ISS Palvelut


ISS Palvelut työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi ISS Palvelut? Arvostele ISS Palvelut työnantajana

7 arvostelua

3/5  
6.10.2017

Työpaikan hyvinä puolina pidän asiakkaita ja työterveyshuoltoa. Huonoja puolia ovat onneton tiedonvälitys, vaikeus saada sopivan kokoisia työvaatteita, työntekijöiden eriarvoinen kohtelu (toisilla "vapaat" työajat, toisilla ei), esimiehen organisointikyvyttömyys ja naurettavan pieni palkka , mikä sekään ei yleensä tule oikean suuruisena. Asiat päätetään ylemmällä tasolla työntekijöitä kuulematta, mikä aiheuttaa työn sujumattomuutta. Sijaisia ei saa palkata tai heitä ei ole. Taidot ja työpanos eivät korreloi palkan kanssa.

2/5  
19.6.2015

Laitoshuoltajan tutkinto ja työt, silti papereissa kaikilla lukee siivooja nii ei tartte maksaa sitä mitä pitäis.
Paska palkka tosiaan siivoojan nimikkeellä: 1220- 1320€/kk.

1/5  
27.3.2014

olen laitoshuoltaja, ammattilainen iss.llä töissä 4 vuotta, mulla on palkka pieni. Tunti 9,25 + koulutuslisä 0,28 tiedän että ei ole minun palkka, vaan tavallisen siivoojan. Joskus palkka tulee väärin, pitää soittaa ja pyytää korjausta, välillä sitä ei tule. Lomarahaa tulee tosi vähän, 1 vuoden tehnyt paljon työtä ja odottanut lomarahaa, luulee että saan paljon mutta sit joutuu pettymään kun näkee tilin. Kukaan ei voi auttaa, et palkka on näin pieni. Terveisin jyväskylästä iss palvelut

2/5  
22.4.2013

Palkka tulee ajallaan, mutta on pieni, usein minimi. Siivoojalla ei ole useinkaan mahdollisuutta tehdä töitään mitoitusten puitteissa. Joutuu jättämään asioita tekemättä ja sitten asiakas valittaa. Sitten valittaa pomo. On muka tuntipalkkaus, mutta tavallinen reipas työtahti ei riitä, vaan pitäisi olla juoksuvauhti. Työtoverit ovat usein mukavia. Koulutusta saa kaikki halukkaat ja sitä ihan toivotaan. Pitää tietää ja vaatia omat oikeutensa työsuhteessa.Jos et pidä puoliasi, niin ei sitä tee kukaan puolestasi. Jotkut pomot on sietämättömiä, toiset oikeinmukavia. Tuuripeliä kummanlaisen saa. Kannattaa kuulua liittoon, niin saa asiansa helpommin hoidettua.

5/5  
9.4.2013

Helsinki, Sähköasentaja. Mies 32 yli 10 vuotta kokemusta.
Palkkaus hyvä, työt mielenkiintoisia ja pomot reiluja.
työkaverit aivan mahtavia, paras duunipaikka mikä on kohdalleni osunut
suosittelen!

1/5  
16.11.2012

Paskatyönantaja palkat aina väärin.valehdellaan päin naamaa ei minkään laista arvostusta työntekijää
kohti.siivous kohteissa aivan liian vähän työntekijöitä.Pomot ajattelee vain omaa palkkapussia.

2/5  
2.11.2012

Vastuuta ja vapaus omien töiden järjestämiseen annetaan. Palkka tulee ajallaan ja aina oikein laskettu. Työnjohto ei ole kiinnostunut alaistensa tekemisistä. Jos tarvitset koulutusta, työhönopastusta tai apua ongelmien ratkaisussa, sitä et tule saamaan.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > ISS Palvelut > Arvostelut

Palkat ammateittain