Neste Oil


Neste oil työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Neste oil? Arvostele Neste oil työnantajana

3 arvostelua

2/5  
5.11.2016

Yksilöä ei arvosteta juuri ollenkaan. Hyvästä työstä on vaikea saada edes sanoja kiitos irti. Palkat lyöty taulukkoon ja näistä ei neuvotella. Lähtöpalkka noin 1700€/kk.
Sairauskassa taitaa olla enää ainut hyvä asia tässä firmassa.
Tietysti jos koulutus riittää etenemään tai pääset suoraan johonkin päällikön virkaan niin tilanne on aivan toinen. Pääset nauttimaan ison talon eduista runsain mitoin eikä pihistellä enää missään.

3/5  
25.1.2015

Hyvät puolet: töitä saa paiskia niin paljon kuin niska kestää. Mahdollisuus ulkomaan komennuksille. Sairauskassa ja terveyspalvelut
Huonoa: Palkat keskitasoa, työhyvinvointiin panostamisessa yksilötasolla on parannettavaa, etenemismahdollisuudet huonot. Lokeroituminen (eli ei tehdä tarpeeksi yhteistyötä sidosryhmien välillä).

3/5  
18.11.2013

Kaikki menee huonompaan suuntaan työntekijöiden kannalta. Palkkakehitys jumittaa, henkilökohtaisia palkanlisiä ei enää jaella, kaikkia etuja kiristetään tai huononnetaan. Firma ei järjestä enää edes pikkujouluja tms jolla kiittäisi ja osoittaisi arvostusta työntekijöille.Rekrytoinnissa pihistellään ja turhia toiveita elätellään. Kokemus ja tietotaito häviää. Pikkujouluja odotellessa... eikun puurojuhlaa.. eikun lihapasteijaa. 20 euron vuosikorotusta unohtamatta. Way forward- jyrkässä alamäessä. Ainoat plussat ovat sairauskassa ja vuorojärjestelmä.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Neste Oil > Arvostelut

Palkat ammateittain