä epäpätevät hirviömäiset persoonat pääsevät tekemään kutakuinkin mitä vain haluavat, kunhan yksikkö tekee voittoa. Olen nähnyt neljän vuoden aikana johdon osalta uhkailua ja kiristystä, jos toimihenkilö/työntekijä ei marssinut tarkalleen heidän pillinsä tahtiin. Todistin myös itsemurhayrityksen, joka johtui aluejohtoon kuuluvan henkilön julmuudesta. Päätin sen jälkeen, etten enää halua viettää päivääkään yrityksen palkkalistoilla. Irtisanoutuminen oli elämäni paras päätös.

Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin työkaverit (lukuun ottamatta johtoporrasta) olivat todella mukavia.

1/5  
29.3.2017

Kaikin puolin kamalin työpaikka ikinä. Toimihenkilönä muutaman vuoden ja hirveintä aikaa elämässäni.

1/5  
2.2.2017

RTK-Palvelu Lahti yksikön esimies täys kusipää ei ymmärrä yhtään mitään palvelu esimiehet kertoo kaikki jos joku on s-lomalla, niin se on ryyppäämässä ollut vaikka olisi vakava sydänjuttu tai muu vakava sairaus. Työntekijälle annetaan aiheettomia varoituksia esim työtehtävien laimilyönti, yksikön esimies soittelee monta kertaa puhelimeen päivässä ja ehdottelee, että ota lopputili oikein pirullinen työpaikkakiusaaja koko vartalo-mulkku äijä. En suosittele Lahden RTK:n kiinteistö-puolta kenellekään palkat huonot ja esimiehet paikasta johon ei aurinko paista ja syvältä sieltä. Onneksi itse pääsin paikasta eroon jo yli vuosi sitten.

1/5  
23.12.2016

Ihanat ja avulias työkaverit. Mahtavat asiakkaat. Johdon pitäisi kouluttautua kunnolla, eikä mitään sihteerikköjä tai huoltomiehiä päälliköiksi. Siivoojilta vaaditaan osaamista, mutta päälliköt ja muut ohjaajat ym.otetaan pystymetsästä. ( Ei kaikki ) Osaamattomat saavat työntekijät sairaaksi. He eivät arvosta yhtään työntekijöitä. Loukkaavat tietoisesti.
Palkkataso on palveluliikkeiden alinta tasoa.

2/5  
19.11.2016

Kajaanissa tuntuu olevan hommat aika sekaisin. ns johto todella huonoa ja ala-arvoista hommaa. Osa työntekijöistä ammattilaisia, osa ihan älyttömiä luusereita. Varmaan hyvä piilotyöpaikka. johto vaihtoon ja opettelemaan tekemään jotain.

3/5  
16.10.2016

Lahti.Työntekijät eri arvoisessa asemassa vaikka työkuva olisi sama.Palkkaus loppujen lopuksi keskitasoa.Palveluesimiehet ylityöllistettyjä ja ammattitaidoiltaan osan ei pitäisi edes olla esimies asemassa.Työntekijä josta halutaan eroon savustetaan tavalla tai toisella ulos talosta yleensä tekaistujen varoitusten avulla esim.työtehtävien laiminlyönti.Palvelun taso kaikilla osin laskenut tasaisesti vuosi vuodelta johtuen ettei työntekiöitä motivoida millään vaan saavutetuista eduista karsitaan koko ajan.Tiettyjen työntekijöiden päivittäistä seurantaa jos käytössä firmanauto mikä on laitonta mutta tullut jo osaksi firman käytäntöä osalle työnjohtoa.

3/5  
30.7.2016

suruisa työpaikka nykyään.palkoista vähennetään kepulikonstein esim.jaksojärj. Avuxiin siirrossa nollaopastus,lyötiin vain lätykkä kouraan. pomo lopettelee kohteen kesken siirtymän .siinähän ihmettelet.

1/5  
1.6.2016

Rtk-palveluille en onneksi päätynyt töihin. Kävin työhaastattelussa, joka käytännössä loppui palkkatoiveeseen. Lupasivat soitella tai laittaa sähköpostia. Palkkatoiveeni ei ollut posketon, joten se kertoo yrityksen yleisestä palkkatasosta, joka taas kertoo, että yrityksellä menee erittäin huonosti. Huonolla palkalla ei ammattilaisia saada taloon, joten palveluiden laatu laskee ja sitä kautta hiljalleen kiinteistökanta kaikkoaa. On mielestäni myös törkeää käytöstä yritykseltä etten koskaan saanut tuota yhteydenottoa. Toki osasin lukea ettei paikkaa irronnut, mutta jos luvataan vielä ottaa yhteyttä ja näin ei tehdä niin se kertoo myös paljon yrityksestä. Palkkavertailun tuloksista myös käy ilmi, että työntekijöille maksetaan useampi sata euroa liian vähän palkkaa suhteessa muihin suurempiin alan toimijoihin, johon toki RTK:nkin lasken.

1/5  
5.2.2016

Ammattitaidottomat , vaihtuvat esimiehet, joilla ei kokemusta esimiehnä olosta eikä myöskään työstä jota huoltomiehet tekevät. Työntekijöitä ei ainakaan huollon osalta arvosteta, heitä käytetään hyväksi, he tekevät myös esimehen tehtävät , onnettomalla palkalla.
Seassa on henkilöitä jotka lusmuaa ja toiset työntekijät joutuvat ,taikka paremminkin ottavat vastuun , kun ei osaavaa esimiestä ole, yrittävät oman työnsä lisäksi, hoitaa muidenkin tehtäviä , että RTK ei menettäisi paikkoja. Palkat surkeat , ei makseta ikälisiä , vastaavan lisiä,palkkoja pienennetään omavaltaisesti, työntekijä voi todeta sen vain palkkanauhasta, tiedustellessaan asiaa ei järjellistä vastausta saa. Henkilökunta vaihtuu , parhaat lähtee ensin taikka ryytyy työpaikkaansa. Pahoitteluni en voi suositella työstään ja työpaikastaan vastuuta kantaville ihmisille, tämä työpaikka tappaa työmotivaation ja vie terveyden.

3/5  
10.8.2015

Huonot puolet: RTK Uusimaa. Autot läpimätiä muutamia uudehkoja (nekin halvimmat mahdolliset) Huoltomiehille ei hankita porakoneita. Lusmuja töissä jotka homehtuu hallilla. Ja muut tekee niidenkin työt. Työnjohtajat ammattitaidottomia. Osa tehnyt päivääkään kiinteistöhuolto töitä. Työsuhde edut olemattomat.

Hyviä puolia: Palkkaus ihan ok. Mukavat asiakaskohteet.

1/5  
14.5.2015

Johto on ihan pe.., sille kynsien lakkaajalle piti remontoida keittiöstä työhuone, sitten se kuiteskin on päivät kotonaan ja toimisto on suljettuna, vain ajanvarauksella tulee toimistoonsa. Kynsiäkö lakkaamaan?
Huoltomiehet ei tee muuta kuin sylikkäin ajelevat kahvilta kahville, kohteita menee pois ala-arvoisen huoltotyön takia, siivoojilta vähenee vain tunnit, EI huoltomiehiltä, pikkupomoilta, yksikön johtajalta, Rauman johtajilta ja ennenkaikkea Rauman Lukolta. Kiinteistösihteeri irtisanottiin, 2 kk palkka sille maksetaan kotiin ja jos siivooja pyytää uutta kuivainta sitä ei oo varaa hankkia, siivoojat joutuvat kuljettamaan työvälineitä mukanaan, Pyysin lisätunteja, oli silloin 30,5h vk, uusia etsivät koko ajan työvoiman sivuilla, esimies oli unohtanut minut, eikä suostunut tekemään uutta työsopimusta. Kohteen mentyä kilpailevalle, siivoojalle ei siitä ilmoiteta kuin päiviä ennen, motivaatio kuulema laskee, tässä on kuulkaa motivaatio aika kaukana, entäs sitten palkkaus, toisille sitä maksetaan ja toisille ei...

1/5  
19.3.2015

Hyvät puolet:ei ole. Suhteessa palkkaan tai palkkaluokkaan paljon töitä ja pisteytystä ei käytetä sama kaikilla, palkataan uusia vaikka eräskin siivooja pyysi lisätunteja osa aikaisena kun on, ruokatunnille et aina pääse,joudut ohjaamaan ja työskentelemään nuorien joilla ei ole työkokemusta tai koulutusta kanssa,palveluohjaajille on kusi noussu päähän kertovat avoimesti kaikkien kuullen kuinka joku työntekijä potkaistiin pihalle,työvälineitä ei ole tarpeeksi ja jos niitä pyytää ei saa moneen viikkoon,juoksutetaan ympäri kaupunkia eri osoitteissa jos jää vähänkin ylimääräistä aikaa, esimieheksi tuli nainen joka ei ole tehnyt siivoustyötä eikä ole koulutusta ja joka mielellään pomottaa ja arvostelee firman siivoojia ym ym......

1/5  
11.1.2015

Rtk-Palvelu Lahti. Firmaan on hyvät mahdollisuudet päästä töihin, koska työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin korkea. Kilpailu on kovaa ja vastikkeet kiinteistöistä laskevat jatkuvasti, mikä näkyy lisääntyvänä työn määränä. Halvalla saatu kiinteistömassa kumotaan yleensä uusien ja nöyrien työntekijöiden niskaan. Vanhat työntekijät pitävät kiinni saavutetuista eduistaan sekä palkassa ja työn kuormittavuudessa. Johdolla ei kykyä tai halua purkaa korruptoituneita rakenteita.

Palkka on alaan nähden keskitasoa, mutta joudut jatkuvasti omien kohteitesi lisäksi tuuraamaan muita kiinteistöjä. Oman normaali työmäärän ylittävästä työstä ei makseta minkäälaista lisää. Huomattava osa ruumiillisesta työstä teetetään työharjoittelijoilla, joille joko maksetaan minimipalkkaa tai tai ei ollenkaan. Harva saa kuitenkin vakituista työtä.

Johdolla ei tietoa mitä kentällä tapahtuu, joten päätökset ja määräykset synnyttävät epäoikeudenmukaisuutta. Suosittelen työnantajaksi vain, jos tietää mihin ryhtyy.

1/5  
5.1.2015

Ei hyvää sanottavaa. Asiat pahasti pielessä lahdessa. En ikinä enää eksy kyseiseen firmaan töihin. Luulevat että voi käsitellä ihmisiä miten haluaa. Hyvää jatkoa niille jotka sitä kärsimystä jaksaa. Ja voimia.

0/5  
19.6.2014

Jos 5 ns. Työnohjaaja säätää pienessä kaupungissa niin siitä ei saa muuta kuin paskaa niskaan. Ennen teki yksi mies näitten kaikkien hommat ja kaikki oli paremmin. Ei mitään järkeä tässä touhussa. Mut pieni kaupunki ja vähän töitä avoinna niin ei muuta kuin tosiaankin aivot narikkaan työpäiviksi. Ja toivoa että joku "isompi Herra" joskus tajuaa puuttua tähän pelleilyyn hyvissä ajoin. Ja kainuussahan täällä ollaan niin ei tarvisi pelätä että Rauman lukosta olisi pelaajia poissa

0/5  
19.6.2014

Jos 5 ns. Työnohjaaja säätää pienessä kaupungissa niin siitä ei saa muuta kuin paskaa niskaan. Ennen teki yksi mies näitten kaikkien hommat ja kaikki oli paremmin. Ei mitään järkeä tässä touhussa. Mut pieni kaupunki ja vähän töitä avoinna niin ei muuta kuin tosiaankin aivot narikkaan työpäiviksi. Ja toivoa että joku "isompi Herra" joskus tajuaa puuttua tähän pelleilyyn hyvissä ajoin. Ja kainuussahan täällä ollaan niin ei tarvisi pelätä että Rauman lukosta olisi pelaajia poissa

1/5  
27.3.2014

paska paikka ja paska pomo. Ei mtn ammattitaitoa tällä uudella pomolla. Mut jättää aivot narikkaan ja käy tekemässä päivän hommia.

2/5  
28.11.2013

Tunnollista työntekijää ei arvosteta, sanottiin, että oman palkkasi juuri ja juuri antsaitset, työhönohjaaja huutaa ja kiroilee, pesuaineita ei anneta yhtään liikaa, pyyhkeet pitää kestää 6 vuotta, muutenkin välineet huonoja ja porrassiivouksessakaan ei saa kuunnella radiota korvalapuilla, siivoojien pitää huomata jopa katolta tulevat lumet ja ilmoittaa niistä omalla puhelimella huoltomiehelle

5/5  
4.4.2013

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > RTK-Palvelu Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain