Ramboll Finland Oy


Ramboll Finland Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Ramboll Finland Oy? Arvostele Ramboll Finland Oy työnantajana

7 arvostelua

1/5  
28.6.2022

The company only focus its reputation instead of well-being and development of its employees.

1/5  
18.8.2021

Vaatimaton palkka, jäädään noin 800-1000 euroa kilpailijoihin verrattuna. Työnantaja ei tue työntekijää haasteellisissa tilanteissa joissa asiakas käyttäytyy sopimattomasti koska pelkää menettävänsä asiakkaan. Myös moitteita jaetaan laajalla jakelulla työstä jota tehdään asiakkaan haluamalla tavalla tilanteissa joissa säätiö saa merkittävän määrän positiivista mediajulkisuutta. Ainoa hyvä asia on, että tuolta pääsee pois.

3/5  
24.1.2019

Työntekijöiden hyvin vointiin ei panosteta vaan perus etuudetkin pyritään minimoimaan. Työt jakautuu epätaisesti, osaavampia kuormitetaan liikaa, mikä on tietysti ymmärrettävää, mutta se pitäisi näkyä palkassa reiluna erona vähemmän osaaviin.
Muuten työtä saa tehdä omaan tahtiin omalla ajan käytön joustavuudella mutta tietenkin projektin tahtiin. Ylitöistä ei makseta vaan kerryttää vain tuntisaldoa 1:1 suhteessa.

2/5  
23.1.2019

Globaalin firman arvot eivät yllä Suomeen asti - empatia pitäisi olla yksi tärkeimmistä, mutta henkilöstöä ei tueta käytännön tasolla kunnolla, esimiehiä ei kouluteta tehtäväänsä tarpeeksi (osaa ei mitenkään), eikä ns rivityöntekijöiden asiallinen kritiikki taida edes mennä ikinä joryyn asti koska keskipomot eivät osaa tai halua viedä kritiikkiä johtajille joilla olisi valta tehdä näille kipukohdille jotain. Kulttuuri on päällisin puolin mukava ja moderni, ainakin tukipalveluissa, mutta kun katsoo syvemmälle niin siiloja ja vanhanaikaisuutta on. Palkat matalia, eikä korotuksia tule kuin erittäin harvoin (ja silloinkin alakanttiin), eli kannattaa heti alkuun neuvotella tarpeeksi.

Isossa säätiöomisteisessa firmassa byrokratia liikkuu hitaasti. Jos on tottunut modernimpaan startup-henkiseen menoon niin ei ehkä sovi joukkoon. Mikäli taas haet tasaista työtä jossa näet viihtyväsi pitkään ilman ylennyksiä, niin toki kyseessä on turvallinen ja pitkäaikainen työpaikka kunhan saa jalan oven väliin ja pitää pään alhaalla. Vaikutusmahdollisuudet mihinkään ovat aika olemattomat.

1/5  
22.1.2019

Työt jakaantuvat epätasaisesti, työntekijöistä ei välitetä, kiire, ilmapiiriongelmat

5/5  
17.9.2018

hyvät mahdollisuudet muokata omaa toimenkuvaa, siirtymiset yksiköiden tai toimialojen välillä mahdollista, jos uratoiveet sitä edellyttävät. Työtehtävät usein haastavia ja yritys valtuuttaa työntekijöitä tekemään itsenäisiä ratkaisuja annetuissa raameissa.

1/5  
8.3.2017

Huonotahdolliauudet edetä

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Ramboll Finland Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain