Caverion Suomi Oy


Caverion Suomi Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Caverion Suomi Oy? Arvostele Caverion Suomi Oy työnantajana

9 arvostelua

2/5  
6.11.2022

Pohjanmaa huonoa johtamista ja palkkausta

2/5  
6.11.2022

Pohjanmaa huonoa johtamista ja palkkausta

2/5  
6.11.2022

Pohjanmaa huonoa johtamista ja palkkausta

2/5  
25.1.2022

Epätasa-arvoinen kohtelu, palkka ei vastaa henkilön tuottoa / työpanosta / koulutusta. Ihmettelen miten näin suuressa organisaatiossa osaamisella ei ole niin suurta merkitystä, kuin pomon mielistelyllä. Pettynyt yritykseen.

2/5  
10.11.2021

Huonot esimiehet Keski-pohjanmaalla. Epätasaarvoista kohtelua vuodesta toiseen. Mikään lupaus ei pidä paikkaansa. Ei arvosteta työntekijää. Museo aikakaudelta olevat työtilat ja työvälineet. Kehitys jäljessä siitä mitä mainostetaan työnhaku ilmotuksissa. Pääsis oikeisiin töihin ni lähtisin.

5/5  
5.11.2020

Paras työpaikka tähänastisista.
+Hyvät työkaverit, ammattitaitoa talossa, ok palkka, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja edetä uralla.
- Iso laiva ei käänny nopeasti, liikaa vanhuksia töissä vaikka voisivat olla jo eläkkeellä, isot kiinteät kulut koska paljon henkilöstöä jotka ei tienaa talolle.

1/5  
28.10.2016

Vanha firma ulkoisti kunnossapidon Caverionille. Sen jälkeen on kaikki mennyt päin p%×÷¤ttä, niin henkilökohtaisesti kuin asiakkaan näkökulmasta. En suosittele kenellekkään. Varsinkin työnjohto ja toimihenkilö tasolla osaaminen todella heikkoa

3/5  
28.11.2014

OK työpaikka mutta palkat alakantissa. Arellakin saa parempaa palkkaa puhumattakaan BIS.ssä eli Billfingerillä. Moni pienempi sähköfirma maksaa kunnon ammattilaiselle paremmin ja urakoissakin pääsee hyville palkoille.

2/5  
23.6.2014

Iso työnantaja, jonka mukana hukkuu hyvin massaan! Eli huippukaveri ei tule saamaan riittävästi palkkaa/ kannustusta riippuen tietysti aluepäälliköstä (jkl). Asiakkuuksia hoitaneena ja sopimuksia pitäneenä ei hery paskan vertaa kiitosta! Joskus kannattaa kuunnella vanhoja työntekijöitä miten kannattais asiat hoitaa, eikä vain mennä virran mukana niinkuin osteri ilman omia näkemyksiä ja mielipiteitä! Ole Perkele Kotka isolla Koolla, VOITTAJA!!!

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Caverion Suomi Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain