Compass Group


Compass Group työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Compass Group? Arvostele Compass Group työnantajana

6 arvostelua

1/5  
25.11.2021

Hyviä puolia en keksi,palkka surkea,etenemismahollisuudet olemattomat,duunia tehdään monen edestä ja palkaksi joululahja LOMAUTUSLAPPU,kiitos.

1/5  
30.9.2021

Yhtiön henkilöstöhallinto ja johtaminen on täysin lastenkengissä. Ylempää keskijohtoa ei kiinnosta palaute eikä raportoituihin ongelmakohtiin puututa. Ongelmakohtia useammassa yksikössä ovat vanhat ja epäkuntoiset välineet, mahdottomat vaatimukset, alimiehitys yms. Tämä aiheuttaa mm. työntekijöiden loppuunpalamista ja motivaation laskua. Nämäkään seikat eivät avaa johdon silmiä ja ainoa ratkaisu ongelmiin tuntuu olevan työntekijöiden irtisanominen. Paljonpuhuvaa on myös se, että työntekijöitä kyykytetään seuraavalla tavalla: Ensin lomautetaa ja sitten taas kutsutaan takaisin töihin, jopa saman päivän aikana. On sanomattakin selvää, että myllytyksestä hengissä selviävät työntekijät jäävät painamaan duunia alimiehityksellä ja kiihtyvällä työtahdilla. Yksiselitteisesti työntekijöiden hyvinvoinnilla ei ole väliä ja yhtiötä johdetaan euronkuvat silmissä.

2/5  
23.7.2021

Valitettavasti arvioni perustuu vuoden tapahtumiin joka sai 15-vuoden työsuhteeni loppumaan ja touhu sai jo sairaita piirteitä. Korona aika vielä korosti tätä kyräilyn ja kyttäämisen meininkiä. Ihmisiä yritettiin savustaa ulos keksimällä olemattomia palautteita ja heitä yritettiin siirtää alempiin tehtäviin tai korona yt verukkella lopuksi potkittiin pihalle. Toki esimiesten käytöksestä jo tiesi hyvissä ajoin ketä joutuu pakkaamaan tavaransa niin näkyvää se touhu oli (kyttääminen ja kyykyttäminen). Palkkaukseni oli ok tasoa ja etätyömahdollisuus oli iso+. Paljon pitää muuttua vaikkain hyvin epätodennäköisenä pidän että compassille hakisin enään töihin.

1/5  
10.6.2017

-

4/5  
8.2.2015

Toimintaa yli 50 maassa. Hyvä työnantaja. Normaalit toimintatavat henkilöstöjohtamisessa, varoituskäytännöissä ym. Paremmat palkat kuin kilpailijoilla. Hyvät henkilöstöedut, palkitsemisjärjestelmä. Hyvät etenemismahdollisuudet. Pieni ja kevyt suomen organisaatio, helposti lähestyttävät ja käytännönläheiset esimiehet, myös ylemmällä taholla. Henkilöstön rekrytoinnissa parantamisen varaa, paljon virhearviointeja, tekee paljon vaihtuvuutta henkilöstössä ja näkyy ravintoloissa, ei niin positiivisesti. Monille alan työntekijöillekin tuntematon yritys, ja ehkä juuri siksi ravintoloihin hakeutuu paljon henkilöitä jotka ovat ns. läpikulkumatkalla jonnekin muualle. Pörssiyhtiön kovat tulostavoitteet ravintoloille, toisaalta tuloksenteosta palkitaan hyvin.

1/5  
29.9.2014

Yhtiöllä on henkilöstöravintola-allalla suurista yhtiöistä ehdottomasti huonoin maine. Yhtiöön hakeutuvat vain ne, jotka tulevat maaseudulta pääkaupunkiseudulle tai ne, jotka eivät jostain syystä ole tietoisia yhtiön surkeasta henkilöstöhallinnosta. Yhtiön johtamista kuvastaa hyvin se, että esimiehille opetetaan, minkälaisista asioista voi antaa suullisen ja kirjallisen varoituksen ja kuinka työntekijä voidaan irtisanoa. Heille ei opeteta, mitä on hyvä johtaminen, miten hyvä johtaja käytännössä toimii erilaisissa tilanteissa. Johtaminen on yhtiössä käskemistä, ei kuuntelevaa.

Yhtiössä on todellinen pyöröovi henkilöstön vaihtuessa hurjalla vauhdilla. Vaikka ravintola-alalla ei muutenkaan ole yleistä pitkät työsuhteet, Compass-Groupin tapauksessa vaihtuvuus johtuu huonoista työolosuhteista. Toisin kuin vaikkapa McDonald'silla jonka työntekijät äänestävät vuodesta toiseen mukavaksi työpaikaksi, en ole tavannut yhtään Compass-Groupin tyytyväistä työntekijää. Varmasti sellaisiakin on, mutta itse en kohdannut pari vuotta sitten siellä työskennellessäni. Ravintola-alalla mikään tieto ei pysy salassa, joten sama meno yhtiössä kuulemma jatkuu edelleen.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Compass Group > Arvostelut

Palkat ammateittain