Fazer Food Service


Fazer Food Service työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Fazer Food Service? Arvostele Fazer Food Service työnantajana

18 arvostelua

1/5  
19.7.2020

Ylin- ja keskijohto, poislukien toimitusjohtaja, aivan hukassa, ollut jo vuosia. Sen vuoksi onkin nykyään Kompassi Group. Ravintolamaailman Nokia ilmiö. En jää kaipaamaan.

1/5  
6.12.2019

Allekirjoitan kaikki alla olevat. Sama ala-arvoinen meno on tänä ja edellisenä vuonna jatkunut.

1/5  
28.8.2017

-

1/5  
25.7.2017

Vaikka hakee kymmeniin eri tehtäviin, kukaan ei vaivaudu vastaamaan hakemuksiin tai viesteihin. Luvataan ottaa yhteyttä... Samat paikat haussa aina parin kuukauden välein. Palkkaus erittäin alhainen, kokemusta ja ammattitaitoa ei osata arvostaa. Osa esimiehistä ylimielisiä ja henkilökuntaa arvostamattomia.

0/5  
25.8.2016

Työpaikkailmoituksessa haettiin kokoaikaista työntekijää. Haastattelussa puhuttiin 7,5 tunnin työajasta 4-5 päivänä viikossa. Nyt työaika olisikin 20-25 tuntia viikossa. Kolme uutta kuitenkin palkattiin. En ymmärrä.

1/5  
26.2.2016

Moi ! Työskentelen Fazerin ravintolassa ,,,,, mikään ei toimi ,pakaste ruokia .Haen toista paikkaa kun en jaksa enää katsella touhua. Miksi pilataan ravintolan maine

1/5  
4.9.2015

-Todella huonot edut työntekijöille
-vanhanaikaista johtamistyyliä ja tekotapaa muutenkin
- työntekijöiden arvostus täys nolla

1/5  
21.11.2014

Palkoissa huijataan naaman mukaan palkka, johtamisjärjestelmä on vastuupallon heittelyä toiselta toiselle, työntekijöitä ei arvosteta, koulutukset on johtajia varten, palkitsemisjärjestelmä epätasa-arvoinen ja olematon, palkkaus työmäärään nähden olematon.

1/5  
16.4.2014

Palkatonta ylityötä teetetään törkeästi koko ajan. Jos et suostu tekemään näytetään ovea.
Esimiehet eivät ole tehtäviinsä sopivia. Osalla valta noussut päähän ja työntekijöitä "hallitaan"
uhkailemalla ja kiristämällä. Viestintä ei toimi ollenkaan, liikaa esimiehiä joista jokainen määrää työt
tehtäväksi eritavalla, palkkaus huonompi kuin kilpailijoilla.
Työntekijöiden arvostus NOLLA!!!

0/5  
10.3.2014

palkanmaksun kanssa aina jotain ongelmaa, ylitöitä teetetään törkeästi ja annetaan ymmärtää että jos ei kelpaa saa lähteä vetämään. Itse lähdin vapaaehtoisesti vetämään kyseisessä firmassa Haukutaan jullkisesti tai selän takana,ei mitään työmotivaatiota koko fasua kohtaan.

1/5  
10.3.2014

Miten aikonaan ihan kiva työnantaja onkaan muuttunut muutamassa vuodessa!!
Johtajia,apujohtajia ja päälikönpäälliköitä palkataan ja nimitetään, mutta työntekijät tekevät monikertaisen työn jokapäivä.Jos ei naama mielytä niin potkut,tulee.Mikä on ikävä tosi asia

Minkäänlaista työhyvinvointia edistävää toimintaa ei ole kaikki revitään työntekijästä irti.Asiakas saa kaiken pyytämänsä, mutta mihin unohtui työntekijä??

Mitä muuten PAM tekee asioiden parantamiseksi ? Ei yhtään mitään!!
Täysin hampaaton liitto joka käyttää aikaansa itkiessään entisten jäsenten takaisin saamiseen, kun olisi aika toimia ja näyttää miten saadaan korjausta palkkakuoppaan jossa ollaan ja inhimillisempiin työolosuhteisiin

2/5  
3.1.2014

yli 6vuotta fazulla hommissa aina lupaillaan kaiken laista mitään ei saada palkka aivan pohjanoteeraus en käsitä millain joku mesu muka voi saada fazulla yli2100€ niinku joku helsinkistä väittää. Pomoja palkkaillaan itte hoitanu duunari palkalla puolet pomojen hommista, ihmetellään miks ei oo motivaatiota ja lomautetaan jouluiks...

1/5  
25.9.2013

Työtehtäviä lisätään, väkeä vähennetään ja työn tekijän sijaistettava esimiestä samalla palkalla. Ylitöitä ei saa tulla. Palkkaus huono. Työntekijää ei arvosteta.

1/5  
30.8.2013

Työt lisääntyy koko ajan. Työntekijöitä ei arvosteta.

1/5  
25.8.2013

Aivan totuuden mukaisia arvosteluja ovat Fazusta kirjoittaneet. Työssä jatkuvasti kamala kiire ja henkilöstö vedetty todella tiukille, työmäärä kasvaa koko ajan. Ei ole pikkupomojenkaan toiminnassa kehumista. Lähiympäristöstä esimerkkejä, ravintolapäälliköitä/-hoitajia irtisanoutuu jatkuvasti töistään uupuneita. Ravintolaesimies irtisanottiin hänen kerrottuaan asiakkaalle (asiakkaan arvosteltua tarjoiluja), kuka ruokalistat suunnittelee. Alaisen pois ottamisesta palkkioksi reilu palkan alennus esimiesvastuun poistuessa ja työtä kaksinkertaisesti.

2/5  
30.7.2013

Huono palkka,jatkuvasti työtä lisää ja pikkupomoja nimitetään isompien avuksi, ilman koulutusta tai kokemusta. Työntekijää 'kytätään" ja jos ei satu miellyttämään alkaa painostus joka johtaa siirtoon tai poistoon firmasta. Työntekijän arvostus on nollassa, raha on kaikki kaikessa! Joskus hyvä firma on työntekijän näkökulmasta ajettu todella alas. Se näkyy työtyytyväisyys mittauksissa ja työpahoinvointina.

0/5  
24.7.2012

Lähimmät työkaverit mukavia. Uuden organisaatiomuutoksen jälkeen jos vaihtaa sisäisesti työpaikkaa, niin kuukausipalkkaa alennetaan! Tämä ei kannusta! Ei juurikaan etenemismahdollisuuksia. Työt lisääntyneet jatkuvasti. Työpäivän jälkeen on aivan poikki. Nykyisellään aivan liikaa pikkupomoja, joista osa valitettavan ammattitaidottomia. Työntekijät joustavat minkä ehtivät. Työnantajapuolelta ei tule minkäänlaista joustoa.

2/5  
15.5.2012

Palkkaus huono, palkanlaskennassa häiriöitä, lisää työtä teetetään mutta palkka ei nouse, samoin työn vastuullisuus nousee kokoajan, odotetaan työntekijöiltä automaattisesti että kaikki työtehtävät osataan vaikka ei perehdytetä, uusi johtamiskonserni huonompi kuin ennen, niin paljon pomoja ei tarvittaisi kuin nyt on, liian vähän työvoimaa suhteessa työtehtäviin ja työaikaan, alimiehitys jatkuvasti päällä.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Fazer Food Service > Arvostelut

Palkat ammateittain