Kh-kiinteistöpalvelut

Kh-kiinteistöpalvelut työpaikkana

Arvosteluiden keskiarvo
1 / 5

Onko työnantajasi Kh-kiinteistöpalvelut? Arvostele Kh-kiinteistöpalvelut työnantajana

10 arvostelua

1/5  
4.10.2016

Ei mitään hyvää sanottavaa johtajasta. 6kk sisään 10henkilö lähtenyt/saanut kenkää. Huutaa, haukkuu, perättömiä varotuksia. Milloinkaan ei saa häiritä, sit huudetaan kun ei olla ilmotettu. Syyttää kaikesta, puhuu paskaa selän takana, paskat palkat, leikataan nurmikkoa pakkasella ja puhalletaan lehtiä syysmyrskyssä? Anteeks mitä? Kysessää Hoo Vainikainen.

1/5  
24.7.2016

Kyseisessä yrityksessä ollut näemmä sama meno jo 90 luvulta saakka..maksoivat silloin niin naurettavan pientä tuntipalkkaa, että joku reipashenkinen kävi oikein katsomassa millainen Jorma siellä luuraa.

1/5  
16.7.2016

Liikaa töitä,huonot palkat,ilkeä aluepäälikkö joka haukkuu huutaa uhkailee.

1/5  
16.7.2016

Liikaa töitä,huonot palkat,ilkeä aluepäälikkö joka haukkuu huutaa uhkailee.

1/5  
16.2.2016

Aivan uskomatonta skeidaa olen tässä monta kuukautta jo seurannut. Aluepäällikkönä täysin osaamaton ja kädetön pelle, joka päässyt asemaansa vain koska sukua toimitusjohtajalle (ei mitään kokemusta kiinteistönhoidosta). Työtä on aivan liikaa huoltoporukalla, työnjohtajilla ja siivoojilla. Paineet hyvin kovat. Toimari on löysä vässykkä. Välttäkää varsinkin keskustan alueella toimivia huoltopisteitä. En voi suositella kenellekkään, olen irtisanoutumassa kun löytyy uusi työ.

1/5  
4.1.2014

Suosittelen välttämään tätä työnantajaa. Ei mitään arvostusta työntekijöitä kohtaan, ainut mikä kiinnostaa on se mistä saadaan lisää laskutusta. Ei kiinnosta myöskään se ovatko asiakkaat tyytyväisiä. Erittäin epämiellyttävät omistajat, jotka huutavat, haukkuvat ja uhkailevat työntekijöitä. Positiivista palautetta ei tunneta.

1/5  
12.12.2013

Siivotaan,ajellaan autoilla,emme tee mitään,koska Emme Saa tehdä itse oma-aloitteisesti ominpäin mitään,sillä kun pomona on huutava osaamaton "pojankloppi" jolla on heikko itsetunto ja epäluottamus osaaviin työntekijöihinsä, niin ei kyllä millään voi kehua tai antaa mitään positiivista mainintaa kyseisestä paikasta.

1/5  
8.11.2013

Sami Valo osasto Takkatie 7,liian isot alueet,liian vähän työntekijöitä.Olen irtisanomassa

4/5  
21.10.2013

hyvä puoli paljon töitä huonopuoli pässi työnjohto

1/5  
6.4.2013

Narsistiset omistajat. Masentuneet, ylityöllistetyt ja alipalkatut toimistotyöntekijät. Huoltoporukkana äijiä, jotka ei muutakaan työtä saa. Jos rakastat itseäsi, kartat yritystä työpaikkana kuin ruttoa.

Etusivu > Työnantajat > Kh-kiinteistöpalvelut

Palkat ammateittain