Esperi Care Oy


Esperi Care Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Esperi Care Oy? Arvostele Esperi Care Oy työnantajana

26 arvostelua

0/5  
20.3.2023

Yritys pimittää lisien, lomakorvausten maksussa. Palkat tulee miten sattuu ja jää epähuomiossa maksamatta. Sitten kun penäät maksuja niin aina löytyy joku vastaus hups kuinkas näin kävi. Alan epäluotettavin palkan maksaja ja työnantaja. kokemusta on todella kiitettävästi.
Olen esperillä, vakituinen kuukausipalkalla. Väärin maksettuja palkkoja. Lisiä ei maksetakaan, luvattuja hälytysrahoja jätetään maksamatta. Huijareita koko esperin johto. Pyynnöt palkan oikaisemisesta menee kuuroille korville, rahoja ei tule saamaan. Olen ollut vasta puoli vuotta kyseisessä firmassa mutta vaihdan heti kun löydän uuden paikan. Esperille en tule enää ikinä. Uskomattoman kuvottavaa toimintaa. Älkää menkö tuonne töihin älkääkä laittaako sinne läheisiänne. Hoitajat tekee kaikkensa mutta mikään ei riitä, korvaus raskaasta työstä jää osittain saamatta.

KARMEIN TYÖPAIKKA IKINÄ, alkaa olee niin mitta täys niitä paskaa jauhavista kurpista, uhuhuhuhuhuhu... päälikkö kauhee
Työtehtävät

Hoitotyö
Siivous
Ruoanvalmistus
Kahvinkeittämistä
Huoltomies
Pyykinpesiä
Tämä kaikki tehdään Alipalkkauksella
Kukaan puutu tähän touhuun Ei luottamusmies ei työsuojeluvaltuutettu ei Super Ei Tehy Vastaus on ota yhteyttä luottamusmieheen.Tämä luottamusmies on lahjottu kun yhteyden ottaa haukkuu työntekijän soittaa esihenkilölle mitä työntekijä on kertonut.
Esperin johto ei arvosta millään tasolla työntekijöitään. Johdon Ainoa päämäärä on voiton tavoittelu. Välineet aataminaikaisia ja sopimattomia työhön,ei uusita koska aluevastaava ei anna lupaa. Useassa talossa 1 yökkö hoitaa 2 hoitajan tarvitsevia asukkaita. Viikonloppuna nipistetään tunnit minimiin vakkareiltakin, ettei tarvi maksaa hoitajille lisiä. Lähin esimies ei voi asioille yhtään mitään. Palkkoja täytyy kytätä, usein väärin maksettu.
Julkisuudessa Esperi antaa myönteisen kuvan toiminasta kaikki on valetta alusta loppuun asti.
Varmasti on Valvira ja Aluehallintovirasto lahjottu että toiminta saa jatkua Esperin toiminta ei kestä päivänvaloa.

1/5  
18.2.2022

Ei mitään hyvää esperi care tilkkaakaan voin kertoa. Kamalin työpaikka ikinä. Kamala kiire ei ehdi hyvin hoitaa edes vanhusten perushoito hyvin. Kamalat ankeat tilat. Likainen keittiö tahroja kaikkialla. Roskahuone oli niin likainen kamala haju en pystynyt hengittää kun vein roskat lattialla ruokajämiä ja seinät täynnä vanhaa ruokaa en ikinä ole nähnyt samankaltaista tilaa. Huono esimiestaito ei välitä vanhuksista tai hoitajista. Vain sijaisia ja ulkomaalaisia hoitajat jotka puhuu huonosti suomea. Niin säälin näitä vanhuksia ja omaisia.

1/5  
24.1.2022

Vastuutehtävissä, AMK-tutkinnon opiskelleella peruspalkka muutaman kympin enemmän kuin lähihoitajalla. Mitä hyväksikäyttöä

1/5  
10.11.2021

Keikkatyötä tehnyt mannerheimintien Esperiin hoidonlaatu huono hoitajia vähän aina ei edes hoitajaa ole suomalainen työntekijä on vähemmistö suurin osa somaleita afrikkalaisia yms suomenkielen taito huono

Laadukasta hoitotyötä ei pysty tekemään olevinaan Valvira valvoo toimintaa tämä ei näy Esperin arjessa vanhukset saa huonoa ruokaa usein samat samat ruoka vanhuksilla ja kahvin kanssa pullapala.

Palkkatodella huono esimiehet on otettu jostain lähi baarista töihin sinne minkäänlaita johtamista ole.
Epäkohdista kun sanoo annetaan ymmärtää että pidä suukiini osa työntekijöstä sanoo kun uskoltaa kertoo epäkohdat työntekijä saa potkut ja laittomat puhuttelut.Tälläinen on Esperi EI JATKOON On parempiakin vanhusten hoitokoteja kun Esperi.

1/5  
2.11.2021

Huono on

1/5  
1.11.2021

Ei mitään hyvää sanottavaa Esperistä

1/5  
1.11.2021

Olen esperillä, vakituinen kuukausipalkalla. Väärin maksettuja palkkoja. Lisiä ei maksetakaan, luvattuja hälytysrahoja jätetään maksamatta. Huijareita koko esperin johto. Pyynnöt palkan oikaisemisesta menee kuuroille korville, rahoja ei tule saamaan. Olen ollut vasta kaksi vuotta kyseisessä firmassa mutta vaihdan heti kun löydän uuden paikan. Esperille en tule enää ikinä. Uskomattoman kuvottavaa toimintaa. Älkää menkö tuonne töihin älkääkä laittaako sinne läheisiänne. Hoitajat tekee kaikkensa mutta mikään ei riitä, korvaus raskaasta työstä jää osittain saamatta.

Vertailkaa hyvät kollegat työpaikkojanne, johtamista ja työn raskautta ja etenkin palkkausta. Tuntuu kovin oudolta, että palkkoja ei maksettaisi ajallaan. Onhan organisaatio iso vai eikä seilläkään ole asintuntevaa ja osaavaa henkilöstöä riittävästi kun palkanmaksu myöhässä.

Lisätyötä käsketään tekemään ilmankorvausta Tiimiesimiehet on aivan tietämättömiä idiootteja hypppivät Yksikönjohtajan pillinmukaan
Kielitaidottomia on paljon Esperillä töissä tällästä on Esperin hoito vanhuksille.

4/5  
22.9.2020

Vuosien myötä työolot kohentuneet paljon ja tahtotila asioiden muuttamiseksi onn ykyisellä johdolla olemassa. Oma yksikkö ja työyhteisö loistava enkä missään nimessä vaihtaisi muualle. Mutta isossa yrityksessä on monenmoista yksikköä ja esimiestä.

2/5  
21.8.2020

Esperin entisenä työntekijänä haluaisin tuoda esille hyvänä asiana sen että niissä yksiköissä työskentelee aina välillä hyviäkin työntekijöitä. Ainakin siis palkataan, nähdään se potentiaali. Eri asia kuitenkin on kuinka kauan hyvät työntekijät pysyvät, aika pian lähtevät pois, muuttuvat itsekin saamattomiksi laiskiaisiksi ja apaattisiksi vain minimin tekijöiksi. Työntekijöitä ei todellakaan arvosteta, ei ole täydennyskoulutus mahdollisuuksia, ei tiimipalavereja. Osa saa toivomansa vapaat, osa ei. Ei edes tiedoteta milloin toiveiden tulisi olla päällikön tiedossa. Käskytystä ylhäältä alaspäin, työntekijöiden savustus toisten työntekijöiden toimesta sallitaan. Puolustuskyvyttömien asukkaiden kuullen haukutaan ja mustamaalataan työkavereita, jotka eivät ole paikalla, parhaimmassa tapauksessa asukkaiden kuullen haukutaan päin naamaa työkaveri pataluhaksi. Etenemismahdollisuudet, eipä niitä juuri taida olla.

Epämääräisiä ohjeita paljon, jotka muuttuvat kokoajan. Työnkuvaa ei ole ollenkaan, vastuut epäselviä. Väsymistä kautta yksikön, väsyneellä esimiehellä on väsyneet alaiset. Niin se vain on.

Onneksi ymmärsin lähteä pois. Palkka suhteessa työmäärään erittäin huono. Jatkuvasti epäselvyyksiä palkan maksussa.

1/5  
8.5.2020

Silloin kun yritys arvostaa tulosta enemmän kuin ihmisiä, parhaat ihmiset lähtevät muualle jättäen jälkeensä ne, jotka ovat liian keskinkertaisia tai apaattisia löytääkseen parempaa asemaa. Tuloksena on alisuorittamisen kulttuuri, matala moraali ja jopa kurinpidollisia ongelmia. Tietenkin voitot, tuotantomäärät, osakkeenomistajien miellyttäminen ja tuottavuus ovat tärkeitä, mutta menestys johtuu lopulta ihmisistä, jotka tekevät työn.

1/5  
4.5.2020

Tämä on 10 vuoden hoitotyön urallani ehkä kummallisin paikka. Työtä olisi paljon mutta tunteja nipistetään jopa vakkareilta. Sijaisilta ja opiskelijoilta otetaan -10% palkasta vaikka tämä on laitonta. Vain joko todella nuoria tai hyvin iäkkäitä työntekijöitä. Johto ja organisaatio pahasti pielessä. Tavoittelevat vain voittoa eikä työntekijöitä arvosteta lainkaan. 12 kk aikana 10 vakituista lopettaneet ja 3 vuoden aikana esimies vaihtunut 6 kertaa. En voi suositella kenellekään.
Esperi pitää laittomia kuulemistilaisuuksia siten että työntekijä voi ottaa keskusteluun todistajaa mistä työnantajan edustajat syyttää.Kaksittään paljon valheita jotka ei pidä paikkansa.

Esperissä työnskentelee Väkivaltarikoksia tehnyt henkilö joka on Yksikönjohtajan suosiossa ja on salasuhde yksikönjohtaja on jäävi olemaan väkivaltarikoksia tehneen ihmisen esimiehenä puolustaa henkeen ja vereen ko ihmistä.
Tämä Väkivaltarikoksia tehnyt henkilö ahdistelee naisia seksuaalisesti että ihmiset pelkäävät tämä väkivaltarikoksia tehnyt henkilö on myrkyttänyt koko työnyhteisön valehtelemalla ja seksuaalisella häirinällä.
Yksikönjohtaja on hänen puolella tämä Väkivaltarikoksia tehnyt henkilö kertoo miten Yksikönjohtaja soittelee ja juoksee hänen peräänsä haluten seksiä yms.Tämän kaikki tietää jotka Helsingin Esperin Mannerheimin yksikössä työskentee.HIENOA ESIMERKKIÄ ESPERI

1/5  
20.4.2020

Hoitajat ahdetaan viimeiseen jaksamiseen. Palkka ja työnkuormittavuus ei kohtaa.

1/5  
17.4.2020

Pääsäntöisesti yksintyöskentelyä n. 20 asiakkaan yksikössä. Työvuorolistat savustustuslistoja ykkösvapaita, 6 10h työvuoroa putkeen, yövuorojen jälkeen suoraan nukkumispäivän jälkeen aamuun ilman vapaapäiviä. Joustoa suorastaaan vaaditaan, mutta duunarihan sitä ei saa. Osa-aikainen joustaa, tulee töihin 2h aiemmin, hänen pitää se 2h vähentää jostain listalle merkitystä vuorosta. Ihan kiva jäädä yksin iltaan, ja yrittää hoitaa asiakkaat samaan aikaan kun esimiehen antamat vuoroon kuulummattomatkin työt on tehtävä. Ohjeistukset vaihtuivat jatkuvasti, eikä tieto kulkenut. Jätin työni esprillä, mietin pitkään haluanko tehdä alan töitä enään ollekaan. Nyt alan töissä paikassa jossa työntekijää ei riistetä, jossa hänellä ihmisarvo. Esperi ei tunne käsitettä ihmisarvo, asikkaatmaksimituotto/rahastus, henhilökuntapakollinen kuluerä jota voi kyykyttää loputtomiin.

