Empower Oy


Empower Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Empower Oy? Arvostele Empower Oy työnantajana

17 arvostelua

2/5  
27.8.2019

IM täynnä joo joo miehiä, kaikki hyvin siihen asti kunnes kyseenalaistaa johdon tietoa mitä oikeasti tehdään. Palkankorotusta turhaa odottaa. Pikku pomojen vaihtuvuus ihan uskomatonta, ei mikään stressitön paikka. Työkalut ei tätä päivää, riskienhallinta näennäistä. Jatkuva rahapula, ei kehity.Ylin johto elää ihan omassa kuplassa

2/5  
22.6.2017

Huono palkkaus, esimiestyön taso huono, kustannustehokkuus huono. Työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu ei toteudu. Työturvsllisuus asiat ja työhyvinvointi heikkoa.

4/5  
5.4.2017

Huti meni. Ihan kenttähommissa olen.

Kyllä ne ovat juuri sinunlaisesi ''kaikesta-kitisevät-kahvipöytä-hiiret'' mitkä sen ilmapiirin myrkyttää.
Käväseppäs juttelemassa jollekkin ammatti-ihmiselle? Käytte yhdessä vaikka läpi että mitenkä se työkenkä noin kovasti puristaa.

Tiputetaan neloseen-> Unohtui tosiaan, että todennäköisesti joka puolelta Suomea löytyy Empowerin kahvipöydästä yksi allaolevista, joka haukkuu aamunavauksena kaikki firmassa päästä per**eseen.

-Hitto, liian hyväksi kehuin.

1/5  
21.12.2016

Taitaa alla oleva kommentoija olla juurikin tuollainen edellämainittu ruskeakielinen pikkupomo. Tällaiset hae-Prismaan-töihin-jos-ei-miellytä -pomot myrkyttävät asentajien työilmapiirin!

5/5  
13.11.2016

-Työpaikkana hyvä, palkka mielestäni ok. Johdosta ei ole kun positiivista sanottavaa omien kokemusten mukaan. Ehkä enemmän soisi olevan vuorovaikutusta.
-Asenteesta hyvin pitkälle kiinni miten miellyttävää työ on (ja kelistä). -Asiakaspalveluluonne välttämätön.
-Päivystys=kovempi palkka.

-"mielenterveys"? Ammatinvalintakysymys. Hae Prismaan vihannesvastaavaksi töihin jos pää ei kestä. Ei tarvitse koko firmaa maalata jos ei ammatinvalinta osunut.

-lie toimipisteiden välillä niin isoja eroja kun kerran noin paljon negatiivisia kommentteja?

1/5  
7.11.2016

Pysykää tästä firmasta kaukana, jos oma mielenterveys on tärkeä.

1/5  
12.7.2016

Jatkuvia YT:itä ja lomautuksia. Pikkupomot vierittävät omista virheistään vastuun alaistensa harteille, ylöspäin ollaan kyllä kieli ruskeana. Oman mielenterveyden takia kannattaa hakea muualle töihin, sairas firma!

4/5  
17.6.2016

Erittäin miellyttävä työyhteisö, työt etenevät suunnitellusti. Työntekijöiltä viety kaikki edut lounaskorttia lukuun ottamatta, se tiputtaa pisteitä. Suosittelen työnantajaa, mutta luulen toimipisteiden välillä olevan suuria eroja. Empower Oy on jakautunut eri yrityksiin (IM, PN, TN ), ja oletan myös yritysten välillä olevan suuria eroja. Omaan yksikkööni ja työhöni olen oikein tyytyväinen.

1/5  
15.4.2016

jatkuvaa päivystystä ilman korvausta heti palautetta jos ei saa kiinni puhelimella käy terveyden päälle.

1/5  
18.3.2016

Empolla on isoja ongelmia työntekijöiden kohtelussa. Jatkuva YT-kortti käytetään maksimaalisesti ja asentajia ei juuri arvosteta, paitsi kun viankorjaus vaatii " venymistä " ! Esimiehet eivät ole juuri kiinnostuneita alaistensa pärjäämisestä ja yrityksen johtotaso näyttää olevan mieltä että tekijä on vain välttämätön paha. Organisaatio muutoksilla näytetään hoitavan pois ne ihmiset jotka oikeasti meitä tekijöitä ymmärtävät. Tehtäviä jaetaan paremminkin luulon kuin tiedon pohjalta.

1/5  
29.1.2016

ikuista joustamista. Ilman mitään kiitosta . Jatkuvat uhkailut lomaituksista / töiden loppumista.

1/5  
13.10.2015

Huono palkkaus, työntekijöitä ja osaamista ei arvosteta. Kuitenkin odotetaan jatkuvaa venymistä, vähän palkitsemista. Lomat vahvistetaan vasta kun on pakko. Lomautuskorttia käytetään varmuuden vuoksi.

1/5  
6.11.2014

Empowerilla olet hyvä työntekijä, jos teet töitä vapaa-ajalla ilmaiseksi. Suoraanhan sitä ei sanota, mutta töitä kasataan sen verran, että niistä et suoriudu normaalin työpäivän puitteissa. Ja tuntikirjanpitoon ei kannata ylitöitä merkata, esimiehesi ne korjaa kuitenkin tietämättäsi "normaalilukemiin". Tarkkana saa olla ja jos yrität pitää puoliasi, olet huono työntekijä ja arpa "saattaa" osua kohdallesi seuraavissa YT-neuvotteluissa.

1/5  
4.11.2014

Ei paljoa lisättävää ylläoleviin... Palkat minimissä, joustoa vaaditaan työntekijöiltä ja siitä palkitaan YT:illä. Lomautuksella uhkaillaan ja jos et jousta, kysytään "kieltäydytkö töistä?".

4/5  
19.7.2014

ihan sama meno kuin muuallakin nykyään. Vähän liikaa ylimääräistä työntekijän pelossa pitoa lähinnä lomautuksilla uhkailua vaikka ei olisi todellista tarvetta, eikä lomautukset toteutuisikaan (alue kohtaista ehkä?). Palkkaus ihan samaa sarjaa kuin muuallakin, itsestä kiinni kuinka paljon viitsii öitä metsässä viettää niillä se tili tehdään. Raskasta ruumiillista itsenäistä työtä sitä haluaville ei ylitöitä pelkääville.

3/5  
29.6.2014

Huonot palkat.Työtekijöiltä vaaditaan mahdottomia, jatkuvaa venymistä, vähän palkitsemista. Lomat saa vain kauhean väännön jälkeen. Lomautuskorttia käytetään jopa varmuuden vuoksi vaikka ei vielä välitöntä tarvetta olisikaan.
Johdon ei pitäisi myydä operaattoreille työtä niin halvalla.

2/5  
12.1.2014

Olen ollut verkostoasentajana eri puolella suomea empowerilla reilut 5 vuotta + alalla 28vuotta ei edes kesälomia viimevuonna koska oli niin kiirettä,siirsin myöhemmäksi. ja nyt joululahjaksi lopputili lappu !! siinä kiitos reilusta firmasta ?? . Ja palkkaus on surkea, jota on luvattu tarkistaa koko 5 vuoden ajan aina kun olen kysynyt .(ei ole korjaantunut tähen päivään mennessä).

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Empower Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain