Bluefors Oy


Bluefors Oy työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Bluefors Oy? Arvostele Bluefors Oy työnantajana

5 arvostelua

2/5  
16.5.2024

Palkat nykyään OK tasolla, kulttuuri ja yhteishenki surkeaa. Huonoa johtamista, erityisesti tuotekehityksen puolella. Omistajat käyttäytyy diktaattorimaisesti ja välillä jopa ilkeästi ja vanhankaartin osaamisen puute johtamiseen ja ennen kaikkea haluttomuus muutokseen on todella raskasta ja toksista.

1/5  
19.4.2023

Työnantaja käytännössä pakottaa kirjoittamaan uuden työsopimuksen huonommilla ehdoilla. Voit ”pysyä” myös vanhassa, mutta menetät tällöin esim. liukuvan työajan. Hr ja pikkupomot eivät vastaa kysymyksiin ja mumisevat vain ympäripyöreitä. Välttäkää tätä firmaa, eivät arvosta työntekijää.

2/5  
31.3.2023

Johtamisen taso tällä hetkellä surkea. Johtoryhmän palkkakulut huitelee varmaan miljoonissa, mutta täysin näkymätön koko porukka. Lisäksi varsinkin keskijohto täysin kykenemätön oikeaan ihmisläheiseen johtamiseen ja johtoryhmä mikromanageeraa kaikkea mahdollista rekryistä lähtien. Vaihtuvuus sen takia suurta. Yhteishenki melko onneton. Palkat keskimääräistä surkeammat, etuja tai etenemismahdollisuuksia ei ole varsinkaan jos ei ole tohtorinhattu päässä. Akateemisen mailman ihannointi vahvasti voimissaan historiallisista syistä johtuen. Liiketoiminta terveellä pohjalla, ainakin toistaiseksi. Markkina kuitenkin suuressa murroksessa eikä johtoryhmän haluttomuus tarvittavaan muutokseen auta kyllä pysymään vauhdissa mukana. Kunnollista strategiatyötä ei tehdä tai ainakaan sitä ei osata jalkauttaa. Henkilöstöä ei oteta mukaan kehitystyöhön vaan prosessit ja yms. Sanellaan hyvin pitkälle ylhäältä.

4/5  
3.3.2023

Nopesti kasvava ja kehittyvä yritys. Kuten aina, muuttuva työympäristö ei sovi kaikille. Erityisesti uransa alkuvaiheessa olevia ilman muuta työkokemusta on ollut 2-3v aikana todella paljon suuresta rekrytointimäärästä johtuen. Vertailukohtien puuttuminen todellisuuteen ja työmarkkinoihin on saanut aikaan toksista ilmapiiriä sekä ongelmallisia tiimejä vuosia sitten.
Tällä hetkellä tilanne parantunut todella paljon, ilmapiirissä ei enää tunnu että sopeutumattomat ihmiset pakottavat itsensä päivittäin töihin valittamaan kuinka jossain mistä ei ole mitään kokemusta, on kaikki paremmin. Sellaista kasvuaallokkoa on onneksi ollut jo useamman vuoden, että rotat on hypänneet laivasta.

Johtoa uusittu ja täydennetty todella paljon vuoden 2022 aikana, kehittänyt yritystä ja työntekoa merkittävästi. Seuraavien vuosien aikana kasvaa vielä todella paljon nopeammin laajennusten myötä, ostaa hiljalleen varmaankin koko Vermon puoleisen osan Pitäjänmäestä.
Palkat tarkastettu kaikille työntekijöille vuoden 2022 aikana, keskimääräinen vaikutus ollut ~310e/kk nostava. Palkat siis nyt ok tasolla, joten kannattaa se ainakin verrata muiden paikkojen kanssa.

Jos korkeateknologia ja nopeasti kehittyvä työympäristö kiinnostaa, niin kannattaa huomioida tämä työpaikkana. Edellisestä lisäisin etuihin vielä mahdollisuuden ostaa yrityksen osakkeita (ei ole pörssissä vielä, kasvua ~20-30%/y), 400e/y ePassi sekä matka- ja vapaa-ajan vakuutus.

2/5  
21.11.2021

Huonoa: Palkat huonoja. Palkankorotuksen saaminen on todella vaikeaa. Ilmapiiri nykyään huono eikä HR kiinnosta tehdä asioille mitään. Varoituksiakin saa nykyään helposti. Etenemismahdollisuuksia ei ole vaikka työhaastattelussa sulle toisin sanovat. Työntekijöitä ei arvosteta ja asenne on et uusia saa aina tilalle, ammattitaidosta tai koulutuksesta välittämättä. Moni pitkäaikainen on hiljattain lähtenyt tai hakee aktiivisesti muita töitä. Sellainen yleinen alamäki menossa.

Hyvää: On joulu- ja vuosibonukset. Joulubonus 500€, vuosibonus noin kuukauden palkka. Työterveys on kattava. Ilmaisia banaaneja tarjolla. Työkieli on englanti, niin se pääsee kehittymään. Ruokala tekee hyvää ruokaa.

Ihan ok paikka, vaihtamalla vaan saa tonnin enemmän palkkaa, paremman työilmapiirin ja itselle paremman tulevaisuuden.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Bluefors Oy > Arvostelut

Palkat ammateittain