Meconet Oy


Meconet oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
4 / 5

Onko työnantajasi Meconet oy? Arvostele Meconet oy työnantajana

4 arvostelua

2/5  
20.1.2022

Työtekijöiden arvostus, varsinkin vanhojen kauan palvelleiden on nykyään aika nollissa. Uutta insinööriä tulee ovista ja ikkunoista. Juuri koulusta valmistunut inssi on joka alan asiantuntija, mutta 25 vuoden kokemuksella varustettu metallimies ei enää hänen mielestä osaakkaan mitään..
Pientä nöyryyttä kaipais uusille insseille ja toisaalta jämäkkyyttä johtamiseen. Sitä varmaan kyllä tarvittaessa löytyisikin mikäli koko touhua ei yritettäisi johtaa pääpaikalta vaan luotettaisiin enemmän yksiköihin.

Palkat huonot.
Hyvät pitkäaikaiset työkaverit varmaan tällä hetkellä ainut asia mikä saa pysymään talossa.

1/5  
6.1.2022

Minun kokemus parin vuoden takaa.
Hyvä vaatimaton työporukka, kannustava ja mukava täystyöllistetty työnohjaaja. Mukava vaihteleva työ, mutta palkka pöyristyttävät 10e/h+lisät vuokrafirman kautta, vaikka minulla on alalta yli 10v. kokemus Olisin jatkanut töissä pitempään jos palkka olisi ollut asianmukainen vahvaan kokemukseeni ja osaamiseeni nähden, mutta nyt en harmittavasti voinut jatkaa 1kk pitempään kun työssäkäynti ei kattanut perheellisen asuntovelallisen normaaleja elämisen kuluja. Myös työmatkaakin oli ajettavana yli 30km suuntaansa, mitä palkkauksessa, eikä työnohjaajan antamasta positiivisesta palautteesta huolimatta otettu huomioon.

1/5  
8.12.2015

On lyhyt työmatka .Viisi yritystä fuusioitu vuonna 2000 yhdeksi yritykseksi sen jälkeen on ollu yhtä alamäkeä onneksi pääsee tästä paskasta kohta pois!!

4/5  
11.10.2014

tosi hyvät työkaverit ja ihan reilut pomot. Saa tehdä paljon töitä. Kehitystä tapahtunut paljon viime aikoina esim.työturvallisuusasioissa ja viestinnässä. Palkka saisi aina olla parempi.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Meconet Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain