Itella Posti Oy


Itella Posti Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Itella Posti Oy? Arvostele Itella Posti Oy työnantajana

17 arvostelua

1/5  
6.12.2017

Palkka huono ja työsopimukset vieläkin huonompia. Jokainen työntekijä joko sukua toisilleen tai sitten muuten vaan tuttuja. Vanhat työntekijät suuttuu jos nuoret tekee ylitöitä

1/5  
10.2.2017

Paska pulju vain ääliöt pysyy hommissa.

1/5  
17.1.2017

Mailman runkuin työnantaja,jossa 5 herraa tienaa 600000e +lisät tekemättä yhtään mitään.

1/5  
10.4.2016

Postissa esimies ja johtamistaso täyttä kuraa ollut aina ja on edelleen koskien ylintä porrasta myöten.

0/5  
19.11.2015

Ja tuo edellinen kirjoitus tuli ilmeisesti tyypiltä "herra perseen nuolija" pakkohan se on mielistellä ja kehua kun ei muuta työtä opi ikinä tekemään ja postissahan etenee tunnetusti perseen nuolemisella.

5/5  
23.5.2015

Luotettava ja hyvä työpaikka, jossa palkka hyvä suhteessa siihen miten työtä voi tehdä ilman koulutuspohjaa. Hyvä Posti.

1/5  
7.5.2015

Esimiehet täyttä kuraa,tietyt yksilöt suosiossa ja jos jaksat persettä nuolla kaikki hoituu reilu peli tuntematon käsite näille.Esimiesten tuttujen pennut kuin myös omansa ensimmäisenä tekemässä jouluna kuin myös kesäapulaisina.Ilmapiiri täyttä sontaa ei missään muualla tuommoisia pellejä pääse esimiehiksi ja lisäksi nämä järjestelevät omat suosikkinsa parhaille paikoille ja tietyt mamssellit ei joudu koskaan muita piirejä kantamaan.Eräskin tapaus kun tyyppi ei pärjännyt esimiehenä pääsi jakeluun helpolle piirille ja siitä huolimatta pilaamassa ilmapiiriä.Ja tämä on totuus.

1/5  
5.5.2015

Esimiesten koulupohja täys vitsi. Johtaminen surullista. Isompiakin päälliköitä ilman mitään korkeampaa koulutusta. Ei missään muussa firmassa voi pärjätä tuolla tavalla.

4/5  
27.10.2014

Johtaminen ja työaikana tuleva liikunta plussaa

1/5  
11.12.2013

Varhaisjakajia on poljettu joka osa-alueella jo vuosia. Palkka on surkea ja menee kokoajan alaspäin älyvapaan kappalekorvauksen johdosta. Näin itella sysää bisnesvastuun jakajalle, aivan kuin jakajalle sanottaisiin "lehtivölyymit laskee, koita keksiä jokin ratkaisu tai palkkasikin laskee". Varhaisjakajille tehdään kiusaa katkerien päiväjakajien puolelta, eikä päiväpuolen esimiehet tunnu saavan häiriköitään kuriin vaikka itellassa pitäisi kuulemma olla työpaikkakiusaamisen suhteen "nollatoleranssi". Ilmeisesti tämäkin koskee vain päiväpuolta koska eihän varhaisjakajilla mitään ihmisarvoa ole eivätkä he tarvitse työrauhaakaan vaikka sen kovimman homman tässä firmassa tekevätkin. Työkaverit ja lähimmät esimiehet ok joten sillä saralla homma toimii, mutta se ei valitettavasti riitä jos palkkaus kusee. En missään nimessä suosittele itellaa työpaikaksi kenellekään!

1/5  
3.12.2013

Perusjakajat ylimielisiä varhaisjakajia kohtaan, työpaikka kiusaamista jopa esimiehen taholta.
Huonosti johdettua toimintaa huonolla palkalla, joka ei vastaa ollenkaan Postin lupaamaa työhön suhteutettua korvausta. Posti toitottaa työarvoja, mutta varhaisjakelussa ne ei toteudu vaan rimaa alitetaan reilusti. Usein menettää vähintään toisen vapaapäivän, koskaa tuuraajista on pulaa. Useimmiten aina samat henkilöt joutuu vapaapäivänä töihin, esimies ei ole reilu kaikkia kohtaan. Uudet jakajat lopettavat heti kun saavat ensimmäisen palkkansa, joka on puolet luvatusta.

1/5  
7.8.2013

Kannattaa harkita tarkkaan jos on aikomus postinjakajaksi. Siellä on valloillaan hyvä veli- verkosto systeemi. Narsistisen johtajan ns. kätyrit hoitavat tiedotukset ja värittävät niitä tarpeen tullen. Joka aamu on tosi paha mennä töihin jopa toisten puolesta. Miten nämä samanlaiset johtajat ajautuvat kaikki postiin töihin. ..
.

1/5  
19.5.2013

Työpaikkakiusaamista. Jos ei saa jakaa tiettyä reittiä voi alkaa itkemään niin reitti järjestyy... Kun ystävystyt esim. palveluesimiehen kanssa järjestyy töitä puolelle suvulle... jos vaan jaksat lipoa etkä mainitse koskaan mistään epäkohdasta olet "piireissä". Epäkohtia ei koskaan selvitetä eikä "kissaa" nosteta pöydälle silloin kun asiat pitäisi selvittää perusteellisesti. Että se siitä Vautsista.

2/5  
16.5.2013

Etenamismahdollisuudet pääkaupunkiseudun ulkopuolella olemattomat. Palkkaus huono, töitä kuitenkin niin paljon ettei ehdi normaali työajan puitteissa tekemään. Menossa vähän väliä yt-neuvottelut. Työrauhaa ei ole kun organisaatioita muutetaan jatkuvasti. Yt:ssä laitetaan ulos ihan mielivaltaisesti valittuja henkilöitä.

3/5  
27.4.2013

Johtaminen ja Palkkaus huono.

1/5  
18.3.2013

Palkat huonot, hyvä-velisysteemi (raaputa mun selkää niin minä raaputan sun), yt-neuvottelut ajan haaskausta (irtisanomis- ja lakkautuspäätökset on jo päätetty ennen "neuvottelujen" alkamista), työntekijän arvostus minimissä, nykyinen johto tullut samasta koulukunnasta (hävittäneet postikulttuurin, kiinnostaa vain tulos ja oma tulospalkkio, unohdetaan työntekijät), lakkautetaan työpisteitä kylmästi unohtaen mitä työttömäksi jääminen merkitsee työtekijän toimeentulolle ja heidän perheille..

1/5  
28.2.2013

Ylityöpakko, työpaikka kiusaamista, etenimismahd.onnettomat. Rangaitukset jos kieltäytyy ylitöistä: pilkotaan lomat .siirretään toimipaikasta toiseen, henkinen painostus.
Työturvallisuuslakia ei noudateta, ergonomiaa ei huomioida vaan työ on toistuvaa ja yksipuolisesti rasittavaa, jota tehdään epäergonomisissa asennoissa.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Itella Posti Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain