Helsingin Kaupunki


Helsingin kaupunki työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Helsingin kaupunki? Arvostele Helsingin kaupunki työnantajana

7 arvostelua

1/5  
29.8.2020

Hyvää: Palkka maksetaan ajoissa.
Huonoa: Olet pohjasakkaa, ellet ole korkeakoulutettu: Sinua ei tervehditä. Sinua ei katsota silmiin. Sinut haukutaan lähiesimiehen katsoessa muualle. Sinua syyllistetään siitä, mitä et ole tehnyt. Sinulle ei puhuta, ei neuvota. Sinulle tiuskitaan ja huudetaan. Arvostusta ei ole. Et ole ihminen. Mielipiteelläsi ei ole arvoa.
Lähiesimihet: Vaihtoon, ellei löydy keinoa puuttua kiusaamiseen.
Johto: Avatkaahan jo silmänne.

1/5  
12.8.2017

Työntekijällä ei ole arvoa ihmisenä eikä työntekijänä. Erittäin ammattitaidotonta johtamista. Esimiehen paikan saat jos tunnet oikeat ihmiset. Hyvä veli-järjestelmä hyvin vahvasti käytössä. Plussaa se että palkka tulee ajallaan.

1/5  
24.11.2016

Hyviä puolia on päivätyö,mutta etenemisen mahdollisuudet ovat heikot vaikka kouluttaisi itseään,nuoremmat menevät ohi hyvä veli järjestelmällä.Työntekijää ei arvosteta vaan odotetaan kaiken menevän niinkuin jossain yläkerrassa päätetään.Palkka ei päätä huimaa.:-)

3/5  
25.4.2015

Joustava työnantaja, työn ja perheen yhteensovittaminen onnistuu ja työvuorotoiveet otetaan huomioon. Isossa organisaatiossa ongelmana on systeemin jäykkyys ja "tasapäistäminen". Kaikkien pitää toimia täysin samalla tavalla ja vain kaikissa yksiköissä toimivat työtavat hyväksytään. Oman työn tekemiseen vaikuttaminen on usein haastavaa. Mielipiteitä kuunnellaan, muttei useinkaan huomioida päätöksissä.

1/5  
18.4.2015

Huonoa esimies työskentelyä.Hyvä ystävä ja suosikkijärjestelmä. Hyvät henkilöstöohjeet vain parerilla
Mutta eivat toteudu kaytanossa. Tyontekijoilla ei mitaan mahdollisuuksia kertoa mielipiteitaan,
Ylhaalta vain kaskytysta pelolla hallintaa. Mainostetaan hyvänä työpaikkana. Totuus kaukana tästä.

2/5  
19.9.2013

Hyvä veli verkostoa on mukava seurata näin sisältä käsin. Kun itse omilla ansioilla hakee töitö on sitten mukava nähdä, kun esimiehen serkut, enot, veljet ja ystävät tulevat sisään samalla oven avauksella. On tärkeää tuntea oikeat henkilöt, näin saa haluamansa asiat nopeammin läpi. Kukaan ei puutu tekemisiisi, kunhan olet hiljaa kaverin tekemisistä. (hys hys)

1/5  
14.7.2012

Palkka jälleen myöhässä!

Etusivu > Työnantajat > Helsingin kaupunki

Palkat ammateittain