Palmia Oy


Palmia Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Palmia Oy? Arvostele Palmia Oy työnantajana

14 arvostelua

2/5  
13.7.2022

Palvelupäällikköna olen vastuussa useista työntekijöistä. Ikävää irtisanoa ketään, mutta olen joutunut jakamaan paljon potkuja laiskoille työläisille. Minulle mieluiset alaiset, vaikka olisivatkin hiukan laiskoja, voivat sitä olla, kunhan ovat edes tekevinään jotakin. Työpaikkana mainio meille jotka pyrimme olemaan tekemättä mitään ja saamaan siitä suht hyvää korvausta.

5/5  
29.4.2022

vemminä turvapuolella hyvä olla jurrissa töissä

5/5  
29.4.2022

vemminä turvapuolella hyvä naida työaikana

3/5  
2.3.2022

Olin esimies- ja päällikkötehtävissä jo ennen koko Palmian perustamista. Palkka oli suht huono mutta saikkua sai hyvin. Käytinkin sairauslomamahdollisuuksia tehokkaasti. Usein jättäydyin pois töistä juopotellakseni. Nykyisin olen eläkkeellä ja juopottelen edelleen, muistelen tuota työpaikkaa usein.

1/5  
10.7.2021

Vuosien traumat kiusaamisesta sekä ammattitaidon haukkumisesta. Tästä aiheutui pitkä sairasloma johtuen pk-seudun koulujen keittiöesimiehistä ja muista Palmian esimiehistä. Järkyttävää kiusaamista ja epärehellisyyttä, enkä voi suositella kenellekään ikinä. Muutenkaan yrityksessä mikään ei toiminut työmääristä palkanalaskentaan ja henkilökunta vaihtui jatkuvasti. Valehtelu ja epärehellisyys oli kierolla tavalla yrityksessä kääntynytkin hyveeksi.

Nyt olen ollut muutaman vuoden muualla töissä ja toimin itse esinaisena. Muistan aina että käyttädyn ja toimin kuten esinaisen pitää. Näitä tekstejä lukiessa ja terapian läpi käyneenä olen todennut että vika ei ehkä ollutkaan minussa, työntekijässä.

1/5  
19.6.2021

Turvallisuusala on tässä firmassa aivan sekaisin. Hyvin paljon osaamattomuutta ja yksinkertaisesti ei viitsitä vaivautua. Koskee koko organisaatiota.

3/5  
5.4.2021

Esimiehen näkökulmasta on organisaatiossa vikaa. Työntekijöistä osa aivan hyviä osaajia osa taas aivan mätiä omenoita. Itse olin siivouspuolella ja olen jo ulkona firmasta joten ei se tietämättömyys enää häiritse. Toki johdon ja muun ylätason soisi olevan nykyistä osaavampaa olisi helpompaa ja voisi jopa yhtiön tuloskin nousta. Sääli kun päästetty tuohon tilaan.,

1/5  
18.2.2021

Jo firman maine on sellainen ettei kannata mennä kuin äärimmäiessä hädässä töihin. Hyvä suojatyöpaikka jos haluat hiukan huilata tai olla vaan.

2/5  
16.1.2021

Työpaikkana (vakituisena) en suosittele. Kyseinen firma niittää mainetta sekavilla toiminnoillaan. Ikävää ettei osaavaa johtoa löydy mistään, osaavat työntekijät älyävät hakeutua muualle.

1/5  
29.12.2020

Omat kokemukseni ovat palveluesimiehen tehtävistä. Alussa kaikki oli ok, mutta vain n. 6kk. Toimialaa en kerro. Lähdin pois yleisen talon ilmapiirin vuoksi, se oli huono ja valtavan työtaakan takia. Nyt teen samaa työtä toisessa paikassa ja voin hyvin.

1/5  
6.12.2020

Työntekijän asema surkea. Jos esimiehellä huono päivä kotona on seuraavana päivänä työntekijällä varoitus tai huomautus. Osaamattomuus paistaa läpi kun on järjestetty tutuille suojatyöpaikkoja päällikkö ja johtajatasolla. Ikävää Helsingin kannalta koska kaupunki omistaa yhtiön eikä kaupungin arvoja ja muuta ohjeita noudateta lainkaan.

1/5  
7.10.2020

Päällikkötehtävissä ei voi tehdä mitään. Turhauttaa nauttia isoa palkkaa ja syljeskellä pitkin ja poikin. Onneksi etätyössä ei tarvitse tehdä työtä. Nostaa vain palkkaa, siinä se.

1/5  
6.9.2020

Esimiehet eivät osaa työtään, silloin työntekijäkin ei ole alan taitaja. Kaikki firman työt matalapalkkaisia jote ei raha jää käteen mitään. Työntekijöiden arvostus alhaista koirana pidetään varsinkin maahanmuuttajataustas. Ei etenemistä.

1/5  
2.9.2020

Ei voi kirjoittaa. Työpaikkana aivan alhaisinta luokkaa työtekijän näkökulmasta. Tämä pätee kaikkeen mitä tuo putiikki tekee.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Palmia Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain