Blue Service Partners


Blue service partners työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
3 / 5

Onko työnantajasi Blue service partners? Arvostele Blue service partners työnantajana

10 arvostelua

1/5  
17.4.2015

Johtoporras ammattitaidotonta joka ikävästi näkyi kenttätyössä. Palkattiin ammattitaidottomia työntekijöitä, koska euro oli ainoa mittari. Keikkalaisia ei saanut käyttää, joten työntekijät olivat sairaana ja stressaantuneina töissä. En voi ikinä suositella kenellekkään!

1/5  
5.5.2014

Järkyttävää touhua. Palkka naurettava.

0/5  
5.3.2014

Totta mitä on kirjoitettu tähän Blue service partnersta kyllä työntekijöiden pitäisi lmoitus tehdä työsuojelupiirille,liiton lakimiehelle

Eiköhän kiusaajien polvet rupea tutisemaan.Se ihmisarvorikos ja kiusattu voi vaatia huomattavat korvaukset henkisestä kivusta ja särystä, työpaikan ja ansion menettämisestä. Työnantajat herätkää !
Teillä on vastuu miten työntekijät jaksavat

1/5  
3.3.2014

Fazer Food Services Blue service partnersyksi on sama työnantajana Kahdella toiminimellä huijataan asiakaita itelle.Täytyy ihmetellä että viranomaiset ei puutu tuohon villiin meininkiin mikä noissa yrityksissä vallitsee.Jos olisin itse päätämässä kaupungilla tai kunnalla ostopalvelusta niin nämä kaksi yritystä ei tulisi kuuloonkaan.

0/5  
2.3.2014

Usei­siin Es­poon, Hel­sin­gin ja Van­taan kou­lui­hin ja päi­vä­ko­tei­hin ruo­kaa toi­mit­ta­vaa Blue serviceä ar­vos­tel­tiin muun muas­sa ruuan lop­pu­mi­ses­ta kes­ken se­kä as­tioi­den li­kai­suu­des­ta ja riit­tä­mät­tö­myy­des­tä.Mikä ihme toi on kun henkilökuntaa ei palkata 1-3 työntekijää 400-800 ruokailiaa kohden.Tuskin tolla henkilöstömitoituksella saadaan laadukasta työtä.

Blue service säästää kiinteistöpalvelualan tessillä ainakin sen, etteivät työntekijät saa ensimmäiseltä sairauspäivältä palkkaa kahtena ensimmäisenä työvuonna. Säästö voi olla iso, kun työntekijöitä on paljon.Tuossa tilanteessa ei voi olla kovin motivoitunut tekemään ruokaa.
Tämähän olisi tukilakon paikka! Koulussa työntekijät laitetaan palkatomalle lomalle kun koululaiset lomailee.Kyllä työnantajan pitää pystyy tarjoamaan töitä myös koulujen lomienajaksi.Itse olin joskus kauan sitten töissä.. Ala-arvoinen palkka, täys hullu esimies huonot työolosuhteet... Olin NIIN onnellinen kun pääsin pois!

1/5  
1.3.2014

Eikö kuitenkin kaikkien tule maksaa vähintään työehtosopimusten mukaista palkkaa ja toimia työsopimuslain puitteissa.surkea /työnmäärä/vaativuustaso
.esimiehiä kiinnostaa oma ura/valtapelit enemmän kuin se että hommat luistaa, työntekijöiden nöyryytystä mikäli epäkohtiin puuttuu,tehtäviin perehdyttäminen ontuu, työn jälki ei kiinnosta tilastot tärkeämpiä.Ihme että tuolainen pulju on pystyssä kukaan ei puutu Kaupungit ja kunnat ostaa palveluita kun halvalla saa ja laadusta ei ole väliä mitä saa kyseisestä yrityksestä.

2/5  
14.2.2014

Kun myydään halvalla, pitää saada halpaa henkilökuntaa. Hyvää ammattilaista henkilökuntaa ei saada halvalla. Lopputulos näkyy lautasella. Mutta Hymystä meidät tunnetaan :)

1/5  
26.12.2013

Ei hyvä työnantaja esimiehet ei tiedä mistään mitään.Työntekijöitä huijataan palkassa myydään Asiakaille halvalla palveluita ja työntekijöille maksetaan huonoa palkkaa ja laitetaan palkatomille lomille ja kuitenkin on aina työvoimapula.

1/5  
24.10.2013

:(

3/5  
24.6.2013

Perse edellä puuhun meininkiä... Konttorin väki saamatonta porukkaa... työntekijää kusetetaan minkä ehditään.

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Blue Service Partners > Arvostelut

Palkat ammateittain