Airpro OY


Airpro OY työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
2 / 5

Onko työnantajasi Airpro OY? Arvostele Airpro OY työnantajana

13 arvostelua

1/5  
2.12.2021

Hyvä puoli on työkaverit, mutta siihen ne plussat sitten loppuukin.. Työntekijöiden arvostus on pyöreä 0. Jos missään kohtaa joustat työnantajan toiveesta ja asiakasyhtiön tarpeisiin, voit varmuudella jo tietää, että siitä ei tule mitään korvausta tai koskaan joustoa toisinpäin. Jos jostain haluaa huomauttaa tai pyytää korjausta niin vastaus on, että asia on nyt näin eikä siitä keskustella.. Palkasta saa aina taistella, että saa mitä kuuluu ja aina sekään ei auta vaan työnantaja löytää kyllä jonkin porsaanreiän. Ja valtion heikoimmista palkoista pitäisi ikuisesti leikata, kun ’firmalla on niin haastava tilanne alalla’. Asenne on, että jos ei kelpaa niin ovi on tuossa ja kyllä aina joku saadaan tilalle.. eli suosittelen pysymään kaukana.

1/5  
27.9.2016

Huono yhtiö, palkka alhainen, työpäivät liian pitkiä ja työaikojen väleissä voi olla 2-4 tunnin hyppytunteja.

1/5  
28.8.2016

Airprolla saatat tehdä viikon putkeen yli 12 tuntisia päiviä. Aikaa ei jää omaan elämään ja rahaakin tulee todella vähän. Muissa firmoissa samoissa tehtävissä olevat henkilöt tienaavat enemmän. Esimiehet ovat suorastaan epämiellyttäviä tyyppejä. Työntekijöiden toiveita ei tässä firmassa juurikaan kuunnella.
Ei kannata mennä töihin airprolle.

2/5  
18.3.2016

Liian pitkät päivät ja huono palkka.

2/5  
7.2.2016

Huonot työajat, huonopalkka ja esimiesten valinta voisi olla parempi.

1/5  
23.9.2015

Kiertäkää kaukaa koko firma,täysin emoyhtiön (finavia) talutusnuorassa,tekevät keskenään kannattamattomia sopimuksia,sitten työntekijöitä lomautetaan kun kun yksikön
tulos em.syystä ei olekaan kannattava.Myös lähiesimiehet saavat tuntea nahoissaan jos erehtyvät arvostelemaan
työnantajaa,laitetaan toisiin tehtäviin ja leikataan palkkaa.Toimitusjohtajakin kehuu ettei millään muulla firmalla Suomessa ole yhtä hyvät henkilöstöedut kuin airprolla.no jos 50€ vuosi
Ticket,mind&body kortille kuulostaa riittävältä.Lisäksi vanhempia työntekijöitä joilla esim. 50 tai 60 Vuotis
Synttärit ei muisteta mitenkään,ehkä joitain poikkeuksia lukuunottamatta.Airprolla todella suuri vaihtuvuus
työntekijöissä.ei tässä vielä läheskään kaikki tullut,vain jäävuoren huippu.Uskomatonta että tällaisia työnantajia vielä löytyy.pysykää siis kaukana airprosta,varsinkin nuoret,älkää pilatko elämäänne hankkiutumalla siihen firmaan töihin.

1/5  
23.8.2015

En suosittele pahimmalle vihamiehellekkään. Palkat on todella huonot, eivätkä nouse mitenkään. Paitsi tietenkin "kultapossu" kerholaisilla. Eli nuoleskeliat ja hyvät kaverit saavat palkkaa korotettua. Niille jotka oikeasti tekevät työt, sanotaan, ettei kärsi nostaa kun noille muille pitää. Pääliköillä ei ole minkäänlaista koulutusta ja ovat ihan pihalla koko alasta. Mikäli kysytään, että haluatko vastuullisemman tehtävän, niin elkää missään nimessä ottako. Palkka siitä on ainoastaan " katsotaan mahdollisesti eduksi yt tilanteessa " Eli rahallisesti vastuusta ei anneta mitään. Ylitöitä ei ole, koska kaikki mitä teet yli normaalin ajan on lisätöitä. Eli tunnit menevät pankkiin tunti tunnista ja näitä lisätyö tunteja voi olla vuodessa loputon määrä. Juoskaa karkuun vielä kun voitte. Airpron työkokemusta ei arvosteta missään muualla, koska tietävät firman.

1/5  
14.8.2015

Hyvät työkaverit, huono palkka. Palkat ei koskaan makseta oikeen (toki ei mitään viivekorkoo), työvuorojensunnittelijat ei kanna vastuuta mokista ja eivät ole ilmeisesti edes lukenut tessiä läpi kun on ryhtynyt näihin hommiin. Lepoajat ei täyty, yövuoroista saatat tulla aamuun jne.

4/5  
23.2.2015

Työnantajana ok. Tieto ei aina kulje ja esimiesvalinnat usein kyseenalaisia. Palkka työn vaativuuteen nähden ok. Missään aikaisemmassa työpaikassa ei ole saanut näin vapaasti toivoa työvuorojaan (ja toiveita pääasiassa vielä noudatetaan). TES-kysymys on ollut pinnalla pitkään, minusta on luontevaa että työnantaja maksaa palkkaa ajalta jolloin on oikeasti töitä ja laittaa kotiin silloin kun niitä ei ole. Alla olevien mielestä pitäisi maksaa käsien päällä istuskelusta, joka on ilmailualalla usein ollut tapana (siitä puhe IAU:n tes:n kalliudesta).

1/5  
4.8.2014

Vastakumoan alla olevan, palkka huono, kaikki vuorot 2osaisia 3h+4h tai yksiosainen 4h vuoro! Tessi pardian googlaamalla näkee mikä riistosopimus!!! Näin ainakin helsikivantaa turvatarkastus!

4/5  
31.3.2014

Kumoan edeltävät 2 kommenttia täysin. Hyvä työilmapiiri&-ympäristö, hyvä palkka, työvuorot saattaa olla kahdessa osassa, riippuu omasta sopimuksesta, työntekijöitä kuunnellaan työvuorotoiveissa ja jos jokin on pielessä, asiasta ilmoitetaan niin sille tapahtuu. Ainoa miinus minkä näin nopeasti keksin, on infot. Jos johonkin säädökseen tulee muutos, niin voi mennä pidempäänkin että kaikki ovat kuulleet sen, ja silloin toimitaan kahdella tavalla, toiset vanhalla, ja toiset uudella.

1/5  
31.7.2013

Huono palkka, erittäin epäsäännölliset työajat, ei kunnioita alan yleissitovaa työehtosopimusta, tekee yrityskohtaisia sopimuksia liiton kanssa jolla ei ole jäseniä, työntekijöillä ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa mihinkään. Polttaa nuoret ihmiset loppuun vuodessa ja pakottaa terveyden menettämisen uhalla vaihtamaan työpaikkaa. Tenox ja Diapam tulee tutuksi.

2/5  
20.2.2013

Palkkaukset todella huonot ! Lastareiden työvuorot täysin lainvastaisia, useasti päivät kaksi osaisia.
Ei mahdollista vaikuttaa omaan palkkaansa.
Työntekijöitä EI KUUNNELLA !

Palkkavertailu > Työnantajien palkat ja arvostelut > Airpro OY > Arvostelut

Palkat ammateittain