1/5  
16.1.2020

Todella huono työpaikka epärehelistä palkanmaksua huijataan palkassa
Todella kyseenalainen, voittoatavoitteleva firma. Vilpitön ja järkevä sosaalialan ammattilainen ei voi kyseisen yrityksen leivissä työskennellä kuin huonolla omalla tunnolla.

Pidetään työntekijöitä tyhminä ja huijataan palkassa kunnolla

1/5  
16.1.2020

Esperi huono työnantaja palkoissa aina virheitä koskaan ei tule palkat oikein.
Lauvantai ja Sunnuntai lisät jätetään tahallaan maksamatta katotaan huomaako työntekijä virheet.
Palkkakorjaukset tulee seuraavaan palkkaan joten virheitä ei heti korjata.
Palkan laskijaan ei mitään yhteistietoja ole joutuu esimiehen kanssa hoitaa palkka,asiat
Todella surkea työnantaja on Esperi.

1/5  
19.1.2018

Surkea sairaanhoitajan palkka työn vaativuustasoa ajatellen. Teet samaa työtä kuin lähihoitaja ja omat hommat siinä sivussa jos kerkeät. Dollarin kuvat silmissä tällä firmalla.

1/5  
5.11.2017

Työntekijöiden arvostus on täysi 0! Työntekijät vaihtuvat kokoajan. Hoitajat väsyneitä koska kuormittavaa työtä on paljon ja tehdään kaikki hommat minimimiehityksellä aika usein myös vajaalla.. Palkanmaksuissa ongelmia. En taida kauaa jaksaa minäkään!! Ei oikeastaan mitään hyvää sanottavaa. T. Hoitaja joka välttää tämän jälkeen mahdollisuuksien mukaan esperin työpaikkoja vaikka sitten karenssin uhalla

1/5  
28.9.2017

Kehoitan kiertämään ko. yrityksen kaukaa. Raha on se mikä ratkaisee, ei työn laatu.

1/5  
4.9.2017

Alin mahdollinen palkkaluokka, G17. Käytössä 3 viikon lista, julkaistaan viimeisenä mahdollisena tessin määrittämänä ajankohtana. Työn antaja määrittää listan julkaisuluvan ja se voi pahimmillaan tulla vasta klo 16 jälkeen perjantaina. Henkilökunnassa kova vaihtuvuus, sijaisia erittäin vaikea saada.

1/5  
26.1.2017

Työntekijöitä ei arvosteta. Sovittuja asioita ei noudateta. Joustaa pitäisi loputtomiin, mutta mitään ei saa vastineeksi.

1/5  
23.11.2016

Palkkaus erittäin huono, esimiesten vaihtuvuus useasti, työntekijöitä ei arvosteta, sairaslomia ei saisi olla. Todella huonosti suunnitellut työvuorolistat.

4/5  
8.11.2015

Etuuksia työntekijöille esim.kesämökki,jossa saisi työntekijä perheineen olla maksutta vapaa ajalla, palkkaus on tosi surkee, työntekijöitä ei arvosteta lainkaan.

5/5  
8.4.2015

Työnantajalta hyvä tuki omaan työhön, etenemismahdollisuudet, hyvä arvopohja asiakkaiden laadukkaaseen hoitoon, palkkaus hoitotyökategoriassa yleistasoa, hyvä työyhteisö.

1/5  
17.2.2014

Todella kyseenalainen, voittoatavoitteleva firma. Vilpitön ja järkevä sosaalialan ammattilainen ei voi kyseisen yrityksen leivissä työskennellä kuin huonolla omalla tunnolla.

4/5  
8.1.2014

Joustava työnantaja, hyvä työyhteisö
.

1/5  
5.10.2013

Ei mitään hyvää sanottavaa työnantajasta.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Esperi Care Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain