Helsingin Kaupunki


Helsingin kaupunki työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Helsingin kaupunki? Arvostele Helsingin kaupunki työnantajana

13 arvostelua

2/5  
4.1.2022

Opettajana suosittelen mieluummin Vantaata kuin Helsinkiä. Työntekijöiden arvostus on vain sanahelinää jos edes sitä. Resursseja työn laadukkaalle tekemiselle ei ole ja työntekijän motivoituneisuutta, sitoutumista tai oman osaamisen kehittämistä ei arvosteta ollenkaan.

1/5  
26.11.2021

En suosittele. Ei kyllä kauheasti vaihtoehtoa ole jos tahdon nuorisotalolle töihin mutta minkäs teet.
Määräaikaisia sopimuksia vain tarjotaan jatkuvasti. Tilalleni palkattiin henkilö jolla ei ollut kokemusta eikä koulutusta. Kiitos tästä että tuhlasin kaksi vuotta helsingin kaupungille.

Muutenki todella hankala työilmapiiri sekä työkaverit.
Vakituiset ovat paljon poissa ilman että ilmoittavat tai sitten muuten vain myöhässä joten joudut jatkuvasti taistelemaan moraalisten päätöksien kanssa. Itse en kenestäkään vasikoinut vaan pidin kaiken itselläni mutta kaduttaa aivan hirveästi että en avannut suutani aikasemmin.

1/5  
24.11.2021

Kulttuuri ja vapaa-aika
Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.

Olen ollut kahdessa organisaation muutoksessa mukana ja vieläkin olen käsitellyt ensimmäisen muutoksen aiheuttamia vahinkoja. Ja kohta tulossa uusi muutos. JES

Mutta tosiaan jos tahdot nuorten kanssa työskennellä nuorisotalolla niin good luck löytääksesi muuta työnantajaa kuin Helsingin kaupunki. Palkka on siihen nähden naurettavan hyvä että hyvinä päivinä (sekä hyvät työkaverit) voit vain litkiä kahvia veronmaksajien piikkiin. Mitkä asiakkaat/nuoret Sielä ne riehuvat, potkivat ja lyövät toisiaan kun me litkimme kahvia keittiössä. Emme me jaksa siihen puuttua kun ollaan apua tarvittu iät ja ajat mutta esimies pistää ovensa lukkoon ja sanoo Minulla on palaveri.

Jos sinulla on kehittämisidea. Pidä se itselläsi ellet ole aivan tolkuttoman vakuuttava siinä. Jos koet kiusaamista ja syrjimistä niin pahoin pelkään että sinut savustetaan ulos vaikka et tehnyt mitään väärin. Joten ainut fiksu veto työajalla on ilmoittautua kaupungin lukuisiin kursseihin joita et pääse hyödyntämään työssäsi. Hyvällä tuurilla toki pääset siitä tiistaina kertomaan kun on kokous yksikössä mutta usein se meene siihen että esimiehet läväyttelee diaesityksiä toisen perään.

Digi-digi-digi. Tämä sana porautuu päähän. Kaikki on digiä Joo hieno juttu mutta kouluttakaa ne vanhat työntekijät myös käyttämään digitaalisia palveluita. Jos heidän ei tarvitse sitä tehdä niin miksi minun se pitäisi tehdä Ai koska olen syntynyt digiaikakaudelle enkä ole ns boomer niin minulle pistetään kaikki vastuut digi- pelilaitteista sekä sosiaalisesta mediasta.

Jos olet määräaikainen työntekijä niin good luck saada välillä perjantai vapaaksi tai aamuvuoroksi ku vakituiset työntekijät tallovat henkisesti sinun päältäsi jos ehdotat sitä kokouksessa ja olet katsonut etukäteen että talossa olisi riittävästi henkilöstöä paikalla vaikka kaksi puuttuisi

Mutta joo... palkka voisi olla parempi mutta sen voi miettiä näin: Saat reilu 2000 euroa kuussa siitä että räpläät puhelimella someja tai pelejä. Yleisempää kuin luulette.

3/5  
7.11.2021

Suuri vastuu. Olematon toimivalta. Jos otat epäkohdat esiin, sinut siirretään vähempiarvoisiin tehtäviin. Työnjohto on heikko. Epämääräiset tiimit ovat tekevinään töitä. Kaupungin veronmaksajien olisi syytä vaatia parempaa vastinetta ja palvelua veroeuroille.

5/5  
12.8.2021

Paras työpaikka. Minua arvostetaan ensimmäisen kerran työhistoriani aikana. Olen ollut kauan muuallakin töissä. Jos tulee YT-neuvottelut, ne ei tarkoita väen irtisanomisia tai lomautuksia ja se sanotaan heti. Tulospalkkioita maksetaan kaikille.

1/5  
26.7.2021

Huono palkka, töitä saa tehdä ilmaiseksi. Joka 4 vuosi organisaatio muutoksia. Joten oman työpaikan puolesta saa pelätä. Jos ilmoitat oman mielipiteet, siitä rangaistaan.

1/5  
29.8.2020

Hyvää: Palkka maksetaan ajoissa.
Huonoa: Olet pohjasakkaa, ellet ole korkeakoulutettu: Sinua ei tervehditä. Sinua ei katsota silmiin. Sinut haukutaan lähiesimiehen katsoessa muualle. Sinua syyllistetään siitä, mitä et ole tehnyt. Sinulle ei puhuta, ei neuvota. Sinulle tiuskitaan ja huudetaan. Arvostusta ei ole. Et ole ihminen. Mielipiteelläsi ei ole arvoa.
Lähiesimihet: Vaihtoon, ellei löydy keinoa puuttua kiusaamiseen.
Johto: Avatkaahan jo silmänne.

1/5  
12.8.2017

Työntekijällä ei ole arvoa ihmisenä eikä työntekijänä. Erittäin ammattitaidotonta johtamista. Esimiehen paikan saat jos tunnet oikeat ihmiset. Hyvä veli-järjestelmä hyvin vahvasti käytössä. Plussaa se että palkka tulee ajallaan.

1/5  
24.11.2016

Hyviä puolia on päivätyö,mutta etenemisen mahdollisuudet ovat heikot vaikka kouluttaisi itseään,nuoremmat menevät ohi hyvä veli järjestelmällä.Työntekijää ei arvosteta vaan odotetaan kaiken menevän niinkuin jossain yläkerrassa päätetään.Palkka ei päätä huimaa.:-)

3/5  
25.4.2015

Joustava työnantaja, työn ja perheen yhteensovittaminen onnistuu ja työvuorotoiveet otetaan huomioon. Isossa organisaatiossa ongelmana on systeemin jäykkyys ja "tasapäistäminen". Kaikkien pitää toimia täysin samalla tavalla ja vain kaikissa yksiköissä toimivat työtavat hyväksytään. Oman työn tekemiseen vaikuttaminen on usein haastavaa. Mielipiteitä kuunnellaan, muttei useinkaan huomioida päätöksissä.

1/5  
18.4.2015

Huonoa esimies työskentelyä.Hyvä ystävä ja suosikkijärjestelmä. Hyvät henkilöstöohjeet vain parerilla
Mutta eivat toteudu kaytanossa. Tyontekijoilla ei mitaan mahdollisuuksia kertoa mielipiteitaan,
Ylhaalta vain kaskytysta pelolla hallintaa. Mainostetaan hyvänä työpaikkana. Totuus kaukana tästä.

2/5  
19.9.2013

Hyvä veli verkostoa on mukava seurata näin sisältä käsin. Kun itse omilla ansioilla hakee töitö on sitten mukava nähdä, kun esimiehen serkut, enot, veljet ja ystävät tulevat sisään samalla oven avauksella. On tärkeää tuntea oikeat henkilöt, näin saa haluamansa asiat nopeammin läpi. Kukaan ei puutu tekemisiisi, kunhan olet hiljaa kaverin tekemisistä. (hys hys)

1/5  
14.7.2012

Palkka jälleen myöhässä!

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Helsingin Kaupunki > Arvostelut

Palkat ammateittain